mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

ay cnm aynen ya su heray beklemeler ne kadar yıpratıcı..acele etme bence işllh olumlu sonuç alırız hadi artık haykıralım bızde dimiiiiiiii

eCE SLM SEN NE DURUMDASIN. VARMI BİR HAREKET.

selam pırnıkcim:)bir hareket olarak kasıklarım ve belim feci ağrıyor.Öğlende dayanamadım test aldım eczaneden yaptım negatif çıktı zaten reglime 3 gün var
çıkmaması normal diyorum.senin batına ne kadar var belirtilerin var mı

Benimde aynı 13 mart ya beraber olucaz yada olmicaz. Bende de kasık ağrısı var hafif başka bişeydfe yok. aynen akşam test alıp yapıcam bende negatifi görmek için. erkende olsa napim aklımda kalmasın

slm canım inş. yerleşme kanamasıdır daha önceki adetlerinde böyle bişi yaşadınmı..benimde bazen adet öncesi kahve lekelenme olur 1gün sonra adet olurum mesela..o yüzden sordum sendede oldumu diyee..test yapmak için bencede bekle tam adet gününde yap bizede haber ver inş. müjdeyi

geçmiş olsun canım belki pskolojiktir..

Dün özel e gittim, kanamam var diye, rahmimde yara çıktı şimdi korunun bir dahaki kontrol de bakalım dedi doktor . Bu şekilde hamile kalırsan düşük yaparsın dedi bir de.

canım üzülme iyiki bu halde hamile kalmamışsın tedavini olursun inş. bebişin saglıkla sana gelir geçmiş olsun..

Yok canm ben hiç böyle bişey yaşamadım. adet günüm den önce hiç leke olmazdı. Dört gün varken neden böyle bişey oldu anlamadım. Şimdi yazılanlara bakınca biraz umutlandım gerçekten. Yerleşme kanaması mı acaba diye. Erken evet şimdi idrar testi yapıcam akşam çıkmıcak biliytorum ama napim öyle merktan çattlarım yoksa.

Umudun olmasada sen yinede ilac alma.gecikme yasiyosun cunku.belli olmaz.valla bu ay icin bende umudumu kestim.gecen hafta belim falan agriyodu ama bi kac gundur hicbir gebelik belirtim yok.arada kasigimin ustune yumurtaligimin oldugu yere sanci giriyor ama o da kistten dolayi diye dusunuyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…