mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

18 martta benim sabırsızlıkla bekliyorum :18:

Son adet tarihim 10 Şubat bu ay ovulasyon testi yaptım 26 şubatta çift cizgi gördüm o günleri degerlendirdik Şubat 28 çektiği için adet günümü tam olarak bilemiyorum 2 gün ilerimi atacağım çok kaşık ağrım vardı dün test yaptım silik ikinci cizgi var çok net değil çok silik te değil tam görülecek şekilde yarın kan testi için gideceğim sizce bebek var mı kızlar çok merak ediyorum

18 mart beklirem beklirem beklirem ....:18::18::18: spiralimi çıkarırken doktor yumurtan büyümemiş dedi bu ne demek bilmiyorum ki:18::18::18: bilen varmı spiralimibir hFT önce çıkarttım doktor tam döllenme zamanındasın dedi bi gün öncede ilişkiye girmiştik doktor ben şu anda kocaman bi yumurta görmem gerekiyoken yumurtan çok küçük dedi anlayamadım imdide 18 martı bekliyorum :18::18::18::18: inşallah prensesimin kardeşi olur... bi de bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardım etsin lütfennnnnn:18::18::18::18:

sendede silik çizgi var demek inş. bebiştir ki cok büyük ihtimalle hamilesindir bendede silikti çünkü..yarın bizede haber ver cok merak ettim inş. hayırlı sonuç alırsın canım..

kızlar merhaa ben bugun predictor erken gebelık testi aldım reglime 4 gün var sizce testi yapsammı cıkarmı ki çok kararsız kaldım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım bence yapma daha zaman var çok merak ediyorsun biliyorum ama negatif çıkarsa üzülürsün belkide pozitif çıkacak birkaç gün daha beklersen bişi kaybetmezsin hadi hayırlısı..

selam kizlar son durumumdan haber vereyim hamiligi ogrenen kadar yada adet olana kadra girmiycem bugun sabah dayanamayip test yaptim negatif cikti azicik kasik agrim var ama 12 si de adet olabilirim bakalimm artikin.... insallah hamilegimdir...

slm canım neden uzak kalıyosunki bizlerde aynı durumda olabiliriz belki moralin düzelir stresin azalır ben burdaki msjları okuyunca daha bir rahatlıyorum beni anlayan birileri var diye..uzak kalma bence..

Kizlar adet oldum malesef... ;(( yeni bat tarihim 12 nisan. Degistirebilirsiniz listeden... zaten ovulasyon testinde cift cizgiyi gordukten 2 gun sonra iliski olmustu esim il disindaydi. O yuzden pek umutlu degildim. Hayirlisi diyelim... esir sen ne alemdesin kan testi yaptirdin mi

arkadaşım kaybın için çok üzüldüm. Allahım tez zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah sana.
ama nasıl böyle kesin hüküm verebildin " hiç boşuna beklemeyin o ay hamile değilsiniz" dedin anlayamadım. ben kür mür bilmem, yapmadım. regl belirtilerim vardı batdan 3 - 5 gün önce. ve değil regl öncesi regli 3 gün geçince bile negatif çıkıyordu idrar testim. ama gebeydim ve bir hafta sonra çıktı idrarda. hormon seviyesi ile ilgili bu olay. kiminde regle 5 gün kala çıkıyor kiminin geç çıkıyor.

canım bence yapma daha zaman var çok merak ediyorsun biliyorum ama negatif çıkarsa üzülürsün belkide pozitif çıkacak birkaç gün daha beklersen bişi kaybetmezsin hadi hayırlısı..

Yapmadim testi gece ruyamda regli oluyordum sanirim regli olcam diye yapmadim.

Gunaydın hayırlı gunler

Gelen gıden yok beklıyoruz.
Nasılsınız bakalım

Gunaydın hayırlı gunler

Gelen gıden yok beklıyoruz.
Nasılsınız bakalım

günaydın canım iyyim kendimce nihayet bugün adet bitiyo banyomu yapıyorum bugün sonra çalışmalara başlarız:)ateşimide ölçüyorum sen hala beklemedesin dimi neyseki sona geldin bakalım adet olucakmısın

hayırlısı olun canım umutlar nisana kaldı hayırlısıyla bahar ayı umutlarımızıda yeşertir inş.

Dün gece karnım cok agrıdı belkı yerlesıyordur dıye tum gece korkumdan sırt ustu yattım suan bır ıkı damla kan var agrım devam edıyor tam acılmadı kan daha ama acılır bu gidişatı biliyorum yine anne olmadım... dün tüm gece dua ettim yalvardım allah ama nasip değilmiş demek ki çok üzgünüm kızlar güzel rüyalar görmüştüm umutlanmıştım neyse yine yıkıldım...

Gunaydın cnm bende ruyamda hamıle gordum kendımı karnım şişmişti hayırdır inşallah.

Hayirdir insallah valahi gecen ay hamile olarak gormustum diyorum vucudum benimle oyun oynuyor sonra regli oldum simdide regli oldugumu gordum bakalim
benim ilk hamileligim dusuk oldu kan testinde 31. Gunumde cikmamisti 37. Gunde cikmisti. Idrardada 7. Haftada silik cikmisti o yuzden testlere cok kafa yormuyorum

hayırlısı olun canım umutlar nisana kaldı hayırlısıyla bahar ayı umutlarımızıda yeşertir inş.

Insallaahh cnm yaa
Bi de nedense nisan ayi bana hep psikokojik olarak sicak gelmistir. Ve 2014 yili. Sanki icimden bi ses 2014 nisanda guzel haberi alcagimi soyluyo. Belkide o yuzden bu ay olmicagina inandim ( ve olmadi da ) ins. Hep beraber nisanda guzel haberler alcaz.

Merhaba kızlar

dün tabiki dayanamayıp test aldım negatif çıktı. Reglime 4 gün varken leke ve pembe akıntı oldu. Gittim kan verdim sabah bakalım sebebi gebelikmi başka bişeymi. Test sonucunu yazıcam mutlaka.

günaydın arkadaşlar....yorumlara cvp atan arkadaşlarıma tşk ediyorum..dün akşam üstü kahve pembe lekelenmelerim oldu..bu sabahta kırmızılar geldi..beni listede bat 10nisan olarak eklerseniz memnun olurum...tşkler....... hamilelik haberleri alan arkadaşları kutluyor allah dvmını nasip etsin deyip kucaklarına almalarını diliyorum..kırmızı kartı yiyen ben ve diğer arkadaşlarımada işllah en kısa zamanda bizede nasip olur dileklerimi yolluyorum...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…