mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

hadi güzel haberlerle gel canım. bence prospektüste yazan süre içinde kopkoyu çıktıysa test doğrudur. gebesin benceeee:))

5 dakika icinde diyordu 5 dakika tuttum yanlismi goruyorum diye fotosunu cekip whatsapptan arkadasima bile yolladim :)

günaydın kızlar sizden fikir almak istiyorum

benim pazartesi günü adet olmam gerekiyordu
bir iki damla gelmişti ve ben oldum dedim bugün perşembe pazartesiden beri kahverengi lekelenmelerim oluyor açıkçası adet gibi değil bana da bi farklı geldiği için test yaptım sabah ama tek çizgi

sizce hastaneye gidip kan testi yaptırayım mı kesin sonuç için

yaptır istersen için rahatlasın canım ama bence bebeği düşündüğün için adetin sökülemiyor...engel oluyosun...

bence kan yaptır beklemektense olumsuz da olsa bir an önce öğrenmek daha iyi..

haklısınız yaptırayım aslında hem istiyorum hem korkuyorum kan testinden böyle bi umudum var en azından dediğin gibi

beklemek çok zormuş ben evlendiğimden beri hap kullandım 2 ay oldu bırakalı bu ikinci adetim olacak olmaz inşallah ama bu sabah anladım ki beklemek çok zormuş Allah bekleyen isteyen herkese versin kimseyi evlat ile sınamasın inşallah senelerce bekleyen arkadaşlarımı da Allah tez vakitte isteklerine kavuştursun amin

benimde korunmayı bırakalı ikinci denemem. aynen canım ne zormuş. Allahım aratmadan versin inşallah herkese.

Benimde 3. Denemem Allah yillardir bekleyenlere sabir versib derman versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba aranıza yeni katılldım 9 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 10 unda test yaptım tek çizgi çıktı ama ben geç yumurtluyorum acaba geçmi döllendi :18::18::18:

Sagol canim 800 degerim:)

Amin insallah:)

Sagol canim:)

darısı bize inşallah. ben dün yumurtladım. geçen ay çift çizgiyi yakalayamamıştı testte bu seferde çıktı. bakalım 2 hafta sonra görecez akibeti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…