sabah yapayım yarın yazarım artık :18::18:
18 martta benim sabırsızlıkla bekliyorum :18:Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 martsilik çizgi
Mmsl 5martBeklemede
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
aadanurr 8 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 9 mart
takino 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12martsilik çizgi
yas-minn 12 martsilik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
pınartarsu ?
milanour ?
?
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 martsilik çizgi
Mmsl 5martBeklemede
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
aadanurr 8 mart
Mina33 8 mart
mascaraa 9 mart
dolphin02 9 mart
takino 10 mart
Taana 10mart
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12martsilik çizgi
yas-minn 12 martsilik çizgi
sukrediyorum 12 mart
damak 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
gulbesseker ? yazmamış
pınartarsu ?
milanour ?
?
Son adet tarihim 10 Şubat bu ay ovulasyon testi yaptım 26 şubatta çift cizgi gördüm o günleri degerlendirdik Şubat 28 çektiği için adet günümü tam olarak bilemiyorum 2 gün ilerimi atacağım çok kaşık ağrım vardı dün test yaptım silik ikinci cizgi var çok net değil çok silik te değil tam görülecek şekilde yarın kan testi için gideceğim sizce bebek var mı kızlar çok merak ediyorum
kızlar merhaa ben bugun predictor erken gebelık testi aldım reglime 4 gün var sizce testi yapsammı cıkarmı ki çok kararsız kaldım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
benim 15 Mart. . .beni de ekleyin...
selam kizlar son durumumdan haber vereyim hamiligi ogrenen kadar yada adet olana kadra girmiycem bugun sabah dayanamayip test yaptim negatif cikti azicik kasik agrim var ama 12 si de adet olabilirim bakalimm artikin.... insallah hamilegimdir...
benimde ilk olucak cnm kaybım var 2007de 17 haftalıkken kalbi durdu..bu arada tahminlerim doğru cıktı..ılac ve kür kullanmadıysanız ve heray reglı öncesı aynı belırtılerı yasıyosanız artı reglı gününden once test uyguladığınızda sılıkte olsa hc cızgı gormuyorsanız hc boşuna beklemeyın oay hamıle degılsınız..benım kırmızı kart gelcek gıbı az once lekelenmeler gorundu ..bu arada soğan kuru uygulayan ve hamıle kalan arkadaşlar lütfen bılgı verın 2cı kur ne zaman uygulanıyor..
canım bence yapma daha zaman var çok merak ediyorsun biliyorum ama negatif çıkarsa üzülürsün belkide pozitif çıkacak birkaç gün daha beklersen bişi kaybetmezsin hadi hayırlısı..
Yapmadim testi gece ruyamda regli oluyordum sanirim regli olcam diye yapmadim.
Gunaydın hayırlı gunler
Gelen gıden yok beklıyoruz.
Nasılsınız bakalım
Kizlar adet oldum malesef... ;(( yeni bat tarihim 12 nisan. Degistirebilirsiniz listeden... zaten ovulasyon testinde cift cizgiyi gordukten 2 gun sonra iliski olmustu esim il disindaydi. O yuzden pek umutlu degildim. Hayirlisi diyelim... esir sen ne alemdesin kan testi yaptirdin mi
Gunaydın cnm bende ruyamda hamıle gordum kendımı karnım şişmişti hayırdır inşallah.
hayırlısı olun canım umutlar nisana kaldı hayırlısıyla bahar ayı umutlarımızıda yeşertir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?