- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
iki düşükten sonra korkuyorum ama istiyorum da :) inşallah tüm isteyenlere nasip olur
Gecmis olsun.aminnn insallah
Benim ilk bebeğim olacak canım. 6 aylık evliyim ve hiç korunmadk. Ama daha olmadı. 18 yaşındayım ama çok istiyorumRabbim insaallah sana bana tum isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder en kısa zamanda..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kismet canim umudum yoktu ama hayirlisi iste. Yarin kan testi yaptiricam orda yuksek deger gormeden cok da umutlanmak istemiyorum husran yasayan cok ark var.
Saol canim insallah bakalim sag kasigimda acili batma oluyo arada yarin yaptircam bakalim ne cikcak insallah dogrudur
nasıl ağlamak allahım nasıl ağlamak, gözlerim şişti nefesim kesildi sanki ağlarken.
bir arkadaşım facede oğlu için yazdığı kitabından kucağında öldüğü anı yazmış allahım yok böyle bir acı rabbim sen evlatlarımızı koru sen onları bize bağışla. sen evlat acısıyla sınama Rabbiimm. düşmanıma bile verme evlat acısı. hep dua ederken derim ki rabbim sevdiklerimin acısını gösterme. onarı almadan beni al diye. sonra düşünürüm bencillik etme onları neden kor ateşe atıyorsun. evlada ana acısı kolay mı eşe kolaymı? rabbim sen herşeyin hayırlısını nasip et. kimseyi anasız babasız evlatsız bırakma. sana açıyoruz ellerimizi tek sığınağımız sensin. sende bizi şevkatinden mahrum etme Allahım.
ne kadar zor olsada öncesi sonrası hepimizin sonu ölüm rabbim imanla ölmeyi nasip etşin inş cümlemize
kızlar test yapıp bırakmıştım çizgi çıkmamış diye şimdi tuvalete gittim bir baktım ki ikinci çizgi silik olmuş ayy hamile miyim acaba ay çok heyecan yaptım.
ney yapayım şimdi akıl verin bana anacım...resmi yüklüyorum.
Eki Görüntüle 1018186
bat tarihinizi yazın ekleyelim listeyeayyy bu duyguyu bende tatmak istiyorum :) :)
İnsallah cnm evt bu tarz olaylari cok duydum o yuzden yarin kan yaptirayim garanti olsun dedim bnde. Oglumda da silik cikmisti ama o zaman adet duzensizdi ben kirk gun bekledim ve testte silik cikti sali gunuydu o da cumartesi doktora gittik kese gorundu. Bakalim ne olacak yarini bekliyorum artik.[
ben de ilk mesajını görünce teselli edecektim seni:)testin pozitif çıkmış ne kadar süre sonra çıktı ki canım bu çizgi inşaallah doğrudur.
Ben de 2 sene önce adetim gecikti zaten korunuyorduk test aldım yaptım ilk başta çıkmadı sonra çift çizgi çıktıı hem de 2 farklı test.Doktora gittim kan testi yaptı bişey yok 2 gün sonra adet oldum.Seninki inşaallah doğrudur.
[
ben de ilk mesajını görünce teselli edecektim seni:)testin pozitif çıkmış ne kadar süre sonra çıktı ki canım bu çizgi inşaallah doğrudur.
Ben de 2 sene önce adetim gecikti zaten korunuyorduk test aldım yaptım ilk başta çıkmadı sonra çift çizgi çıktıı hem de 2 farklı test.Doktora gittim kan testi yaptı bişey yok 2 gün sonra adet oldum.Seninki inşaallah doğrudur.
bat tarihinizi yazın ekleyelim listeye
40 gün mü bekledin oo baya bekmişsin canım ya neyseki oğluşuna kavuştun.İnsallah cnm evt bu tarz olaylari cok duydum o yuzden yarin kan yaptirayim garanti olsun dedim bnde. Oglumda da silik cikmisti ama o zaman adet duzensizdi ben kirk gun bekledim ve testte silik cikti sali gunuydu o da cumartesi doktora gittik kese gorundu. Bakalim ne olacak yarini bekliyorum artik.
Yarim saatte cikti cnm yani belki oncesidir ben yarim saat sonra gordum ilk uc dk da cikmadi bende biraktim ole yarim saat sonra lavaboda cikti.
Sizi ekledim . Rabbim en kısa sürede nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?