mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

hadi bakalım pırnıkcim değişik gerçekten seninki güzel haberin yakındır inşaallah.perşembe günü bakalım göreceğiz kısmet:)
Hayırlısı cnm bende merak etmiyorum desem yalan ediyorum ama umudum da yok. Bakaciiz..

bizde bekliyoruz güzel haberlerini.

bence hamilesin canım. hayırlısı:)

Canım çok saol böyle duyunca inan moralim yerine geliyor. Umarım yükselmeye devam eder.

slm arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım 3 aydır bebek düşünüyoruz bu ay ovulasyon testinde 24 şubatta çift çizgiyi gördüm o günleri değerlendirdik 28 şubatta iki gün lekelenme yaşadım şimdi idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor ovulasyon testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıkıyo acaba tekrar mı yumurtluyorum hamilemiyim çok merak ediyorum beninde bat 12 mart beni de listeyue eklerseniz sevinirim:18:

Mascaraa sen ne yaptin.merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok saol böyle duyunca inan moralim yerine geliyor. Umarım yükselmeye devam eder.

mrb cnm yüzde 99,9 hamilesin;çünkü 2 nin üstü için pozitif derler genelde ki senin 5 çıkmış :)) bir de iki gün sonra bu değer iki katına çıkarsa çok da güzel ilerliyor demektir
hayırlı olsun şimdiden :)

Bence hamilesin canimcim....negatif olsaydi hep 0 li yada 1li bisiler cikiyo. Adet gununde yani 2 gun sonra tekrar yaptir bence. Cunku gun be gun artiyo deger. 5.54ten yuksekse kesin hamilesin bence :))

Meraba canim. Bende ayni seyi yasamistim cift cizgiden sonra silik cizgi 10 gun fln hep devam etti. Ama o onemsizmis. Onemli olan cift cizgiyi koyu olarak yakalamakta. Silik cizgi olmasinin nedeni vucut Lh orani yavas yavas azaliyo vucuttan.

Meraba canim. Bende ayni seyi yasamistim cift cizgiden sonra silik cizgi 10 gun fln hep devam etti. Ama o onemsizmis. Onemli olan cift cizgiyi koyu olarak yakalamakta. Silik cizgi olmasinin nedeni vucut Lh orani yavas yavas azaliyo vucuttan.
anladım çok teşekkür ederim canım umarım herkes için hayırlısı olur...

Bence hamilesin canimcim....negatif olsaydi hep 0 li yada 1li bisiler cikiyo. Adet gununde yani 2 gun sonra tekrar yaptir bence. Cunku gun be gun artiyo deger. 5.54ten yuksekse kesin hamilesin bence :))

:)) Teşekkür ederim umarım öyledir. :18::18::18:

Bu hafta biran once gecsede su bat im gelse artik.pek umudum yok ama yinede cok merak ediyorummmm

Kızlar ben geldim bebe time beni de yanılttı sonra 2 test daha yaptım negatif 2test daha var ama onları sonra yapacağım yarın kırmızılar gelmezse. Yeni tarihler gelmiş bir ara tabloyu düzenleyeceğim . Ben de eşimle çok fena kavga ettim. Artık bebek isteyip stemediğimi bile bilmiyorum. Canım çok sıkılıyor.

Olur oyle seyler.esinde aranizda gecen tartismaniz elbette tatliya baglanicaktir.bunu bekledigin bebise yansitma bence.
Mutlaka duzelicektir.moralini yuksek tutki stresin daha fazla cogalip etkilemesin hicbirseyi

hayırlısı olsun canım yinede belli olmaz dua et üzme kendini

belli canim ya adet oldum tam olarak bakalim ne olacak gelecek ay...

belli canim ya adet oldum tam olarak bakalim ne olacak gelecek ay...

rabbim bizi bununla sınıyor canım kahroluyor insan anlıyorum seni. harika bir evliliğim var ama eksik hep eksik kalmaz inşallahhh((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…