mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Evet ortaliktan kaybolunca merak ettim son durumunu.hadi hayirlisi bakalim ins sonuclarin temiz cikar.
Benimde pazar bat.ama ara ara adet sancisi giriyor ve geri gidiyor.
Dun aksamda sol kasigim agridi cok. Sanmiyorum ama yinede hayirlisi artik

tsk ederım beklıcez bakalım bi sorun varsada anlamış olcaz en azından,fsh da sitresten yükselmiş olmamak mümkünmü..neden olmuyo yok oldumu olcakmı tekmi cıfmmi cizgı derken kafayı yıcez ..sende test al yap bence en azından merakını gidermiş olursun bende merak edıyorum bakalım ne cıkcak sonucun bildir lutfen

arkadaşlar rahim filmi çektirenler varmı aranızda ben ondan biraz korkuyorummmmmmmmmm sanırım agrı sancı cok oluyomuş :18::18::18::18::18::18:

ece tuba cnm cok net gorunmuyo ama yana doğruda bı uzantı var galıba dedıgın gıbı bozuk olabılır

Yaptim ben test bugun.negatif cikti.gercekten yicez kafayi.ama bu sefer uzmicem kendimi.napalim hayirlisi.kirmizilar gelsede onume baksam bende

merhaba arkadaşlar az önce test resmi eklemiştim testte 10 dakka sonra silik çizgi çıktı ama resmini bir türlü ekleyemedim hata verdi sürekli.
heycanlıyım napsam acaba???

merhaba arkadaşlar az önce test resmi eklemiştim testte 10 dakka sonra silik çizgi çıktı ama resmini bir türlü ekleyemedim hata verdi sürekli.
heycanlıyım napsam acaba???
Hayirlisi olsun.eger cizgi silikse bir iki gun sonra tekrar yap veya kan testi yaptir bence.bide az oncekinde test bozukmu falan demissin ama anlayamadim bozukmu degilmi.ilk cizgi dagilmamis net

arkadaşlar rahim filmi çektirenler varmı aranızda ben ondan biraz korkuyorummmmmmmmmm sanırım agrı sancı cok oluyomuş :18::18::18::18::18::18:
canım benim yengem çekinmişti rahim filmi seni korkutmak istemem çok ağrılı olmuş.Şimdi bayıltıp öyle çekiyorlarmışdün bir arkdaşım dedi.
ece tuba cnm cok net gorunmuyo ama yana doğruda bı uzantı var galıba dedıgın gıbı bozuk olabılır

canım testi yaptıktan 10 dakka sonra baktım silik ikinci çizgi var telefona çektim resmi ekleyemedim kk hata verdi bilgisayara atayım dedim ordan da hata verdi.Kızımda tepemde anne telefonu ver barbi izlicem dedi seni sevmiyorum ver telefonu anamm neler çektim ama resmi ekleyemedim

Hayirlisi olsun.eger cizgi silikse bir iki gun sonra tekrar yap veya kan testi yaptir bence.bide az oncekinde test bozukmu falan demissin ama anlayamadim bozukmu degilmi.ilk cizgi dagilmamis net

evet canım yarın sabah tekrarlasam mı acaba ilk idrarla olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım.test ilk başta öyleydi canım ben de bakmadım sonra 10 dakka sonra baktım silik ikinci çizgi çıkmış

evet canım yarın sabah tekrarlasam mı acaba ilk idrarla olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım.test ilk başta öyleydi canım ben de bakmadım sonra 10 dakka sonra baktım silik ikinci çizgi çıkmış

Bencede dedigin gibi yarin sabahtan bi test daha yap sen.kafanda kalmaz en azindan p.tesiye kadar.ins dogrudur hamilesindir

merhaba canım bugün de olmadım beyaz akıntım başladı belim ağrıyor.Sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.Artık hayırlısı eğer varsa bişey kızıma söylemek için sabırsızlanıyorum şimdi kızımı kreşten almaya gidecem o zaman eczaneden yine test alayım yarın sabah idrarıyla bir daha bakarım artık.eğer yine çıkmazsa dediğin gibi kan testi yaptırırım.[/QUOTE]

seninde kızın kardeş istiyo demek kreş dediğine göre 4-5 yaşlarında maşallah..inş. canım müjdeyi verirsin ama bebiş çıkarsa testlerde bence iyice emin olana kadar kalp atışlarını duyana kadar bekle derim ne olur ne olmaz hayal kırıklığı yaşamasınlar benimde kızım var 4 yaşında ben öyle yapıcam inş. olursa kardeşi..bence idrar testiyle uğraşma ona güvenilmez en iyisi kan testi canım yinede sen bilirsin...

canım benim amcamın kızı çektirmiş kanalları tıkanıkmış onu açarken çok ağrılı oldu diyo bunu hazırlıklı ol diye söylüyorum korku yapma herkeste aynı olacak diye bişi yok sen ağrı kesicini içte git inş. kolay olur sıkıntı çekmezsin..

canım yaa senin şu pozitif konuşmalarına bayılıyorum valla hepimizi gaza getiriyosunyola devam elbettee boş duranı Alllah sevmez dimii

mrb hoşgeldin aramıza batta yakınmış test yapmayı düşünüyormusun canım yaparsan bizede haber ver hamişler çoğaldıkça biz motive oluyoruz burada

mrb inş. beklenen bebiş haberini alırsın gripten mümkün mertebe korun canım hastalıklar cenine bazen zarar verebiliyomuş cok hassas dönemde çünkü..

cnm ben 6 şubatta çektirdim korkutmasın kimse seni biraz ağrı oluyo basınçtan eğer adet zamanın sancılı geçiyorsa bilirsin o ağrıyı biraz benziyo basınçtan dolayı çok kısa sürüyor bence anestezili olmana gerek yok benim 3 yada 4 dakika sürdü ve bitti rabbim sağlık versin ama kasma kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…