mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

CANIM belirtilerin nelerdi adetin kaç gün geçmişti?

Idrar testlerim silikti. Erken gebelik testi yaptim o da sonradan netlesti.
Belirtim olmadi hic. Sadece gecikme ve kasik agrisi (regl gibi)... Son 1-2 gundur de gogus hassasiyeti. Hatta belirti olabilecek herseyi kontrol ettim defalarca kirpiklerim capraz mi diye aynayla dolastim pP

Son düzenleme:
Belirtim olmadi hic. Sadece gecikme ve kasik agrisi (regl gibi)... Son 1-2 gundur de gogus hassasiyeti. Hatta belirti olabilecek herseyi kontrol ettim defalarca kirpiklerim capraz mi diye aynayla dolastim pP

benmde belirtim yok aynen arda kasık ağrısı oluyor bide bacağım bugun ağrıyor sanki bekiyorum bakalım :18::18:

Slm kızlarr

test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.

Slm kızlarr

test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.

canım hayırlısı olsun. vardır bir hayır. ilk denemnmi

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart hamile
kalyopi 3 mart hamile
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
aadanurr 8 mart(YENİ BAT)
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
takino 10 mart
melodi_1 10 mart (silik çizgi)
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 mart
Esir27 12mart
meraak 12 mart
yas-minn 12 mart silik çizgi
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart tırtt
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 8 nisan
mascaraa 10 nisan
pırnık 10 Nisan
damak 12 nisan
pınartarsu ?
milanour ?

canım hayırlısı olsun. vardır bir hayır. ilk denemnmi

Yok ya ilk deneme değil ağustostan beri çalışmaktan geldiler bana olmuyor olmuyor. bir oğlum var 9 yuaşında kardeş yapalım dedik geçte olsa çocuk gelicek 15 ine ben heralde hala çalışmalara devam. vallahi sinirim bozuldu.

canım sıkma canını . hemende çocuğu 15ine getirdin . doktora gittin mi korunmayı bırakınca. rutin muayene yaptırdınmı?

Mrb kizlar benim bat 25 mart bu ay iki kere iliskiye girdik, son 5 gun sag kasigim siddetli agriyordu 3 gundur kanama basladi, cok korktum daha henuz 9 gun once adetim bitti , bende dr gittim dr yumurtaliklarada birsy yok dedi, stresten olmus istraht et dedi, simdi yatiyorum acaba bu ay hamile kalma sansim yokmu kanamam hala devam ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sıkma canını . hemende çocuğu 15ine getirdin . doktora gittin mi korunmayı bırakınca. rutin muayene yaptırdınmı?

Ben en son temmuz da hamile kaldım aldırmak zorunda kalmıstım. Çok ağır ilaç kullandıgım için. Ondan sonra ağusotstan beri her ay çalışmalara devam. Olmicak sanırım artık yani öyle hisediyorum. Birde o tarihlerde programlı halde ilşkiye girmekten de sıkıldım. Allah herkese nasip etsin canm . Gerçekten zor iş.

olur olur hayırlısıyla. en hayırlı en doğru zamanda versin allah inşallah hepimizin kuzusunu.

çoook sevindimm canım bir bebiş haberi daha ne güzel rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize kan testi sonucunu bizede yazz..

kızlar merhaba aranıza yeni katılldım 9 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 10 unda test yaptım tek çizgi çıktı ama ben geç yumurtluyorum acaba geçmi döllendi :18::18::18:

adet 4gün geçmiş hiç böyle olmuşmuydu canım daha önce..inş. geç döllenmedir regl kaç gün sürüyor..bence kan testi kesin sonucu verir yada 1kaç gün daha bekle bakalım inş. hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…