Slm Kızlar. Öncelikle herkese iyi haftalar. Benimde reglme 3 gün kaldı 13 mart bekliyorum bakalım. Test almak istedim ama erken diye bende almadım. Çatlicam meraktan. Birde dün akşam önce kahverengi lekelenme oldu ve sonra pembe bir akıntı oldu. Hastalandım sandım ama şu an bişey yok. Hiç şaşmaz ama erkenmi olucam acaba düşünmekten. Pooofff
İns gorursun yine.iyi dusun iyi olsun.
Bende bugun yogunum biraz.arasira yok oluyorum
Mrb cnm
Bencede yerlesme kanamasi olabilir.hakkinda hayirlisi olsun.bi anca pozitif haberlerini bekliyoruz
ay cnm aynen ya su heray beklemeler ne kadar yıpratıcı..acele etme bence işllh olumlu sonuç alırız hadi artık haykıralım bızde dimiiiiiiii
Evet bekle bekle her ay umudumuzu yitirmek yok. Herkese cici cici minicikler...
ecetuba bi senle ben varız galiba burda
işlh cnm ya..tmm umudumuzu yitirmiyoruz ama zaman geciyo bir ay biay derken 6 ay oldu benim ilacı bırakalı korkmaya başladım artık bu durum beni cok mutsuz ediyo
aylarca beklemek çok zor bir şey Allah yardım etsin.
eCE SLM SEN NE DURUMDASIN. VARMI BİR HAREKET.
selam pırnıkcim:)bir hareket olarak kasıklarım ve belim feci ağrıyor.Öğlende dayanamadım test aldım eczaneden yaptım negatif çıktı zaten reglime 3 gün var
çıkmaması normal diyorum.senin batına ne kadar var belirtilerin var mı
Slm Kızlar. Öncelikle herkese iyi haftalar. Benimde reglme 3 gün kaldı 13 mart bekliyorum bakalım. Test almak istedim ama erken diye bende almadım. Çatlicam meraktan. Birde dün akşam önce kahverengi lekelenme oldu ve sonra pembe bir akıntı oldu. Hastalandım sandım ama şu an bişey yok. Hiç şaşmaz ama erkenmi olucam acaba düşünmekten. Pooofff
arkadaslaar..benim hafta sonu cok kötü geçti..inanılmaz rahatsızdım..dün akşam eve dönerken eşimi eczanenin önünde durdurup hamilelik testi aldırttım iki tane ..bat tarihi 9mart dı biliyosunuz dayamayıp akşam birini yaptım ama silik falan hic bsy çıkmadı..mide sorunum hala dvm ediyo bakalım beklemedeyim ama üşüymede var sanırım bendeayfer88 nerelerdesinnnnn
Dün özel e gittim, kanamam var diye, rahmimde yara çıktışimdi korunun bir dahaki kontrol de bakalım dedi doktor . Bu şekilde hamile kalırsan düşük yaparsın dedi bir de.
Bu ay hüsran madem ben de yeni bat günümü vereyim o zaman 8 nisan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm canım inş. yerleşme kanamasıdır daha önceki adetlerinde böyle bişi yaşadınmı..benimde bazen adet öncesi kahve lekelenme olur 1gün sonra adet olurum mesela..o yüzden sordum sendede oldumu diyee..test yapmak için bencede bekle tam adet gününde yap bizede haber ver inş. müjdeyi
yalnız degilsin canım benimkide 3nisan beklicez artık hep beraber burda olalımda zaman daha çabuk geçsin
geçmiş olsun canım belki pskolojiktir..
tsk ederim ..üşütme sanırım bu mide sorunu ilaçta kullanamıyorum olurda zarar verırdıye..aksam test yaptığımda çıkmamıştı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ..umudum yok buay ..yine gecıkme yaptı anlaşılan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?