Mrb canim , benim 5 ay once 2 aylik bebegimi dusurdum, o gunden sonra ilk defa bu ay baslayacagiz, esimde bende calisiyorum esim vardiyali gorusmemiz zor oluyor, gorussekte yorgunluk oluyor, cuma gunu bide bugun ancak oldu, sali gununu ovulasyon gunu gosteriyor otomatik hesaplayici insallah Allahim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip eder hepimize. Sende calismalar nasil bacim, daha once bebgin oldumu seninde ilk bebeginmi olacak
hamile gibisin ama değer çok düşük canım dr a bir sorsan.Geç döllenme olabilir lekelenme de yerleşme kanaması olabilirTest sonucum çıktı adetime 2 gün var beta hcg 5,54 3 gün önce lekelenme olmuştu. Ne bu şimdi ben hamilemi yim:2::2::2::2:
Test sonucum çıktı adetime 2 gün var beta hcg 5,54 3 gün önce lekelenme olmuştu. Ne bu şimdi ben hamilemi yim:2::2::2::2:
günaydın canım iyyim kendimce nihayet bugün adet bitiyo banyomu yapıyorum bugün sonra çalışmalara başlarız:)ateşimide ölçüyorum sen hala beklemedesin dimi neyseki sona geldin bakalım adet olucakmısın
Ohh ne guzel cnm ya bitsin de başla çalışmalara. Benimde olsa bitse de başlasam. Hiçbir belirtim yok ne kasık aprı ne batma ne bulantı ne baş dönmesi kabızlığım devam ediyor tuvalete girdiğimde inliyorum resmen. Onun haricinde göğüslerim şiş her göğsümde bi damar var kocaman ikisinde de var. Ama adet olmadan bir hafta önce başlardı benim göğüs şişmem. Sanırım adetim de gecikecek. Ama öyle her zamanki gibi ellenemeyecek gibi değil. Taş gibi olurlardı bu ser normal hafif ağrı ve şiş. Balkalım hakkımızda hayırlısı. Umudum yok ama inşallah bir geç döllenme yakalamışımdır :)))
Hayirdir insallah valahi gecen ay hamile olarak gormustum diyorum vucudum benimle oyun oynuyor sonra regli oldum simdide regli oldugumu gordum bakalim
benim ilk hamileligim dusuk oldu kan testinde 31. Gunumde cikmamisti 37. Gunde cikmisti. Idrardada 7. Haftada silik cikmisti o yuzden testlere cok kafa yormuyorum
senin regl günün dimi hadi bakalım olur inşaallah.
Saol cnm inşallah hakıımızda hayırlısını versin rabbim olmazsa da üzülmem çok şükür ama gelmeyince de biraz tuhaf oluyor insan yaa. Test yapsam mı acaba bilemedim.
evet beklemek zormuş.kuzenim şu an 5 haftalık hamile.adeti 1 gün geciktti test yaptı çıkmadı 4 gün geçti kan testine gitmiş dönüşte test almış onda kopkoyu pozitifi gördü.İkinci bebeği olacak oğlunda 1 gün geçince yaptığında çıkmıştı hepsi faklı oluyor işte.
Sen yapmak istiyorsan dene istersen kafan rahatlar
hamile gibisin ama değer çok düşük canım dr a bir sorsan.Geç döllenme olabilir lekelenme de yerleşme kanaması olabilir
Saol cnm inşallah hakıımızda hayırlısını versin rabbim olmazsa da üzülmem çok şükür ama gelmeyince de biraz tuhaf oluyor insan yaa. Test yapsam mı acaba bilemedim.
ben de hiç kan testi yaptırmadım canım.İlk bebeğimde 5 gün geçmişti adetim yaptım kopkoyu ikinci çizgiyi görmüştüm.maalesef 13 haftalıkken kalbi durdu kaybettim onu.Kızımda ise bir gün geçti test yapmak istemiyordum arkadaşımda oturuyoruz o gitti aldı üç tane test yan yana oturuyoruz eve geldim testi yaptım ama umudum yok ikinci çizgi hemen çıktı sevincimi anlatamam.5 gün sonra dr gittik minik kesemizi gördük kızımın.seni de merak ediyorum nolacak bakalım.Oğlumda bir hafta gecikti o zaman düzensizdi adetim. Yaptığımda çok silik çıkmıştı. Salı günüydü o da unutmuyorum cumartesi randevu aldım gittim direk keseyi görmüştük beş haftalıktı. Oğşülumda hiç kan testi yaptırmamıştım. Sadece silik çizgi ile kilolu olmadığım içinde kese hemen görünmüştü. Bu sefer ne bilim hiçbirşey hissetmiyorum ve çok rahatım işin garibi anlamadım. Şimdi 35haftalık hamle arkadaşım geliyor oturmaya o otururken gidip bi test alırım bakalım kısmet.
Ececim selam
Yerleşme sanırım dün oldu. Dünde pembe lekeler geldi. Adetime 2 gün var seninki gibi 13 marta çok erken diyemi böyle çıktı bilmiyorum. asdet olmazsam tekrar yaptırıcasm yükselmişmi diye(((((((((( sen ne yaptın varmı bişey.
Güzel haberlerini bekliyoruz. olmazsada hep beraber nisana artık.
ben de hiç kan testi yaptırmadım canım.İlk bebeğimde 5 gün geçmişti adetim yaptım kopkoyu ikinci çizgiyi görmüştüm.maalesef 13 haftalıkken kalbi durdu kaybettim onu.Kızımda ise bir gün geçti test yapmak istemiyordum arkadaşımda oturuyoruz o gitti aldı üç tane test yan yana oturuyoruz eve geldim testi yaptım ama umudum yok ikinci çizgi hemen çıktı sevincimi anlatamam.5 gün sonra dr gittik minik kesemizi gördük kızımın.seni de merak ediyorum nolacak bakalım.
adet günlerimiz aynı canım.Ben de yok bir şey sağ kasığım çok fena ağrıyor.sırtım bütün eklemlerim ağrıyor.Kızımı kreşe gönderdim yattım 12.30 da kalktım.
senin adetin normalde leke ile mi başlıyor canım hani değişik mi bu sefer ki.
ben de hiç kan testi yaptırmadım canım.İlk bebeğimde 5 gün geçmişti adetim yaptım kopkoyu ikinci çizgiyi görmüştüm.maalesef 13 haftalıkken kalbi durdu kaybettim onu.Kızımda ise bir gün geçti test yapmak istemiyordum arkadaşımda oturuyoruz o gitti aldı üç tane test yan yana oturuyoruz eve geldim testi yaptım ama umudum yok ikinci çizgi hemen çıktı sevincimi anlatamam.5 gün sonra dr gittik minik kesemizi gördük kızımın.seni de merak ediyorum nolacak bakalım.
adet günlerimiz aynı canım.Ben de yok bir şey sağ kasığım çok fena ağrıyor.sırtım bütün eklemlerim ağrıyor.Kızımı kreşe gönderdim yattım 12.30 da kalktım.
senin adetin normalde leke ile mi başlıyor canım hani değişik mi bu sefer ki.
Güzel haberlerini bekliyoruz. olmazsada hep beraber nisana artık.
Hayırlısı cnm bende merak etmiyorum desem yalan ediyorum ama umudum da yok. Bakaciiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?