mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Kızlar ben çalışıyorum akşam eve gelip internete girebiiyorum öyle çok vaktim yok. Çocukta var. Listeyi siz de güncelleyin sürekli taze taze olsun. YArın çok bebek haberi alırız inşallah

Yazini okurken sonu iyi olsun diye dua ettim inan cok sukur saglikla kavusmussun oglusuna. Kac yasinda oglun bu arada

hamileyken baya bir imtihandan geçmişsin canım.Ben de yaşadım bebeğimin başında koroid pleksus kisti vardı iki tarafta.çok üzüldüm dr korkma falan dedi.ilk zzaman ağladım sonra dedim bebişim etkilenmesin 20. haftada kistler kayboldu.Şimdi cadı sağlıklı bir kızım var:)

beni de ekler misiniz :) 6 aydır denioruz.1 tane kimyasal gebeliğim oldu geçen ay..bat 6 nisan

Superrrrrrr :)))

Bence yarin kan testi yaptir.idrar testinde bile cifti veriyorsa kanda hayli hayli belli olur.

Yarim saatte cikti cnm yani belki oncesidir ben yarim saat sonra gordum ilk uc dk da cikmadi bende biraktim ole yarim saat sonra lavaboda cikti.

canım benim inşallah hamilesindir. ikinci çizgi çoook net. ama madem yarım saat sonra 1 saat sonrada çıkabiliyor neden prospektüsünde 10 dk 5 dk derler. hatta bazıları 10 dk dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız yazar vs. inşallah gebesindir. gebe olursan da bizi bırakma, pozitif enerji dolu yorumlarına devam et lütfen:)

benimde belim ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor. yumurtlama günüm bugün. ptesi ve dün akşam ovülasyon testi yaptım. silik çıktı. bugün akşam da yaparım. silik de çıksa bugun çatlayacak ben ağrısından anlayabiliorum. geçen ay da çatladığı gün çıkmadı idrarda. enteresan.

Kızlar ben çalışıyorum akşam eve gelip internete girebiiyorum öyle çok vaktim yok. Çocukta var. Listeyi siz de güncelleyin sürekli taze taze olsun. YArın çok bebek haberi alırız inşallah

merak etme canım ben hep evdeyim sıkı takip ediyorum güncel tutarız inş..silik çizgi olanlar bir belli olsun inş. burası şenlik olucak bizlerede umut olacak

valla sonu kötü bitecek diye korktum şükür:)hayırlı bitmiş Allah oğluşuna uzun ömür versin hepimizin evlatlarına..kaç yaşında canım 2.için yaş aralığı nasıl diye merak ettimm

aman aman duygusallık had safhada canım yaa böyle şeyler insanın içini acıtıyor ben facede özellikle suriyedeki çocukların ölüm görüntülerine bakarken öyle vicdanım sızlıyorki kendi evladım gözümün önüne geliyor dayanılmaz bir keder dediğin gibi Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı..duaların içinde aminnnn..

güncellll inş. listemizz dahada uzarrr..

inş. hamilelik belirtisidir canım çektiğine deger..

kızlar benim 10 marttı ve oldum
oldum ama oldum mu emin de değilim bugün 2. günüm ama damla damla geliyor yarında gelmezse test yapmalı mıyım

canım yerleşme kanaması 5gün bile sürebiliyormuş biraz daha bekle bence baktın çok azaldı hiç gelmiyor yaparsınn..

kızlar nette bir yazı gördüm gün aşırı mı hergün mü diye hep aklımız karışır ya hani.bir de bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim:

"
Cinsel İlişki Sıklığı

Cinsel ilişki sıklığı ile ilgili en yaygın inanış sperm sayısının normale dönmesi için bir sürenin gerekliliği şeklinde olup, hiçbir bilimsel temeli yoktur. Yapılan çalışmalarda cinsel ilişkiye ara verildiğinde 9 güne kadar sperm sayısında giderek bir artış olduğu görülmüştür. Ancak cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte sperm sayısında görülen azalmanın gebelik olasılığında da bir azalmaya yol açtığı doğru değildir. Sperm değerleri normal olan erkeklerde günlük ilişki veya masturbasyon durumunda bile sperm sayı ve hareketinin normal değerler içerisinde kaldığı gösterilmiştir. Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.

Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte gebelik olasılığının arttığı gösterilmiştir. özellikle yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü ilişki olması durumunda gebelik olasılığı %30 a kadar yükselmektedir. Yumurtlamadan sonra cinsel ilişkiye başlanması durumunda gebelik olasılığı son derece düşük olmaktadır. Yine yapılan çalışmalarda hergün cinsel ilişkiye giren çiftlerde aylık gebelik oranı %37 olarak bulunurken, haftada bir defa ilişkiye giren çiftlerde bu oran %15 olarak bulunmuştur. Genel olarak bakıldığında yumurtlama öncesi iki gün ve yumurtlama günü olmak üzere toplam 3 gün gebelik olasılığının en yüksek olduğu dönem olarak görülmektedir."

Slm hanımlar nasılsınız bişey soracağım benim kasiklarda igne gibi batıyor bu nedir böle adetinr dört gün kaldı
Sizinde böle oldumu kasık batması yalniz sol tarafım batıyor igne gibi lutfen cevap verin.?

Merhaba kızlar, yeni girdim eve daha. Sabah ilk idrarla başka marka testten yaptım foss çıktı. Vallla evden çıkana kadar iki saat geçti yok. Hatta yeni geldim yine baktım yine yok anlamadım bu işi. Neyse hastanede kan verdim 16:40 da sonuca netten bakıcam artık gidemem onca yolu bi daha. Minibüste giderken uyumamak için zor durdum bu ne uyku hali anlamadım. Kasık ağrım yok şu anda. Aşam uykumdan uyandım bir iki kere acısına sonra geçti ne iş anlamadım. Bakalım sonucu görücez ben yine de sıcacık bir duş alayım da olcaksam adet olsun. Doktorumu da aradım. Eğer b.r haftaya olmazsan gel dedi. Hakkımızda hayırlı neyse o olsun. Yarın şehir dışından arkadaşım gelecek onun şçin hazırlık yapmam lazım cankuşlar.

hadi hayrlısı güzel bir haber gelir senden :)

ben de seni merak ediyordum.testin demek negatif çıktı ilginç yani dün pozitiftti:111:kan testini öğrenmene az kalmış yarım saat.belli olsa da rahatlasan.
benim yarın batım bugün test yaptım negatif herhalde bişey yok bende

Son düzenleme:

Off o uyku benide deli edio.

Hayirlisi olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…