mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Evet ortaliktan kaybolunca merak ettim son durumunu.hadi hayirlisi bakalim ins sonuclarin temiz cikar.
Benimde pazar bat.ama ara ara adet sancisi giriyor ve geri gidiyor.
Dun aksamda sol kasigim agridi cok. Sanmiyorum ama yinede hayirlisi artik

Kizlarr bisey sorucam.adetime 2 gun var test yapsam sonuc alma ihtimalim var mi. Dayanamiyorum cok sabirsizimmm :)

Kizlarr bisey sorucam.adetime 2 gun var test yapsam sonuc alma ihtimalim var mi. Dayanamiyorum cok sabirsizimmm :)

belki çıkar öncesinde ama bence 2 gün daha bekle varsada daha net belirir inş. sende hamişlere katılırsın..birden özendim sana regl tarihine 2gün kalmış belkide cok yakınsın öğrenmeye..benim daha 20 günüm var regl tarihime..günler çabuk geçiyoki neyseki buradayken

Evet alırsın. eger geç döllenme olmadıysa mutlaka sonuç verir.

ay kizlar ins. yaa. Valla bana gunler gecmek bilmiyor.ozellikle bu ay daha zor geciyor gunler.gittikce sabirsizlaniyorum

:))) haklısın ben şimdi hastalandım döndük en başa bekleki geçsin:92:

Cnm hakkında hayırlısı en azından önüne bakarsın ne guzel nıter 3-5 gune daha iyi saglıklı çalışmalar yaparsın. Keşke benımde gelse kırmızıları bıle ozledım:2:

slm kızlar benim bat 18 mart büyük bir ümitle bekliyorum hepiniz gibi. günümü beklerken sağolsun eşim eve grip mikrobu getirdi .hamile olma ihtimali yüzünden ilaçta kullanamıyorum bi yandanda eğer hamileysem acaba bebeğime zararı olur mu gribin diye düşünmektende kendimi alı koyamıyorum

mrb seninde 8 gün kalmış inş. bebişin seninledir mart ayında bir hamişimiz daha olur

:) insallah canim :) herkes gonlune gore versin :) dun dayanamadim trst yaptim is yerinde ama negatif . Olsa cikarmiydi :/ biraz canim sıkıldı acikcasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) insallah canim :) herkes gonlune gore versin :) dun dayanamadim trst yaptim is yerinde ama negatif . Olsa cikarmiydi :/ biraz canim sıkıldı acikcasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende dayanamadim yaptim testi :) ve tabiki negatif.neyse uzulmicem bu sefer.elbet vardir bi zamani diyorum.en azindan negatifi gordum.pazar gunu kirmizilar gelsinde onume bakayim folik asitte aldim onada baslicam

allah razı olsun insallah. Darisi istyipte olmayanlara tez zamanda
amin canım

merhaba canım bugün de olmadım beyaz akıntım başladı belim ağrıyor.Sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.Artık hayırlısı eğer varsa bişey kızıma söylemek için sabırsızlanıyorum şimdi kızımı kreşten almaya gidecem o zaman eczaneden yine test alayım yarın sabah idrarıyla bir daha bakarım artık.eğer yine çıkmazsa dediğin gibi kan testi yaptırırım.

öncelikle allah herkese hayırlısını versin. benim bat tarihim de 18 mart. ama bazen birkaç gün atar benimki belli olmaz. geçen ay tam gününde oldu. bu ay ilk defa korunmadık. 7 aylık evliyiz. pek umutlu değilim belirti vs yok. ama adet öncesi benim karın ağrılarım olurdu onlarda yok. belim ağrıo sadece. bi umutla bekliyorum aslında ama bakalım nasip olmazsa da üzülmem daha yeni başladık

cnm hakkında hayırlısı en azından önüne bakarsın ne guzel nıter 3-5 gune daha iyi saglıklı çalışmalar yaparsın. Keşke benımde gelse kırmızıları bıle ozledım:2:

canım sen belki hamilesin bir kez test yaptırdın. öyle çıkan oluyor sonradan. Olmadıysada bu ay ben full çalışıcam artık sende durmak yok yola devam

canım sen belki hamilesin bir kez test yaptırdın. öyle çıkan oluyor sonradan. Olmadıysada bu ay ben full çalışıcam artık sende durmak yok yola devam

Valla bizde hala yola devam canım pes etmek yok. Hamile oldugumu sanmıyorum mevsimsel geçiş nedeniyle gecikiyodur muhtemelen kuruntuya bağlamak istemiyorum.
Gelsin kırmızılar

İnşallah cumlemızın bu ay göbüşleri mercimekle dolar kızlar....

Kızlar bu test bozuk dimi:44:

Eklentiler

• $IMG_20140314_165715.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…