Canim hayirli ugurlu olsun)) 12 mart beklenen adet gunundu seninde. Benim de ayni. Ama daha ayin 8i cok erken daha diye test yapmadim. Simdi esir27 ve seni gorunce heyecan yaptim. Belki benimde belli olmustur...yumurtlama gununu biliyomumusun cnm
canım hayırlı olsun bence hamilesin benimde kızımda aynı böyle çıkmıştı hemen kan testi yaptır kesin çok sevindim ..darısı başımıza ilk bebişmi.
Günaydın hayırlı pazarlar güzel hanımlar.
Umarım bol hamiş haberli bir haftamız olur. Bugün yeni bir haftaya başlangıcın heyecanı olur içimizde. Çalışanlar belki pek sevmez bu günü ama şükürler olsun ki hastanede hasta değiliz, yatalak hasta değiliz, elimiz ayağımız tutuyor, sevdiklerimiz yanımızda, sağlığımız yerinde hamolsun rabbime. Bugünü bol enerji ve sevgi dolu geçirin. Eşlerinizle kaliteli vakit geçirin. Canınızı sıkacak bir durum bile olsa siz ondan daha güçlüsünüz onu enerjinizle yenin. Sizin canınızı kimse sıkamaz buna odaklanın ve mutlu olun. Mutlu olmanın en buyuk kuralı mutlu etmektir unutmayın.
Sevgiler...
Son durumumunuz nedir? Hamile misiniz? Yoksa yeni bat ı ekleyelim
çok güzel dilekler. teşekkür ederim kendi adıma beni uyandırdı :) çok şükür demek yeridir. ağzına sağlık.
hamıleyım cnm eklme:)
Kizlar bat 12 mart ama bugun yaptim test ama negatif hatta saatler sonra tekrar baktim en ufak cizgi belirtisi yok. Zaten adet olcakmisim gibi hafif sizilar oluyo. Sanirim geliyo kirmizilar bu ay(
Hakkında hayırlısı olsun. Benimde 11 mart adet olacağım sanırım bende. Rabbim ol dediyse olmuştur kuzucuklar. Yine de umudumuzu kaybetmek yok umutla beklemeye devam..
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 martsilik çizgi
Mmsl 5martBeklemede
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
aadanurr 8 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 9 mart
takino 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12martsilik çizgi
yas-minn 12 martsilik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
pınartarsu ?
milanour ?
?
mrb cnm..gün aşırı ilişkiye girme konusu banada mantıklı gelmişti duyduğumda; en azından yumurtlama gününü kaçırmam diye düşünmüştüm ve bu ay uyguladım bakalım bekliyip görcez umarım herşey istediğimiz gibi sonçlanır
Günaydın hayırlı pazarlar güzel hanımlar.
Umarım bol hamiş haberli bir haftamız olur. Bugün yeni bir haftaya başlangıcın heyecanı olur içimizde. Çalışanlar belki pek sevmez bu günü ama şükürler olsun ki hastanede hasta değiliz, yatalak hasta değiliz, elimiz ayağımız tutuyor, sevdiklerimiz yanımızda, sağlığımız yerinde hamolsun rabbime. Bugünü bol enerji ve sevgi dolu geçirin. Eşlerinizle kaliteli vakit geçirin. Canınızı sıkacak bir durum bile olsa siz ondan daha güçlüsünüz onu enerjinizle yenin. Sizin canınızı kimse sıkamaz buna odaklanın ve mutlu olun. Mutlu olmanın en buyuk kuralı mutlu etmektir unutmayın.
Sevgiler...
hamıleyım cnm eklme:)
canım son durum ne? hamile misin? yoksa Yeni batı yazalım mı ?
Kan testi yaptırdınız mı ? sonuç ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?