mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

güncel güncell güncelll

Durumumuz aynı gibi.Benim bat da 19 mart angeloflove ve belirtiler var ama psikolojik olabilir diye fiziksel olanları bile görmemezlikten geliyorum :) Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.

seninde kızın kardeş istiyo demek kreş dediğine göre 4-5 yaşlarında maşallah..inş. canım müjdeyi verirsin ama bebiş çıkarsa testlerde bence iyice emin olana kadar kalp atışlarını duyana kadar bekle derim ne olur ne olmaz hayal kırıklığı yaşamasınlar benimde kızım var 4 yaşında ben öyle yapıcam inş. olursa kardeşi..bence idrar testiyle uğraşma ona güvenilmez en iyisi kan testi canım yinede sen bilirsin...[/QUOTE]
canım kızım 4,5 yaşında. bekleyecem canım tam belli olana kadar hayırlısı artık olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım..kızlarımız yaşıt o zaman kardeş lazım onlara kızımın dilinden düşmüyor kardeşim olsun ona süt alıcam ona bakacam onunla oynacam.dua ediyor Allahım bana kardeşimi gönder diye:)))

canım kızım 4,5 yaşında. bekleyecem canım tam belli olana kadar hayırlısı artık olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım..kızlarımız yaşıt o zaman kardeş lazım onlara kızımın dilinden düşmüyor kardeşim olsun ona süt alıcam ona bakacam onunla oynacam.dua ediyor Allahım bana kardeşimi gönder diye:)))

yaaa bilmiyodum söylediğim iyi oldu benim cok hoşuma gidiyor o listeyi görmek bundan sonra güncell demeden paylaşayım bariii

Herkese günaydın,
Musmutlu enerji dolu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum. Ben bu sabah kırmızıları gördüm çok şükür rabbime. Bu ay daha dikkatli bir çalışma olacak inşallah. Ateş ölçeri bulamadım. Yarım sabah baslasam olur mu acaba goncagul? Bu ay gecikince geç yumurtlqdım sanırım en iyisi risksiz gün aşırı sanırım. Hadi bakalım beş gün aşka mola vakti....

Eki Görüntüle 1023319 simdi nasil arkadaşlar belirgin sanki

Canım baya belirgin inşallah hamişsindir. Kan testi yaptırsan bugun haberlerini de bize versen süper olur. Hayırlısı olsun bakalım? Yeni hamişler bize motivasyon kaynağı oluyor.

Yeni bat 12 nisan kızlar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende bu ay aşılama oldum. Benimde 26 mart BAT. benide eklermisiniz listeye kızlar

GÜNAYDIN KIZLAR...
BENDEN SON HABERLER... SEREPHONIN SON KUTUSUNA BASLADIM FOLIK ASITI DUZENLI OLARAK KULLANIYORUM ZATEN... FAKAT BUGUN ADETIMIN 5 CI GUNU ACAYIP BIR KASIK VE BEL AGRIM VAR MIDEMDE DE YANMA BU KADAR COK KANAMAM OLMASA HAMILEYIM DIYEBILIRDIM KENDIME NEYSE BU AY IYI OLUR INSALLAH:2:

YENI HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUM BU ARADA DARISI BAŞIMIZA KIZLAR...

Ben de varım...inşallah hamile okuruz bu ay... Bata 3 gün kaldı geçmiyor günlerrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr bisey sorucam.adetime 2 gun var test yapsam sonuc alma ihtimalim var mi. Dayanamiyorum cok sabirsizimmm :)
Ben predictor erken gebelikle ogrenmistim ama o bile cok silikti isikta belli normal odada gözükmüyordu gibi sonraki gun bidaha yaptim biraz daha belirgin ama reglime 1 gün kaladaha belirgin oldu sonra hemen kan testine gittin cikti

Ben predictor erken gebelikle ogrenmistim ama o bile cok silikti isikta belli normal odada gözükmüyordu gibi sonraki gun bidaha yaptim biraz daha belirgin ama reglime 1 gün kaladaha belirgin oldu sonra hemen kan testine gittin cikti

Dayanamayip yaptim ve.negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…