- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Umudun olmasada sen yinede ilac alma.gecikme yasiyosun cunku.belli olmaz.valla bu ay icin bende umudumu kestim.gecen hafta belim falan agriyodu ama bi kac gundur hicbir gebelik belirtim yok.arada kasigimin ustune yumurtaligimin oldugu yere sanci giriyor ama o da kistten dolayi diye dusunuyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun
geçmiş olsun..cnm..yok almıyorum zaten ılac kullanmayıda sevmıyorum helekı su bıkacdır beklememe rağmen hamılelıgın oluşmaması nı tamamen doğum kontrol ılacına bağlıyorum..keşke hc kullanmasaydım okadar pısman oldumkı..kullanırken ve kullanmayı bıraktıktan sonrasında verdıgı zararlarda cabası..benım kasık ağrılarım dvm edıyor..senın yas kac bıde kaçıncı bebısı beklıyosun
Tskr ederim.26 yasimdayim.Allah nasip ederse ilk hamileligim olucak.bende 2.5 yil d.kontrol hapi kullandim.cikolata kistim var diye.biraz kuculmus dr. birak ilaci dedi.4 ay oldu birakali ama hem haptan hem kistten gecikme yasiyorum sanirim
canım üzülme iyiki bu halde hamile kalmamışsın tedavini olursun inş. bebişin saglıkla sana gelir geçmiş olsun..
cok kucuksun daha hc umutsuzluğa kapılma kesınlıkle olucak alıcaksın bebışini kucagına
Aminnn insallah.Allah isteyen.herkese versin.sen kacinci bebesi bekliyosun
aklında kalacağına yapmış görmüş olursun acabalar sinir ediyor insanı.Benimde aynı 13 mart ya beraber olucaz yada olmicaz. Bende de kasık ağrısı var hafif başka bişeydfe yok. aynen akşam test alıp yapıcam bende negatifi görmek için. erkende olsa napim aklımda kalmasın
benimde ilk olucak cnm kaybım var 2007de 17 haftalıkken kalbi durdu..bu arada tahminlerim doğru cıktı..ılac ve kür kullanmadıysanız ve heray reglı öncesı aynı belırtılerı yasıyosanız artı reglı gününden once test uyguladığınızda sılıkte olsa hc cızgı gormuyorsanız hc boşuna beklemeyın oay hamıle degılsınız..benım kırmızı kart gelcek gıbı az once lekelenmeler gorundu ..bu arada soğan kuru uygulayan ve hamıle kalan arkadaşlar lütfen bılgı verın 2cı kur ne zaman uygulanıyor..
benimde ilk olucak cnm kaybım var 2007de 17 haftalıkken kalbi durdu..bu arada tahminlerim doğru cıktı..ılac ve kür kullanmadıysanız ve heray reglı öncesı aynı belırtılerı yasıyosanız artı reglı gününden once test uyguladığınızda sılıkte olsa hc cızgı gormuyorsanız hc boşuna beklemeyın oay hamıle degılsınız..benım kırmızı kart gelcek gıbı az once lekelenmeler gorundu ..bu arada soğan kuru uygulayan ve hamıle kalan arkadaşlar lütfen bılgı verın 2cı kur ne zaman uygulanıyor..
aklında kalacağına yapmış görmüş olursun acabalar sinir ediyor insanı.
ilk bebeğin için üzüldüm çok zor çünkü ben de yaşadım ilk bebeğim 13 haftalıkken kalbi durdu çok ağlamıştım aylarca unutamamıştım doğsa ekim 2006 doğumlu olacaktı.Kızıma 2008 ekim ayında ilk ay hamile kaldım.Ona bişey olacak diye çok korkuyordum çok şükür Rabbim kucağıma sağlıklı verdi.Şimdi 4,5 yaşında kocaman kız oldu.Sana da inşaallah Rabbim nasip eder sağlıklı bir bebek.
İlk kaybina uzuldum.
Sogan kurunu ilk yaptiginda regl bittikten 7 gun sonra 15 gun boyunca devam ediosun.ikinci regl baslamadan 10 gun once 7 gun daha uyguluyosun.sonra bitiyor kur.
Merhaba kizlar benim bat 25 mart.SOn adet tarihimden itibaren dun 10. GUndu biz calismalara basladik. gun asiri esim isten geldikten sonra calisacagiz. Sizce yumurtlama zamanlari bu sekikde dogrumudur. Otomatik hesaplayici bu persembeden onumuzdeki persembeye kadar gosteriyor, banada yorum yapar misiniz,
öyle düşünme canım emeklerin boşa gitmedi bu senin imtihanındı.zamanı var elbet bir arkadaşım 10 ay sonra kaldı hamile son günleri doğacak yakında bebeği.ilk kızına da 6 ay sonra hamile kalmıştı.tsk ederım ..ben onun pıskolojısını yıllarca ustumden atamadım sonrasında ılaca dvm etme nedenımde oydu zaten..ınsan nnedennnnnnnnnnnn..dıye soruyor ıster ıstermez..sımdı hc dusunmemeye çalışıyorum oylede yapıyorum..hc bebıslerı olmuyan arkadaşlar ve kendı adıma umarım kucaklarımız boş kalmaz ..bu ayda umutlar ve emekler maalesef kı boşa gittiyıne bır ay daha zaman kaybı
kızlar merhaa ben bugun predictor erken gebelık testi aldım reglime 4 gün var sizce testi yapsammı cıkarmı ki çok kararsız kaldım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Merhaba canım benimde bat 25 mart. Bizdede gün aşırı birliktelik oluyor. Kaçıncı denemeniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle düşünme canım emeklerin boşa gitmedi bu senin imtihanındı.zamanı var elbet bir arkadaşım 10 ay sonra kaldı hamile son günleri doğacak yakında bebeği.ilk kızına da 6 ay sonra hamile kalmıştı.
merhaba benim de 3 günüm var reglime öğlen test yaptım negatif çıktı.erken gebelik testiyse yap bakalım belki çıkar merakın gitmiş olur sonucu da yaz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?