BAt tarihinizi yazmamışsınız yazar mısınız?
Eki Görüntüle 1013782
kızlar bugun bi test daha yaptım ilk yaptığım çok çok silikti zor görülüyordu bu daha belirgin adet günüm çarşamba sizce bekliyim mi biraz daha eşime bile söyledim
listeye ekleyemedim bat tarihinizi tüm mesajlarda göremedim :)
arkadaslaar..benim hafta sonu cok kötü geçti..inanılmaz rahatsızdım..dün akşam eve dönerken eşimi eczanenin önünde durdurup hamilelik testi aldırttım iki tane ..bat tarihi 9mart dı biliyosunuz dayamayıp akşam birini yaptım ama silik falan hic bsy çıkmadı..mide sorunum hala dvm ediyo bakalım beklemedeyim ama üşüymede var sanırım bendeayfer88 nerelerdesinnnnn
arkadaslaar..benim hafta sonu cok kötü geçti..inanılmaz rahatsızdım..dün akşam eve dönerken eşimi eczanenin önünde durdurup hamilelik testi aldırttım iki tane ..bat tarihi 9mart dı biliyosunuz dayamayıp akşam birini yaptım ama silik falan hic bsy çıkmadı..mide sorunum hala dvm ediyo bakalım beklemedeyim ama üşüymede var sanırım bendeayfer88 nerelerdesinnnnn
Slm Kızlar. Öncelikle herkese iyi haftalar. Benimde reglme 3 gün kaldı 13 mart bekliyorum bakalım. Test almak istedim ama erken diye bende almadım. Çatlicam meraktan. Birde dün akşam önce kahverengi lekelenme oldu ve sonra pembe bir akıntı oldu. Hastalandım sandım ama şu an bişey yok. Hiç şaşmaz ama erkenmi olucam acaba düşünmekten. Pooofff
mrb arkadaşım.ben ilk gebeliğimde 28 günde bir adet oluyordum ve reglime tam 4 gün kala yerleşme lekesi gelmişti.senin de öyle olabilir :))
Ayyy allahım umarım öyledir. Şimdi biraz daha umutlandım. Çok merak ediyorum. Umarım bende de senin dediğin gibi olmuştur. Ben de dahil herkesten güzel haberler bekliyoruz bakalım.
Merhaba gözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Canimm cok gecmis olsun.erken oldugu icin test cikmamis olabilir.sen yinede cok ilac icmemeye calis.
geçmiş olsun mascaracım.en yakın zamanda pozitifi görürsün inşaallah.
mrblar..tşkler cnm ilaç kullanmıyorum ..ama o çizgiyi erkende olsa çift görmeyi isterdim..bu arada sabah baktım kimse yok çıktım bende şimdi girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?