hadi bakalım pırnıkcim değişik gerçekten seninki güzel haberin yakındır inşaallah.perşembe günü bakalım göreceğiz kısmet:)Benim bugüne kadar adetten önce hiç lekelenmem olmadı direk adet günü hastalanırım olur biterrdi. Şimdi iki gün önce önce kahverengi leke geldi sonra hafif pembe akıntı oldu dünde dahir. Burdaki yorumlar ve arasştırmama göre yerleşme kanaması deniyormuş bende şüphelendim. sabah gittim kan verdim. normalde testlerimde 1,20 yada 0,35 falan çıkardı 5,54 çıktı çok heycanlandım bilmiyorum yani kafam allak pullak oldu. Daha erken diyemi çıktı böyle değer. yani, iki gün sonra inşallah kırmızı kart görmemde test yaptırırım tekrar. Seninde güzel haberini alrıız inşallah regl olmazsın perşembe günü.
Hayırlısı cnm bende merak etmiyorum desem yalan ediyorum ama umudum da yok. Bakaciiz..
Benim bugüne kadar adetten önce hiç lekelenmem olmadı direk adet günü hastalanırım olur biterrdi. Şimdi iki gün önce önce kahverengi leke geldi sonra hafif pembe akıntı oldu dünde dahir. Burdaki yorumlar ve arasştırmama göre yerleşme kanaması deniyormuş bende şüphelendim. sabah gittim kan verdim. normalde testlerimde 1,20 yada 0,35 falan çıkardı 5,54 çıktı çok heycanlandım bilmiyorum yani kafam allak pullak oldu. Daha erken diyemi çıktı böyle değer. yani, iki gün sonra inşallah kırmızı kart görmemde test yaptırırım tekrar. Seninde güzel haberini alrıız inşallah regl olmazsın perşembe günü.
Canım az önce cvp verememiştim ama bana doktorum en son aradığımda beşden yukarı gebelik var demektir unutma dedi. Hatta iki üç gün kala yaptırdığında 2-3 çıkarsa gel tekrarlayalım yükselebilir dedi. İnşallah hamişsindir ama. Görümcemin de adet günü 8 küsür çıkmıştı adetine 4 gün kala yanlışlıkla korunmamış ve o zaman hamiş olmuştu, yani seninde öyle bir durum olabilir. Yarın tekrarla bakalım ne olacak. Bence hamişsin cnm hadi bakalım hayırlısı inşallah.
Canım çok saol böyle duyunca inan moralim yerine geliyor.Umarım yükselmeye devam eder.
bence hamilesin canım. hayırlısı:)
mrb cnm yüzde 99,9 hamilesin;çünkü 2 nin üstü için pozitif derler genelde ki senin 5 çıkmış :)) bir de iki gün sonra bu değer iki katına çıkarsa çok da güzel ilerliyor demektir
hayırlı olsun şimdiden :)[/QUOT
Umarım canm umarım öyle olsun. Çok teşekkür ederim. Hepimizin kucağıdolsun inşallah.
Benim bugüne kadar adetten önce hiç lekelenmem olmadı direk adet günü hastalanırım olur biterrdi. Şimdi iki gün önce önce kahverengi leke geldi sonra hafif pembe akıntı oldu dünde dahir. Burdaki yorumlar ve arasştırmama göre yerleşme kanaması deniyormuş bende şüphelendim. sabah gittim kan verdim. normalde testlerimde 1,20 yada 0,35 falan çıkardı 5,54 çıktı çok heycanlandım bilmiyorum yani kafam allak pullak oldu. Daha erken diyemi çıktı böyle değer. yani, iki gün sonra inşallah kırmızı kart görmemde test yaptırırım tekrar. Seninde güzel haberini alrıız inşallah regl olmazsın perşembe günü.
slm arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım 3 aydır bebek düşünüyoruz bu ay ovulasyon testinde 24 şubatta çift çizgiyi gördüm o günleri değerlendirdik 28 şubatta iki gün lekelenme yaşadım şimdi idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor ovulasyon testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıkıyo acaba tekrar mı yumurtluyorum hamilemiyim çok merak ediyorum beninde bat 12 mart beni de listeyue eklerseniz sevinirim:18:
anladım çok teşekkür ederim canım umarım herkes için hayırlısı olur...Meraba canim. Bende ayni seyi yasamistim cift cizgiden sonra silik cizgi 10 gun fln hep devam etti. Ama o onemsizmis. Onemli olan cift cizgiyi koyu olarak yakalamakta. Silik cizgi olmasinin nedeni vucut Lh orani yavas yavas azaliyo vucuttan.
Bence hamilesin canimcim....negatif olsaydi hep 0 li yada 1li bisiler cikiyo. Adet gununde yani 2 gun sonra tekrar yaptir bence. Cunku gun be gun artiyo deger. 5.54ten yuksekse kesin hamilesin bence :))
Kızlar ben geldim bebe time beni de yanılttı sonra 2 test daha yaptım negatif 2test daha var ama onları sonra yapacağım yarın kırmızılar gelmezse. Yeni tarihler gelmiş bir aratabloyu düzenleyeceğim . Ben de eşimle çok fena kavga ettim. Artık bebek isteyip stemediğimi bile bilmiyorum. Canım çok sıkılıyor.
Dün gece karnım cok agrıdı belkı yerlesıyordur dıye tum gece korkumdan sırt ustu yattım suan bır ıkı damla kan var agrım devam edıyor tam acılmadı kan daha ama acılır bu gidişatı biliyorum yine anne olmadım... dün tüm gece dua ettim yalvardım allah ama nasip değilmiş demek ki çok üzgünüm kızlar güzel rüyalar görmüştüm umutlanmıştım neyse yine yıkıldım...
belli canim ya adet oldum tam olarak bakalim ne olacak gelecek ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?