mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

canım bunlar adet belirtiside olabilir hamilelikte ayırt etmek cok zor takılma bence rahatla stres adet olucaksan geciktirebilir...benim kızımda hiç bir belirti olmamıştı biyolojik olarak sadece akıntım oldu ruhsal olarak adet sendromu vardır bende 1hafta kala adete, sinirlilik,mutsuzluk,tatlı krizi ve migrenim tutardı bunların hiçbiri olmamıştı..her hamilelikte aynısı olmaz derler..en önemlisi rahatlamak seni en cok mutlu eden şeyi yap aklını mesgul et ben öyle yapıyorum

rabbim bizi bununla sınıyor canım kahroluyor insan anlıyorum seni. harika bir evliliğim var ama eksik hep eksik kalmaz inşallahhh((((

bende aynı seyı dusundum dun gece tam aıle degılız dedım hala sevgılıyız bebegımız gelse sankı tam bır aıle olacakmısız gıbı... esımle dun aksam yegenlerını sevmeye gıttık 9 aylık yegenını kokladı dedı kı ozlem bu sut kokuyor ya ıcım parcalandı boyle allahım kendı bebegımızıde koklamayı nasıp etsın bıze... herkes ıcın dua ettım bebek olmayınca evde o ev cennet olsa nafıle...

allahım yıne de cok sukur sana bınlerce kez sukur olsun bızı evladımızla sınamasın yınede o gelemden sınasın... oyyy ne konustum beeee...
hakkımızda hayırlısı...

yalnız degilsin canım benimkide 3nisan beklicez artık hep beraber burda olalımda zaman daha çabuk geçsin

Teşekkür ederim canım inşaallah umutlar boşa çıkmaz bu kez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım yaaa( çok eksik geliyo banada. eşimi çok seviyorum ama niye evlenir insanlar bebek için. çoğalıp aile olmak için. ki ben çok çocuk isteyen biri olarak neredeeeee bu bebişler demek istiyorum :)) eşim yeğenin severken bende çok üzülüyorum bzm olacak mı birgün acaba diye hissedebilcem mi o duyguyu anneme babama müjde verişimi eşime müjdeleyişimi herşeyden önce yaşayabilecek miyiz acaba? öyl

Merhaba, üzülme canım inşallah önümüzdeki at daha bilinçli çalışarak hamiş olacağız hepimiz. Umutsuzluk yok,. Eşinle atışmanı da düşünme canım mutlu edersen hep mutlu olursun herşeyi bir kenara bırak ve şükürler olsun sende sevdiğinde sağlıklısınız. Üzülme cnm

Cnm hiç stresli değilim ki ben relaxım ve olmadığını düşünüyorum. Arkadaşım gitti şimdi eşim test alacak yine deumut fakirin ekmeği bakalım yarın sabah yaparım..

Bende de hiç bir belirti yok. Sadece dün ve ondan önceki gün iki damla prmbe akıntı geldi okadar. Belirtiler cok değişiklik gösteriyyor.

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart hamile
kalyopi 3 mart silik çizgi Çarşamba kesin sonuç
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
aadanurr 8 mart(YENİ BAT)
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
takino 10 mart
melodi_1 10 mart (silik çizgi)
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart
meraak 12 mart
yas-minn 12 mart silik çizgi
sukrediyorum 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart B hcg 5,54
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 8 nisan
mascaraa 10 nisan
damak 12 nisan
pınartarsu ?
milanour ?

Üzülmeyin geç olsun güç olmasın Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sanırım bat 8 mart inşallah çıkar

ekledim en kısa sürede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…