Ohh ne guzel cnm ya bitsin de başla çalışmalara. Benimde olsa bitse de başlasam. Hiçbir belirtim yok ne kasık aprı ne batma ne bulantı ne baş dönmesi kabızlığım devam ediyor tuvalete girdiğimde inliyorum resmen. Onun haricinde göğüslerim şiş her göğsümde bi damar var kocaman ikisinde de var. Ama adet olmadan bir hafta önce başlardı benim göğüs şişmem. Sanırım adetim de gecikecek. Ama öyle her zamanki gibi ellenemeyecek gibi değil. Taş gibi olurlardı bu ser normal hafif ağrı ve şiş. Balkalım hakkımızda hayırlısı. Umudum yok ama inşallah bir geç döllenme yakalamışımdır :)))
benım yenı batım 8 nısan kızlar...
rabbim bizi bununla sınıyor canım kahroluyor insan anlıyorum seni. harika bir evliliğim var ama eksik hep eksik kalmaz inşallahhh((((
ne güzel canım benimde 3nisan..bahar bebekleri bu topikteki anne adaylarını bulur inş.....
yalnız degilsin canım benimkide 3nisan beklicez artık hep beraber burda olalımda zaman daha çabuk geçsin
ay insallah canım yaa... yaza göbişim kocaman girmek istiyorum...
bende aynı seyı dusundum dun gece tam aıle degılız dedım hala sevgılıyız bebegımız gelse sankı tam bır aıle olacakmısız gıbı... esımle dun aksam yegenlerını sevmeye gıttık 9 aylık yegenını kokladı dedı kı ozlem bu sut kokuyor ya ıcım parcalandı boyle allahım kendı bebegımızıde koklamayı nasıp etsın bıze... herkes ıcın dua ettım bebek olmayınca evde o ev cennet olsa nafıle...
allahım yıne de cok sukur sana bınlerce kez sukur olsun bızı evladımızla sınamasın yınede o gelemden sınasın... oyyy ne konustum beeee...
hakkımızda hayırlısı...
Kızlar ben geldim bebe time beni de yanılttı sonra 2 test daha yaptım negatif 2test daha var ama onları sonra yapacağım yarın kırmızılar gelmezse. Yeni tarihler gelmiş bir aratabloyu düzenleyeceğim . Ben de eşimle çok fena kavga ettim. Artık bebek isteyip stemediğimi bile bilmiyorum. Canım çok sıkılıyor.
canım bunlar adet belirtiside olabilir hamilelikte ayırt etmek cok zor takılma bence rahatla stres adet olucaksan geciktirebilir...benim kızımda hiç bir belirti olmamıştı biyolojik olarak sadece akıntım oldu ruhsal olarak adet sendromu vardır bende 1hafta kala adete, sinirlilik,mutsuzluk,tatlı krizi ve migrenim tutardı bunların hiçbiri olmamıştı..her hamilelikte aynısı olmaz derler..en önemlisi rahatlamak seni en cok mutlu eden şeyi yap aklını mesgul et ben öyle yapıyorum
canım bunlar adet belirtiside olabilir hamilelikte ayırt etmek cok zor takılma bence rahatla stres adet olucaksan geciktirebilir...benim kızımda hiç bir belirti olmamıştı biyolojik olarak sadece akıntım oldu ruhsal olarak adet sendromu vardır bende 1hafta kala adete, sinirlilik,mutsuzluk,tatlı krizi ve migrenim tutardı bunların hiçbiri olmamıştı..her hamilelikte aynısı olmaz derler..en önemlisi rahatlamak seni en cok mutlu eden şeyi yap aklını mesgul et ben öyle yapıyorum
canım son durum ne? hamile misin? yoksa Yeni batı yazalım mı ?
yeni bat tarihinizi yazar mısınız?Ben tırtladım maalesef bu ay da
Ekledim . RAbbim en kısa sürede nasip etsin.beni de eklerseniz sevinirim 19 mart...
27 mart bat tarıhı
Sizi ekledim . Rabbim en kısa sürede nasip etsin.Merhaba canım benimde bat 25 mart.. Bizde de gün aşırı birliktelik oluyor. Kaçıncı denemeniz?
.
tsk ederım ..ben onun pıskolojısını yıllarca ustumden atamadım sonrasında ılaca dvm etme nedenımde oydu zaten..ınsan nnedennnnnnnnnnnn..dıye soruyor ıster ıstermez..sımdı hc dusunmemeye çalışıyorum oylede yapıyorum..hc bebıslerı olmuyan arkadaşlar ve kendı adıma umarım kucaklarımız boş kalmaz ..bu ayda umutlar ve emekler maalesef kı boşa gittiyıne bır ay daha zaman kaybı
Kızlar Merhaba,
Ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikti hala da bi belirti yok. Yalnızca çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarımda hafif şiddette ağrım var. Olsa bile hamilelik 17 günlük falandır. Sizce kan testi yaptırsam çıkar mı?
slm arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım 3 aydır bebek düşünüyoruz bu ay ovulasyon testinde 24 şubatta çift çizgiyi gördüm o günleri değerlendirdik 28 şubatta iki gün lekelenme yaşadım şimdi idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor ovulasyon testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıkıyo acaba tekrar mı yumurtluyorum hamilemiyim çok merak ediyorum beninde bat 12 mart beni de listeyue eklerseniz sevinirim:18:
Sanırım bat 8 mart inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?