mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

adet 4gün geçmiş hiç böyle olmuşmuydu canım daha önce..inş. geç döllenmedir regl kaç gün sürüyor..bence kan testi kesin sonucu verir yada 1kaç gün daha bekle bakalım inş. hamilesindir..

28 EYLÜL
28 EKİM
27 KASIM
1 OCAK
3 ŞUBAT

27 ARALIKTA OLACAĞIMA 1 OCAKTA OLMUŞTUM 1 DEFA GECİKTİ YANİ CANIM BİLMİYORUM Kendimi halsiz hissediyorum

banada regl olucaksın gibi geliyor kafaya çok takınca olabiliyor canım gecikme..ama içim rahat etsin aklıma takılmaz böylece diyorsan yaptır hayırlısı belki yerleşme kanamasıdır belli mi olur

inş. oda pozitif çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz..

oleyyyy maşallahh bu ikinci bebek haberi darısı başımızaaa yaaa çok sevindimm bizeede duaaa et canım ilk bebişmi ..

Evet canım ilk bebiş çok sevindim sevincimi paylaştığınıza sizler için dua ediyorum hep; sizler de sağlıkla kucağıma alabilmem için dualarınızı esirgemeyin:)

Slm kızlarr

test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.

sende benim gibi 2. bebek istiyorsun msjlarında gördüm canım..bu sabah 4 yaşındaki kızım dediki ,(hiç lafını bile etmedik yanında), anne karnında bebek varya ben kardeş istiyorum dedi şaştım kaldım Allah mı söyletiyo ne çok duygulandım :2:sen dua edersen Allah kardeş gönderir sana dedim tamam dedi..canım rabbbim dualarımızı o masumların dualarını boş çevirmez inş..burada bir ay daha beraber beklicez güle oynaya inş. moralini bozma yalnız değilsin..

28 EYLÜL
28 EKİM
27 KASIM
1 OCAK
3 ŞUBAT

27 ARALIKTA OLACAĞIMA 1 OCAKTA OLMUŞTUM 1 DEFA GECİKTİ YANİ CANIM BİLMİYORUM Kendimi halsiz hissediyorum

düzenli regl oluyosun canım bilemedim şimdi yerinde olsam kan testi yaptırırdım kafam rahat olur en azından derdim..

Canım benim ya inşalllahhhh güzel bir haber verirsin tatlı kızına. Kardeş çok önemli. Umarım o minicik mercimek kaynına kaçmıştır. hakkımızda hayrlısı. ben birde şimdi sıkldım başım ağrıdan çatlicak yani bugün bir regl olsam rahatlicam. senin günün nezamandı.

çoook sevindimm canım bir bebiş haberi daha ne güzel rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize kan testi sonucunu bizede yazz..

sonuc cikti pozitif ama deger daha cok az 31.72 cikti kizlar dua edin bana sagligiyla kucagima alayim bende sizlere dua edecegim insallah en kisa zamanda herkes hamile kalsin

sonuc cikti pozitif ama deger daha cok az 31.72 cikti kizlar dua edin bana sagligiyla kucagima alayim bende sizlere dua edecegim insallah en kisa zamanda herkes hamile kalsin

CANIM belirtilerin neydi adetin kaç gün geçti benm 4. günüm test yaptım bugun idrarda çıkmadı ben geç yumurtluyorum acaba geçmi döllenme oldu? sol kasığımda ve bacağımda bugun ağrı var

CANIM belirtilerin neydi adetin kaç gün geçti benm 4. günüm test yaptım bugun idrarda çıkmadı ben geç yumurtluyorum acaba geçmi döllenme oldu? sol kasığımda ve bacağımda bugun ağrı var

Benim reglim gecikmedi en erken 29. Gunde olmam gerekiyordu yani yarin olmam gerekiyordu ama ben dayanamadim idrar testi yaptim 3 gundur yapiyorum testi bugün en koyuyu gordum hemen kan testine gittim. Belirti olarak gogus sismesi yok kasigimda hafif agri var midem bulanmiyor ama sanki boyle midemde takla atan biseyler var tansiyonum dusmus gibi geziyorum ortalikta aygin baygin pek oyle belirti yok aslinda. Gecen ay korundugum halde acaba hamilemiyim diye bi dunya belirtim olmustu gogus sisligi kasik agrisi falan ama bisey yoktu. Ya kizlar en onemlisi hissetmek ben 1 haftadır hamileyim diyordum. Birde bal corek otu tarcin yiyin ben onu yedim bitti sogan suyu ictim 10 gun kadar sonra dedim hamileyim gerek yok hissettim resmen bide diger forumlarda okumustum belin altina yastik koy yat hikayeymis diye cenin pozisyonunda yatin diyorlardi oyle yattim. Mevlam isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarada bebeklerini sağlıklariyla kulaklarına almayi nasip etsin insallah

Bal corek otu ve tarcin karisimini hangi olcu ve sıklikla nasil yaptigini anlatirmisin rica etsem.
Bu arada hayirli olsun ins
Gozunuz aydin

Bal corek otu ve tarcin karisimini hangi olcu ve sıklikla nasil yaptigini anlatirmisin rica etsem.
Bu arada hayirli olsun ins
Gozunuz aydin

Tesekkur ederim. Tarif

12 silme tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın10 yemek kaşığı saf balBu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.corekotu cektirmedim tane olarak attim agzimda ezerek yedim kimi tadini sevmemis ama ben bayilarak yedim cunku bu uclu grubu ayri ayrida cok severim. Ben bu kur biter bitmez sogan suyu ictim sabah aksam 1 hafta duzenli ictim sonra duzensizlesti yaklasik 10 gun ictim
ilk denememde hamile kaldim kizlar esim cocuk istemiyordu suanda istemediğini soyluyordu resmen benim zorumla oldu biraz iceri biraz disariya bosaldi anlayacaginiz ama ben tam tesekkuluydum bu ay hamile kalcaktim. Bide netten ovulasyon testi aldim 50 li li olarak aldim gunde ikitane yapim yumurtlama gunumude gormus oldum sonraa is adami kandirmakta kaldi :):) allahima binkere sukur yüzüme güldü darisi tum isteyenlere insallah

Son düzenleme:

Tesekkur ederim. Amin ins bizede sifa olur

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart hamile
kalyopi 3 mart hamile
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
melodi_1 10 mart (silik çizgi)
blackberry34 11 mart yeni bat
zeyy88 11 mart hamile
Esir27 12mart beklemede
meraak 12 mart ????
yas-minn 12 mart hamile
ecetuba84 13 mart
ysmnkr 14 mart

elennil 14 mart hamile
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
aadanurr 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
takino 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 8 nisan
mascaraa 10 nisan
Pırnık 10 nisan
damak 12 nisan
pınartarsu ?
milanour ?

Bende pko var ama bu ay kur yaptim tahmin ettigim tarhte yumurtlama olduysa adetim 7 martta den geliyor insallah bu ay hepmizin yuzu guler

sonuç ne merakla bekliyoruz olumsuzsa da üzülmeyin yeni batımızla listemizi devam ettiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…