mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Benimde kirmizilar erken gelcek sanirim.bat 16 mart ama regl agrisi basladi hafiften

Slm kızlarr

test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.

Pıknıkk hayatım hıc uzulme rabbım hayırlı zamanda verecek bize kuzuları emın ol. Stres yapma olacaaaakkkk

Herkese selam. Yeni hamişler var tebrik ederim. Elenil endişelenme dsha yeniyse değeri iki gun sonra tekrarla testı bakalım. Pıknık cnm hıc uzulme gelecek bebışler ınsallah bekletmeden.

Ben hala adet olmadım ve hıc olacak gıbı ne bı yerım agrıyo ne de garıplık var uyku halım devam edıyo ssadece o yanı. Bu kdr gecıkmezdı esımde menepozmu dıyo :26::26: bı o eksıktı tovbeeee

HakkımıZda hayırlısı ne dımm

gözzün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin.
Slm kızlarr

test sonucunu aldım ve kooooocaman bir sıfır. 10 nisan a kaldık yine beklicez :) vallahi başıma ağrı girdi.
hakkında hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği.
canım sen de inşaallah olursun stresten adetin gecikmiş olabilir felaket senaryoalrı üretme kendine

Merhaba arkadaşlar benim batım 13 marttı regl olmadım 12 martta test yapmıştım negatif çıkmıştı.artık bugün yine alırım test bakalım nolcak.

tebrikler elenil. bal çörek otu ve bir de soğan suyu yazmışsın. ne zaman başlayacağız hangi günler ne kadar süre. biraz anlatabilir misin

pardon ya ben görmedim sen yazmıssın bile nasıl yapıldıgını. tesekkurler. tarcın bal çörek otu güzel de soğan suyuna sanırım katlanamam

Arkadaslar ben daha yeni uye oldum bende bu ay hamile kalmak istedim fakat olmadi sanirim regli belirtilerim var ovulasyon testi siparisi verdim ve folik asit takviyesine hamile kalmadan once baslamak gerekiyormu acaba?

tebrikler elenil. bal çörek otu ve bir de soğan suyu yazmışsın. ne zaman başlayacağız hangi günler ne kadar süre. biraz anlatabilir misin
Tesekkur ederim
bal corekotu tarcin karisimini reglinin 2.gunu baslayip 10 gun yiyorsun sabah aksam sogan kurude regli bittikten 7 gun sonra başlanıyor sabah akşam ac karna iciliyor benim reglim 5 gun surer ondan biri bitti hemen digerine ertesi gun basladim

pardon ya ben görmedim sen yazmıssın bile nasıl yapıldıgını. tesekkurler. tarcın bal çörek otu güzel de soğan suyuna sanırım katlanamam
Burnu tikadim ictim ilk 7 gun zorlanmadin da sonraki gunlerde öğ geldi artik ictikce bikiyor insan. Corekotu karisimini yapinca yumurtlama zamaninda sanci cekersin anlarsin yani catladigini benim iki gun kasıklarım hafif hafif agrimisti

Arkadaslar ben daha yeni uye oldum bende bu ay hamile kalmak istedim fakat olmadi sanirim regli belirtilerim var ovulasyon testi siparisi verdim ve folik asit takviyesine hamile kalmadan once baslamak gerekiyormu acaba?
doktorlar oneriyor ama ben hic icmedim

gözzün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin.

hakkında hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği.
canım sen de inşaallah olursun stresten adetin gecikmiş olabilir felaket senaryoalrı üretme kendine

allah razı olsun insallah. Darisi istyipte olmayanlara tez zamanda

sagolasın canım 3 nisan bat tarihim bakalım...hiç denedinmi bilmiyorum ben karanfil çayı içiyorum adetim az gelince hemen artıyo yada geliyo sende bi dene istersen malum karanfil zihni rahatlatıp sakinleştiryomuş o nedenle etkisi var diyorlar...valla canım kızım kaç gündür ateşli hasta gece rahat vermiyoki bize mercimek kaçsınneyse yumurtlama tarihime daha var ateşimde normal şimdilik...yavrum tek iyileşssinde 2. için başlıcam çalışmaya inş...

sonuc cikti pozitif ama deger daha cok az 31.72 cikti kizlar dua edin bana sagligiyla kucagima alayim bende sizlere dua edecegim insallah en kisa zamanda herkes hamile kalsin

canım henüz erken o değer birden yükselicek 3-4 gün sonra inş.bi sorun çıkmadan hayırlısıyla gebeliğin tadını çıkarıp yavruna kavuşursun...

hoşgeldin canım ilk ay olmaması normal bu ay daha planlı gebelik yaparsın o testle inş.ben folik asite kızıma ilk hamile kaldığım ay başlamıştım öncede olabilir tabi sana kalmış..

Merhaba arkadaşlar benim batım 13 marttı regl olmadım 12 martta test yapmıştım negatif çıkmıştı.artık bugün yine alırım test bakalım nolcak.

merhaba canım 1gün gecikmiş bence 2-3 gün daha bekle derim daha yeni test yapmışşın cıksa onda çıkardı belki daha cok yenidir onun için zaman ver bakalım regl olmazsan zaten tekrarlarsın yinede negatif çıkarsa geç döllenme belki o zamanda kan teseti kesin sonuç olur..

Ben hala adet olmadım ve hıc olacak gıbı ne bı yerım agrıyo ne de garıplık var uyku halım devam edıyo ssadece o yanı. Bu kdr gecıkmezdı esımde menepozmu dıyo :26::26: bı o eksıktı tovbeeee

canım vallla olsanda bizde rahatlasak böylelikle gelecek günler için yeni bebiş heycanına başlarsın sanada karanfil çayı öneriyorum adet söktürüyo bende belki sendede işe yarar
HakkımıZda hayırlısı ne dımm[/QUOTE]

listemiz kabarrıyor maşallahhh

evet canım başlaman gerekiyo hamile kalmayı düşündüğün günden itibaren eczanede 3-5 lira markası farketmez bi tane al..çünkü sen hamile kaldığını öğrenene kadar 1-1.5 aylık hamile oluyosun ve o zaman içinde bebeğin omurgası beyni falan oluşmaya başlıyo zaten hamileliğin 3. ayına kadar kullanılıyo..

listemiz kabarrıyor maşallahhh[/QUOTE]

Gunaydın, dün gece kasık ağrım başladı hala ağrıyor geceden beri bir damla ne akıntım var ne kırmızı gördüm bir anormallik var ya daha bir ay önce kist felan yoktu olmuş olabilir mi acaba anlamadım ya. Bugün bi doktora gitsem mi acaba bilemedim ya ne biçim iş bu stres de yapmadım ki ilk yapmıştım bi pozitif bi negatif gördüm bitti neden gelmiyo acaba hiç bu kadar uzamamıştı. Karanfili dniycem cnm saol

Cok tesekkur ederim bugun ilk is esimi gonderip aldiricam:):):):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…