- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
hadi hayrlısı güzel bir haber gelir senden :)
ben de seni merak ediyordum.testin demek negatif çıktı ilginç yani dün pozitiftti:111:kan testini öğrenmene az kalmış yarım saat.belli olsa da rahatlasan.
benim yarın batım bugün test yaptım negatif herhalde bişey yok bende
Off o uyku benide deli edio.
Hayirlisi olsun ya
duygu karmaşası yaşıyorsun canım belirsizlikten galiba :44:çok teşekkürler kızlar neden bilmiyorum ben yok gibi hissediyorum bilmiyorum. dünden beri aşırı duygu yoğunluğu yaşıyorum.bir ağlıyorum bir çok mutluyum bak yazarken bile ağlıyorum nedenini bende bilmiyorum aslında dün bir olaya çok üzüldüm sonrası arkadaşıma üzüldüm. şimdi oğlum yanımda yok kayınvalidemde onda kalmak istedi ona üzülüyorum pofff doldum gene yaa.
hayırlısı olsun canım daha ilk bazıları aylarca bekliyor.bu ay inşaallah olur üzme kendini tamam mı tatlım.
yok cnm ilk ay değil bizim ama ne farkeder ki 10 ay bile olsa. insanlar kaç sene bekliyor benim 6-7 aydır olmamış çok mu. şükürler olsun sağlığımız yerinde,elhamdülillah. dün çıkan silik çizgiye hala anlam veremedim ben. çok da önemli değil. benim tek korkum oğluma hamile 2.ayımda kaldım ve ozaman doktorum şaşırmıştı rahmim ters benim. en son kotrole gittiğimde doktorum rahmin ters dönmüş doğumdan sonra yine. bu gibi durumlarda rahim doğumda düzeliyor sonra yine ters dönerken tüpleri kapabiliyor %80 dedi. 2-3 daha deneyelim olmadı infertitiye gideceğim. hakkımızda hayırlısı doktorum beklemeden git bir kontrol ettir dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum açıkçası.
7 ay mı canım ben de ilk ayın sanıyordum.Sağlık yerinde olsun gerisi gelir inşaallah canım.silik çizgi baya belirgindi ben demiştim ya canım bana da oldu 2 farklı testte pozitif çıktı ama hamile değildim.rahim tersliği benim kuzenimde de vardı dr senin çocuğun zor olur ya da olmaz demişti.oy ay hamile kaldı 8 yaşında şimdi sonra kızı oldu 3yaşında.şimdide yeni doğum yaptı 1 haftalık bir kızı daha var.bir kontrol ettirsen canım zaman kazanma açısından.
Ekledim . RAbbim en kısa sürede nasip etsin.
evet banada aynısını demişti ilk etapta 26 yaşındaydım o zaman ve 1 sene deneyin dedi ama 2. ayda oldu hemen. bu sefer farklı olabilir dedi aslında bende şüphelenmiyor değilin. o zaman çalışıyordum şimdi evdeyim biraz ruhen toparlanırsam bu ay giderim belki bilmiyorum. nisanda da erkek kardeşim askere gidecek bir sürü test ıvır zıvır isteyecek. daha çok stres olmaktan korkuyorum. böyle belki olmuyor ama olur inşallah rabbim büyüktür.
allah razı olsun hepinizden bari reglim gelse de olsam önümüze baksak yahuu.. sıcasık duş aldım valla nefesim kesildi.
allah razı olsun hepinizden bari reglim gelse de olsam önümüze baksak yahuu.. sıcasık duş aldım valla nefesim kesildi.
canım hayırlısı böyle olunca insan daha çok üzülür önce pozitif sonrada hayal kırıklığı..herşeyin bir vakti vardır inş. nisan ayı hepimize uğurlu gelir gönlünü ferah tut..
sıhhatler olsun canım hadi sende regl olda aramıza dön bak biz çalışmalara başladık bile
Umutlar birdahaki ya kaldi. Bence biraz kafani dinlendir. Stres yaptiysa. Oda reglini geciktiricek.
ÇOK SAOLUN CANLAR.
bu kk yı çok seviyorum ya oğlumun üc arkadaşı var kk den görüştüğüm ve inanın o kadar güzel dostluklar kurdukki burası sayesinde. hep içtenlik hep samimiyet. çok saolun desteğiniz için. inşallah nisan ayında hepimiz bu enerjiyle patır patır hamiş oluruz. piknik sen ne zaman yaptırcan ikinci testi cnm
Canm yarin sabah gidicem oglen belli olur. Sonucu alir almaz yazicam umarim istedigimiz givi artis olmustur. Kismet artik canm. Ben de merak ediyorum beklede yarin oglen olsun. Belkide nisanda calismalara devam :26:
kızlar idrar testinde ikinci cizgi cıktı cok heyecanlı ben 3 gündür yapıyorum test bugun en koyusu cıktı bide predictor aldım ama dünki yaptıgım ucuz testlerdendi bugun daha bi koyulastı ben kan testine gidiyorum yazarim size. bana sanş dileyin çok heyecanlıyım insallah idrar testleri hüsrana ugratmaz:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?