mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Benim de yeni Bat 4 Nisan. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bizi bir eşlerimiz bir de biz anlarız :)

şimdi test yaptım, geçmişi okudum iki dakika bekledim gittiğimde ne göreyim...

kocaman bir tek çizgi silik milik yok valla. göğüslerim kocaman oldu şişti ama acımıyo çok tuhaf yaa neden böle oldu streste yapmadım açıkçası bu ay olmayacağını da düşündüm arada bel ağrım var o kadar kasıklarımda ağrı batma vs yok. adet öncesi baş ağrım yok. alnımda 3-4 sivilce çıktı normalde bir tane kocaman çıkardı ve acırdı hemde olmadık yerimde çıkardı ağzımda kulak içinde gibi. bir testim daha var onu da 3-4 gün daha bekleyip yapıcam bakalım. ya adet olacaksam olayım böylesi çok sinir bozucu yaaaaa

benı düzeltmemıssın canım lıstede yenı bat 9 nısan...

herseyi cok dusunme canım bekle bir kac gün aklını baska seylere ver...

kızlar test yapıp bırakmıştım çizgi çıkmamış diye şimdi tuvalete gittim bir baktım ki ikinci çizgi silik olmuş ayy hamile miyim acaba ay çok heyecan yaptım.
ney yapayım şimdi akıl verin bana anacım...resmi yüklüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Superrrrrrr :)))

Bence yarin kan testi yaptir.idrar testinde bile cifti veriyorsa kanda hayli hayli belli olur.

Superrrrrrr :)))

Bence yarin kan testi yaptir.idrar testinde bile cifti veriyorsa kanda hayli hayli belli olur.

yarın sabahtan bir idrar testi daha yapayım bir tane yedeğim var ama şimdi harcamak istemiyorum sabah daha belirgin olur sanırım. doktorumu arıyım yarın gidiyim test yaptırayım umarım yanlış test değildir.

yarın sabahtan bir idrar testi daha yapayım bir tane yedeğim var ama şimdi harcamak istemiyorum sabah daha belirgin olur sanırım. doktorumu arıyım yarın gidiyim test yaptırayım umarım yanlış test değildir.
Evet sabah yap testi.ins hamilesindir

[

Cnm hiç stresli değilim ki ben relaxım ve olmadığını düşünüyorum. Arkadaşım gitti şimdi eşim test alacak yine deumut fakirin ekmeği bakalım yarın sabah yaparım..[/QUOTE]

bende bunu söylemeni bekliyodum bu topikteki en motive anne adayımsınhadi bakalım belki bir süpriz olur neşemiz yerine gelir sayende kaçta olursa olsun buraya yaz merak ederim sonra..

canımm yaa ben şimdi gördüm resmi inanmıyorum silik çizgi var iştee inş. doğrudur gerçekten coookk sevindimm bence kan testi yaptır kesin sonucu ögrenirizz

canımm yaa ben şimdi gördüm resmi inanmıyorum silik çizgi var iştee inş. doğrudur gerçekten coookk sevindimm bence kan testi yaptır kesin sonucu ögrenirizz

Saol canim insallah bakalim sag kasigimda acili batma oluyo arada yarin yaptircam bakalim ne cikcak insallah dogrudur

Tekrar bugün aynı testten yaptım yine negatif. Belli hamile değilim. Ama Karnım inanılmaz şiş sanki 6 aylık hamile gibiyim. Yarın muhakkak doktora gidicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…