mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Canim hayirli ugurlu olsun )) 12 mart beklenen adet gunundu seninde. Benim de ayni. Ama daha ayin 8i cok erken daha diye test yapmadim. Simdi esir27 ve seni gorunce heyecan yaptim. Belki benimde belli olmustur...yumurtlama gununu biliyomumusun cnm

26 subattı canm inş sende en kısa zamnda sevinirsin ben hala inanamıyorum

canım hayırlı olsun bence hamilesin benimde kızımda aynı böyle çıkmıştı hemen kan testi yaptır kesin çok sevindim ..darısı başımıza ilk bebişmi.

amin canm rabbim isteyen herkese nasip etsin ewt benim ilk bebeşim kısmet olursa

günaydın güzel pazarlar hanımlarrr...ateş ölçmeye devammm bitse şu kırmızılarda hedefe koyulsam sabırsızlık sardı yine beni sanki vakit kaybediyormuşum gibii

Günaydın hayırlı pazarlar güzel hanımlar.
Umarım bol hamiş haberli bir haftamız olur. Bugün yeni bir haftaya başlangıcın heyecanı olur içimizde. Çalışanlar belki pek sevmez bu günü ama şükürler olsun ki hastanede hasta değiliz, yatalak hasta değiliz, elimiz ayağımız tutuyor, sevdiklerimiz yanımızda, sağlığımız yerinde hamolsun rabbime. Bugünü bol enerji ve sevgi dolu geçirin. Eşlerinizle kaliteli vakit geçirin. Canınızı sıkacak bir durum bile olsa siz ondan daha güçlüsünüz onu enerjinizle yenin. Sizin canınızı kimse sıkamaz buna odaklanın ve mutlu olun. Mutlu olmanın en buyuk kuralı mutlu etmektir unutmayın.

Sevgiler...

çok güzel dilekler. teşekkür ederim kendi adıma beni uyandırdı :) çok şükür demek yeridir. ağzına sağlık.

Kizlar bat 12 mart ama bugun yaptim test ama negatif hatta saatler sonra tekrar baktim en ufak cizgi belirtisi yok. Zaten adet olcakmisim gibi hafif sizilar oluyo. Sanirim geliyo kirmizilar bu ay (

Kizlar bat 12 mart ama bugun yaptim test ama negatif hatta saatler sonra tekrar baktim en ufak cizgi belirtisi yok. Zaten adet olcakmisim gibi hafif sizilar oluyo. Sanirim geliyo kirmizilar bu ay (

Hakkında hayırlısı olsun. Benimde 11 mart adet olacağım sanırım bende. Rabbim ol dediyse olmuştur kuzucuklar. Yine de umudumuzu kaybetmek yok umutla beklemeye devam..

Hakkında hayırlısı olsun. Benimde 11 mart adet olacağım sanırım bende. Rabbim ol dediyse olmuştur kuzucuklar. Yine de umudumuzu kaybetmek yok umutla beklemeye devam..

Evet canim aynen. Allah ne zaman kismrt ederse... herseyin bi zamani vardir elbet diyerek onumuzdeki maclara bakicaz )

beni de eklerseniz sevinirim 19 mart...

canim otomatik hesaplayicilar folikulun buyuyup gelistigi zamani gisteriyor bende bu konuda hata yapmistim sadece yumurtlama donemi degil sonrasida cok onemli 16 17 18 19 gibi gunler... ben ilac kullandim ve sunu uyguladim bu ay bes gun bekleyip adetten sonra, gun asırı ılıskıye gırmek ve en az 1 saat sırt ustu yat bacakalrı yukarıya kaldırmak ve altına yastık koyarak da olur! adete ıkı gun kalaya kadar gun asırı ılıskı...

Kızlar benim leke geldi çok az herkese iyi geceler diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasılsınız ben biraz olsa iyim kasık ağrım geçti sabah bayağı bir Bacağım sizladi oda geçti bundan sonraki ne olacak bilmiyorum hayırlısı
Şimdi suan oturduğum yerde yine başladı hemde ikiside birden batıyor onlarda geçer mi bakalım ama bugün eşimin arkadaşının nikah törene gittik ancak yeni geldik ole başladı yeni kasık batmasi oturrgumda hissettim ama sol ve sag batıyor şuan hayırlısı :):)

inş. canım bütün iyi dileklerin için...şükretmemiz gereken okadar çok şey varki dediğin gibii..bugünü ailemle alışveriş merkezinde geçiridm çokk güzeldi kızım cok mutluydu üç kişilik çook tatlıı bir ailem var inş. bir kişi daha eklenir kızıma kardeş hepimiz için bu ay bereketli olur bol bol müjde veririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…