- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
Slm kızlarr
test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.
gözzün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin.kızlar idrar testinde ikinci cizgi cıktı cok heyecanlı ben 3 gündür yapıyorum test bugun en koyusu cıktı bide predictor aldım ama dünki yaptıgım ucuz testlerdendi bugun daha bi koyulastı ben kan testine gidiyorum yazarim size. bana sanş dileyin çok heyecanlıyım insallah idrar testleri hüsrana ugratmaz:18::18::18::18:
hakkında hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği.Slm kızlarr
test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.
canım sen de inşaallah olursun stresten adetin gecikmiş olabilir felaket senaryoalrı üretme kendineHerkese selam. Yeni hamişler var tebrik ederim. Elenil endişelenme dsha yeniyse değeri iki gun sonra tekrarla testı bakalım. Pıknık cnm hıc uzulme gelecek bebışler ınsallah bekletmeden.
Ben hala adet olmadım ve hıc olacak gıbı ne bı yerım agrıyo ne de garıplık var uyku halım devam edıyo ssadece o yanı. Bu kdr gecıkmezdı esımde menepozmu dıyo :26::26: bı o eksıktı tovbeeee
HakkımıZda hayırlısı ne dımm
Benim reglim gecikmedi en erken 29. Gunde olmam gerekiyordu yani yarin olmam gerekiyordu ama ben dayanamadim idrar testi yaptim 3 gundur yapiyorum testi bugün en koyuyu gordum hemen kan testine gittim. Belirti olarak gogus sismesi yok kasigimda hafif agri var midem bulanmiyor ama sanki boyle midemde takla atan biseyler var tansiyonum dusmus gibi geziyorum ortalikta aygin baygin pek oyle belirti yok aslinda. Gecen ay korundugum halde acaba hamilemiyim diye bi dunya belirtim olmustu gogus sisligi kasik agrisi falan ama bisey yoktu. Ya kizlar en onemlisi hissetmek ben 1 haftadır hamileyim diyordum. Birde bal corek otu tarcin yiyin ben onu yedim bitti sogan suyu ictim 10 gun kadar sonra dedim hamileyim gerek yok hissettim resmen bide diger forumlarda okumustum belin altina yastik koy yat hikayeymis diye cenin pozisyonunda yatin diyorlardi oyle yattim. Mevlam isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarada bebeklerini sağlıklariyla kulaklarına almayi nasip etsin insallah
Tesekkur ederim. Tarif
12 silme tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın10 yemek kaşığı saf balBu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.corekotu cektirmedim tane olarak attim agzimda ezerek yedim kimi tadini sevmemis ama ben bayilarak yedim cunku bu uclu grubu ayri ayrida cok severim. Ben bu kur biter bitmez sogan suyu ictim sabah aksam 1 hafta duzenli ictim sonra duzensizlesti yaklasik 10 gun ictim
ilk denememde hamile kaldim kizlar esim cocuk istemiyordu suanda istemediğini soyluyordu resmen benim zorumla oldu biraz iceri biraz disariya bosaldi anlayacaginiz ama ben tam tesekkuluydum bu ay hamile kalcaktim. Bide netten ovulasyon testi aldim 50 li li olarak aldim gunde ikitane yapim yumurtlama gunumude gormus oldum sonraa is adami kandirmakta kaldi :):) allahima binkere sukur yüzüme güldü darisi tum isteyenlere insallah
Tesekkur ederimtebrikler elenil. bal çörek otu ve bir de soğan suyu yazmışsın. ne zaman başlayacağız hangi günler ne kadar süre. biraz anlatabilir misin
Burnu tikadim ictim ilk 7 gun zorlanmadin da sonraki gunlerde öğ geldi artik ictikce bikiyor insan. Corekotu karisimini yapinca yumurtlama zamaninda sanci cekersin anlarsin yani catladigini benim iki gun kasıklarım hafif hafif agrimistipardon ya ben görmedim sen yazmıssın bile nasıl yapıldıgını. tesekkurler. tarcın bal çörek otu güzel de soğan suyuna sanırım katlanamam
doktorlar oneriyor ama ben hic icmedimArkadaslar ben daha yeni uye oldum bende bu ay hamile kalmak istedim fakat olmadi sanirim regli belirtilerim varovulasyon testi siparisi verdim ve folik asit takviyesine hamile kalmadan once baslamak gerekiyormu acaba?
gözzün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin.
hakkında hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği.
canım sen de inşaallah olursun stresten adetin gecikmiş olabilir felaket senaryoalrı üretme kendine
Canım benim ya inşalllahhhh güzel bir haber verirsin tatlı kızına. Kardeş çok önemli. Umarım o minicik mercimek kaynına kaçmıştır.hakkımızda hayrlısı. ben birde şimdi sıkldım başım ağrıdan çatlicak yani bugün bir regl olsam rahatlicam. senin günün nezamandı.
sonuc cikti pozitif ama deger daha cok az 31.72 cikti kizlar dua edin bana sagligiyla kucagima alayim bende sizlere dua edecegim insallah en kisa zamanda herkes hamile kalsin
Arkadaslar ben daha yeni uye oldum bende bu ay hamile kalmak istedim fakat olmadi sanirim regli belirtilerim varovulasyon testi siparisi verdim ve folik asit takviyesine hamile kalmadan once baslamak gerekiyormu acaba?
Merhaba arkadaşlar benim batım 13 marttı regl olmadım 12 martta test yapmıştım negatif çıkmıştı.artık bugün yine alırım test bakalım nolcak.
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 marthamile
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
melodi_1 10 mart(silik çizgi)
blackberry34 11 mart yeni bat
zeyy88 11 marthamile
Esir27 12mart beklemede
meraak 12 mart ????
yas-minn 12 marthamile
ecetuba84 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 marthamile
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
aadanurr 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
takino 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 8 nisan
mascaraa 10 nisan
Pırnık 10 nisan
damak 12 nisan
pınartarsu ?
milanour ?
Arkadaslar ben daha yeni uye oldum bende bu ay hamile kalmak istedim fakat olmadi sanirim regli belirtilerim varovulasyon testi siparisi verdim ve folik asit takviyesine hamile kalmadan once baslamak gerekiyormu acaba?
Ben hala adet olmadım ve hıc olacak gıbı ne bı yerım agrıyo ne de garıplık var uyku halım devam edıyo ssadece o yanı. Bu kdr gecıkmezdı esımde menepozmu dıyo :26::26: bı o eksıktı tovbeeee
canım vallla olsanda bizde rahatlasak böylelikle gelecek günler için yeni bebiş heycanına başlarsın sanada karanfil çayı öneriyorum adet söktürüyo bende belki sendede işe yarar
HakkımıZda hayırlısı ne dımm
evet canım başlaman gerekiyo hamile kalmayı düşündüğün günden itibaren eczanede 3-5 lira markası farketmez bi tane al..çünkü sen hamile kaldığını öğrenene kadar 1-1.5 aylık hamile oluyosun ve o zaman içinde bebeğin omurgası beyni falan oluşmaya başlıyo zaten hamileliğin 3. ayına kadar kullanılıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?