oooooo maşallah adetini kaç gün geçti???
Dun 9 gun gecmisti... ilk kan testi 5. Gunde yapildi deger 200 du...
CANIM belirtilerin nelerdi adetin kaç gün geçmişti?
idrar testi yaptın mı hiç peki canım bende beklm 10 gün flan ozaman
10 gün nasıl durucan yaaa
Belirtim olmadi hic. Sadece gecikme ve kasik agrisi (regl gibi)... Son 1-2 gundur de gogus hassasiyeti. Hatta belirti olabilecek herseyi kontrol ettim defalarca kirpiklerim capraz mi diye aynayla dolastimpP
pazartesine kadar beklıcem tabi olmazsam :)
çok sabırlısın demekki. ben daha dün yumurtladım bata 13 gün var yerimde duramıyorum:)))
Slm kızlarr
test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.
canım hayırlısı olsun. vardır bir hayır. ilk denemnmi
Yok ya ilk deneme değil ağustostan beri çalışmaktan geldiler bana olmuyor olmuyor. bir oğlum var 9 yuaşında kardeş yapalım dedik geçte olsa çocuk gelicek 15 ine ben heralde hala çalışmalara devam. vallahi sinirim bozuldu.
Sagol canim 800 degerim:)
Canimm hayırlı olsun ben de bugun kan testi yaptırdım 1380 cikti:) son adetten sonraki 32. Gun bugün.
Kızlar bu iş gerçekten mucize.
Ben bu ay adet tarihime bakmadım sadece yumurtlama testi yaptım çift çizgi olunca birlikte oldum eşimle hatta eşim çok fena hastaydi. Hastaneye gittik serum yedi filan tam toparlandı gibi Oldu bi an denedik. Sonra gene hastaneye.. atesleri içinde. Hiç umudum yoktu yani. Ama tam umudunu kestiğinde oluyir dedikleri ne doğru. . Isten ayrıldım 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
Allahım herkese gonlundekini versin. Dua etmeyi unutmayın.
Perşembe Dr randevu var inşallah güzel çıkar hersey.
Amin insallah:)
Sagol canim:)
canım sıkma canını . hemende çocuğu 15ine getirdin . doktora gittin mi korunmayı bırakınca. rutin muayene yaptırdınmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben en son temmuz da hamile kaldım aldırmak zorunda kalmıstım. Çok ağır ilaç kullandıgım için. Ondan sonra ağusotstan beri her ay çalışmalara devam. Olmicak sanırım artık yani öyle hisediyorum. Birde o tarihlerde programlı halde ilşkiye girmekten de sıkıldım. Allah herkese nasip etsin canm . Gerçekten zor iş.
kızlar idrar testinde ikinci cizgi cıktı cok heyecanlı ben 3 gündür yapıyorum test bugun en koyusu cıktı bide predictor aldım ama dünki yaptıgım ucuz testlerdendi bugun daha bi koyulastı ben kan testine gidiyorum yazarim size. bana sanş dileyin çok heyecanlıyım insallah idrar testleri hüsrana ugratmaz:18::18::18::18:
kızlar merhaba aranıza yeni katılldım 9 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 10 unda test yaptım tek çizgi çıktı ama ben geç yumurtluyorum acaba geçmi döllendi :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?