Evet ortaliktan kaybolunca merak ettim son durumunu.hadi hayirlisi bakalim ins sonuclarin temiz cikar.
Benimde pazar bat.ama ara ara adet sancisi giriyor ve geri gidiyor.
Dun aksamda sol kasigim agridi cok. Sanmiyorum ama yinede hayirlisi artik
Mrb hakkında hayırlısı sorunu bulmak ve cozmek çok önemli tez zamanda gelsın bebıs
tsk ederım beklıcez bakalım bi sorun varsada anlamış olcaz en azından,fsh da sitresten yükselmiş olmamak mümkünmü..neden olmuyo yok oldumu olcakmı tekmi cıfmmi cizgı derken kafayı yıcez ..sende test al yap bence en azından merakını gidermiş olursun bende merak edıyorum bakalım ne cıkcak sonucun bildir lutfen
Hayirlisi olsun.eger cizgi silikse bir iki gun sonra tekrar yap veya kan testi yaptir bence.bide az oncekinde test bozukmu falan demissin ama anlayamadim bozukmu degilmi.ilk cizgi dagilmamis netmerhaba arkadaşlar az önce test resmi eklemiştim testte 10 dakka sonra silik çizgi çıktı ama resmini bir türlü ekleyemedim hata verdi sürekli.
heycanlıyım napsam acaba???
canım benim yengem çekinmişti rahim filmi seni korkutmak istemem çok ağrılı olmuş.Şimdi bayıltıp öyle çekiyorlarmışdün bir arkdaşım dedi.arkadaşlar rahim filmi çektirenler varmı aranızda ben ondan biraz korkuyorummmmmmmmmm sanırım agrı sancı cok oluyomuş :18::18::18::18::18::18:
ece tuba cnm cok net gorunmuyo ama yana doğruda bı uzantı var galıba dedıgın gıbı bozuk olabılır
Hayirlisi olsun.eger cizgi silikse bir iki gun sonra tekrar yap veya kan testi yaptir bence.bide az oncekinde test bozukmu falan demissin ama anlayamadim bozukmu degilmi.ilk cizgi dagilmamis net
evet canım yarın sabah tekrarlasam mı acaba ilk idrarla olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım.test ilk başta öyleydi canım ben de bakmadım sonra 10 dakka sonra baktım silik ikinci çizgi çıkmış
inşaallah canım hepimiz bu ay kavuşuruz bebişlerimizeBencede dedigin gibi yarin sabahtan bi test daha yap sen.kafanda kalmaz en azindan p.tesiye kadar.ins dogrudur hamilesindir
arkadaşlar rahim filmi çektirenler varmı aranızda ben ondan biraz korkuyorummmmmmmmmm sanırım agrı sancı cok oluyomuş :18::18::18::18::18::18:
Kızlar bu test bozuk dimi:44:[/QUOT
bence bozuk renk dağılması var güvenilmez buna..sinir oluyorum şu bozuk olan testlere zaten bakmaktan şaşı olduk ayyy yaacanım bence sen yenisini dene inş. olumlu çıkarrr
Valla bizde hala yola devam canım pes etmek yok. Hamile oldugumu sanmıyorum mevsimsel geçiş nedeniyle gecikiyodur muhtemelen kuruntuya bağlamak istemiyorum.
Gelsin kırmızılar
İnşallah cumlemızın bu ay göbüşleri mercimekle dolar kızlar....
öncelikle allah herkese hayırlısını versin. benim bat tarihim de 18 mart. ama bazen birkaç gün atar benimki belli olmaz. geçen ay tam gününde oldu. bu ay ilk defa korunmadık. 7 aylık evliyiz. pek umutlu değilim belirti vs yok. ama adet öncesi benim karın ağrılarım olurdu onlarda yok. belim ağrıo sadece. bi umutla bekliyorum aslında ama bakalım nasipolmazsa da üzülmem daha yeni başladık
slm kızlar benim bat 18 mart büyük bir ümitle bekliyorum hepiniz gibi. günümü beklerken sağolsun eşim eve grip mikrobu getirdi .hamile olma ihtimali yüzünden ilaçta kullanamıyorum bi yandanda eğer hamileysem acaba bebeğime zararı olur mu gribin diye düşünmektende kendimi alı koyamıyorum
Selamun Aleykum hanimlar bnde asilama yaptirdim cumartesi gunu bat 23 mart umarim gormem kirmizilari
arkadaşlar rahim filmi çektirenler varmı aranızda ben ondan biraz korkuyorummmmmmmmmm sanırım agrı sancı cok oluyomuş :18::18::18::18::18::18:
:))) haklısın ben şimdi hastalandım döndük en başa bekleki geçsin:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?