arkadaşlar merhabaa..........ben günlerdir koşuşturuyorum eve şimdi girdim..bu ayda kırmızı kartı görünce baktım böle heray bekle olmucak hemen kendimi doktora attım..doktor bey kac aydır bekliyoruz heray umutlanıyor heray test yapıyor tek çizgi görüp üzülüyorum.bide bende sanırım yumurtalarla ilgili bi sorun var çünkü benim önceki aylara göre adet gün sayım ve miktarım azaldı dedim..hormon testlerini tekrar yapalım dedi zaten adetliydim yaptı sonuçlara baktı fsh da biraz yükselme var hemen bunun tedavisini olman lazım dedi .beni başka bi hastanenin infertilite bölümüne yolladı.hemen ertesi gün oraya gittim durumu anlattım muayene ettiler alttan kameralı ultrasonla ve benden simir örneği aldılar..4ayrı anti..yle başlayan test artı rahim filmi istediler acil..artı 20 gün sonrada progeston tahlili olucam..rahim filmi ve o 4 tahlil için bugun gittim üniversitedeki cihaz bozukmuş, bir hafta beklicem rahim filmi içinde gün veriliyomuş sanırım.. durum buayfer88 cnm beni sormuşsun sen nerelerdesin
Kizlarr bisey sorucam.adetime 2 gun var test yapsam sonuc alma ihtimalim var mi. Dayanamiyorum cok sabirsizimmm :)
Kizlarr bisey sorucam.adetime 2 gun var test yapsam sonuc alma ihtimalim var mi. Dayanamiyorum cok sabirsizimmm :)
en son adet tarihim 16 şubat beklenen tarih 22 mart :) inşallah bu ay bebişş gelir
Evet alırsın. eger geç döllenme olmadıysa mutlaka sonuç verir.
belki çıkar öncesinde ama bence 2 gün daha bekle varsada daha net belirir inş. sende hamişlere katılırsın..birden özendim sana regl tarihine 2gün kalmış belkide cok yakınsın öğrenmeye..benim daha 20 günüm var regl tarihime..günler çabuk geçiyoki neyseki buradayken
ay kizlar ins. yaa. Valla bana gunler gecmek bilmiyor.ozellikle bu ay daha zor geciyor gunler.gittikce sabirsizlaniyorum
:))) haklısın ben şimdi hastalandım döndük en başa bekleki geçsin:92:
:))) haklısın ben şimdi hastalandım döndük en başa bekleki geçsin:92:
mrb seninde 8 gün kalmış inş. bebişin seninledir mart ayında bir hamişimiz daha olur
Bende dayanamadim yaptim testi :) ve tabiki negatif.neyse uzulmicem bu sefer.elbet vardir bi zamani diyorum.en azindan negatifi gordum.pazar gunu kirmizilar gelsinde onume bakayim:) insallah canim :) herkes gonlune gore versin :) dun dayanamadim trst yaptim is yerinde ama negatif . Olsa cikarmiydi :/ biraz canim sıkıldı acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb yası hıc sıkıntı etme halam benden bı sene once dogum yaptı rahım duvar kalınlıgı vardındogum yap gecer dedı kadın 42 yasında dogurdu oğlumun en sevdıgı arkadası benımd,e mınık kuzenım oldu. İçini rahat tut. Bende yedi aydır istiyorum hnz olmadı bir oğlum var ikinci ayında gelmişti bu seferkı nazlı
Ben henuz 27 yasindayim fakat cevre annem dahil herkes yumurtlaman az olur zor hamile kalirsin die psikolojik baski yapiyo ki henuz 5 aylik evliyim acele ettiriyolar esimin israri uzerine doktora gittim sukur bi sorun yok dedi bu kez esim nie olmuyo die beynimi kemiriyobende ovulasyon testi ve folik asite baslamakta buldum careyi ve burada herkes cok yardimci oluyo cok tesekkur ederim hepinizee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canımallah razı olsun insallah. Darisi istyipte olmayanlara tez zamanda
merhaba canım 1gün gecikmiş bence 2-3 gün daha bekle derim daha yeni test yapmışşın cıksa onda çıkardı belki daha cok yenidir onun için zaman ver bakalım regl olmazsan zaten tekrarlarsın yinede negatif çıkarsa geç döllenme belki o zamanda kan teseti kesin sonuç olur..
cnm hakkında hayırlısı en azından önüne bakarsın ne guzel nıter 3-5 gune daha iyi saglıklı çalışmalar yaparsın. Keşke benımde gelse kırmızıları bıle ozledım:2:
canım sen belki hamilesin bir kez test yaptırdın. öyle çıkan oluyor sonradan. Olmadıysada bu ay ben full çalışıcam artık sende durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?