çok teşekkür ederim hepimize inşallahekledim en kısa sürede nasip etsin
şimdi test yaptım, geçmişi okudum iki dakika bekledim gittiğimde ne göreyim...
kocaman bir tek çizgi silik milik yok valla. göğüslerim kocaman oldu şişti ama acımıyo çok tuhaf yaa neden böle oldu streste yapmadım açıkçası bu ay olmayacağını da düşündüm arada bel ağrım var o kadar kasıklarımda ağrı batma vs yok. adet öncesi baş ağrım yok. alnımda 3-4 sivilce çıktı normalde bir tane kocaman çıkardı ve acırdı hemde olmadık yerimde çıkardı ağzımda kulak içinde gibi. bir testim daha var onu da 3-4 gün daha bekleyip yapıcam bakalım. ya adet olacaksam olayım böylesi çok sinir bozucu yaaaaa
kızlar test yapıp bırakmıştım çizgi çıkmamış diye şimdi tuvalete gittim bir baktım ki ikinci çizgi silik olmuş ayy hamile miyim acaba ay çok heyecan yaptım.
ney yapayım şimdi akıl verin bana anacım...resmi yüklüyorum.
Eki Görüntüle 1018186
Superrrrrrr :)))
Bence yarin kan testi yaptir.idrar testinde bile cifti veriyorsa kanda hayli hayli belli olur.
Evet sabah yap testi.ins hamilesindiryarın sabahtan bir idrar testi daha yapayım bir tane yedeğim var ama şimdi harcamak istemiyorum sabah daha belirgin olur sanırım. doktorumu arıyım yarın gidiyim test yaptırayım umarım yanlış test değildir.
Evet sabah yap testi.ins hamilesindir
ay inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. anne olmak çok güzel bir duygu. ben bir kere tattım rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah.
kızlar test yapıp bırakmıştım çizgi çıkmamış diye şimdi tuvalete gittim bir baktım ki ikinci çizgi silik olmuş ayy hamile miyim acaba ay çok heyecan yaptım.
Eki Görüntüle 1018186
canımm yaa ben şimdi gördüm resmi inanmıyorum silik çizgi var iştee inş. doğrudur gerçekten coookk sevindimm bence kan testi yaptır kesin sonucu ögrenirizz
Eki Görüntüle 1018186
bence sen hamilesinnnnn
ayyy bu duyguyu bende tatmak istiyorum :) :)
Aynenn.hemde cokk.burda ark.larin paylastigi cift cizgili testleri gorunce bile heycanlaniyorum.Allah'im bizede nasip etsin en kisa zamanda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?