amin canım inşallah allah isteyen herkese hayırlı güzel haberleri nasip etsin. benimde 6 ay öncesinden bi düşüğüm var. her ne kadar aynı şeyleri yaşamaktan korksam da sevdiğim insanla ortak bi parçamız olsn istiyorum bir an öncemrb inş. beklenen bebiş haberini alırsın gripten mümkün mertebe korun canım hastalıklar cenine bazen zarar verebiliyomuş cok hassas dönemde çünkü..
Kesin diyemiyorum sana daha once gec dollenme oldu 31.gunumde kanda cikmamisti. Belki öyledir yoksa idrarda cikiyor benim degerim 31 di cikti yani o yuzden bekle biraz nolur nolmaz egerki 10 gun icinde iliskiye girmediysen yoktur ama girdiysen belki dollenme asamasindadirDayanamayip yaptim ve.negatif cikti
oo canım senin baya geçmiş dr a gittin mi idrar testi bazılarında negatif çıkabiliyormuş 2 ay falan.
oo canım senin baya geçmiş dr a gittin mi idrar testi bazılarında negatif çıkabiliyormuş 2 ay falan.
günaydın arkadaşlarcvp atan arkadaşlarıma tşk ediyorum ..ayfercim üzme kendini bidahaki ayı beklicez artık işllh bu süre dahada uzamaz..ececim ben anestezi olmadan olucam sanırım rahim filmini çünkü özelde değil üniversite hastanesinde olucam illaki agrı olucaktır işlem uygulanıyo sonuçta ama benim korkum dayanılmayacak kadar kötü bi sancı olmasın aslında hemen olmak cok istedim ama diğer adet günü gitmem sölendi ..5 ayrı testtim var adete kadar onları yaptırıp onuda nisanda yaptırıcam bakalım umarım hersey istediğimiz gibi olurda bebişlerimiz bize gelir ay işin kötüsü rüyalarımda hep bi bebiş görüyorum o anki hissi kelimelerle ifade edemem demekki anne olmak öyle bi his inanılmaz güzel..bebişim gel artık bekletme daha fazlaaaaa bu kadar uğraştırdı ve bekletti pek kıymetli olcak..
Herkese merhabalar bn bir buçuk yıldır evliyim çocuk cok istiyoruz bir kac ay adetim gecikti umutla gidip test yaptim ama sonu hep hüsran negatif dktor kontrollerinde bnde esimde gayet sağlıklı çıktık hic bi problem yok çok şükür bu ay yine günüm geçti ve yine negatif dr adet düzensizliği için ilac verdi fakat cocuk olmasini engeller yaziyor prospektufunde ne yapicam bilmiyorum psikolojim bozuldu artık her ay ayni stress ;((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm rabbim nasip eder ve kucaklarımıza alırız sağlıkla inşallah ben 6 şubatta rahim filmi çektirdim çok korkmuştum ama rahat ol hiç korkulacak gibi değil çok kısa bir adet sancısı düşün Allah yardımcımız olsun...
tsk ederim arkadaşım
rica ederim bu arada rahim filmi sonrası 1 marta sat ama olmadım testlerde negatif hazırlık görüyo rahim diyorlar:)
evt olabilir .. o işlemden sonra genelde hamile kalınıyormuşbende oyuzden bir kac gundur koşturdum yaptırmak için ama yaptıramadım adetimin bu gun 6 cı günü bidahaki aya dediler
Kesin diyemiyorum sana daha once gec dollenme oldu 31.gunumde kanda cikmamisti. Belki öyledir yoksa idrarda cikiyor benim degerim 31 di cikti yani o yuzden bekle biraz nolur nolmaz egerki 10 gun icinde iliskiye girmediysen yoktur ama girdiysen belki dollenme asamasindadir
hosgeldin merhabakendini üzmemeye çalış gecikme nedeni stresten kaynaklanıyor ..sen ilacını hemen kullanki adetin gelsin ve yeni bir pisikolojiyle yeni aya yeni çalışmalara basla bizlerde senin durumundayız birbirime destek olmaya çalıyoruz verdiği ilaç doğum kontrol ilacımı yada adet söktürücümü bence doğum konrol ilacıysa hc kullanma.. git eczaneden adet söktürücü al 6 gün kullanıyorsun bitince adetin geliyor..
Eki Görüntüle 1023319 simdi nasil arkadaşlar belirgin sanki
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 marthamile
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
melodi_1 10 mart(silik çizgi)
blackberry34 11 mart yeni bat
zeyy88 11 marthamile
Esir27 12mart beklemede
meraak 12 mart ????
yas-minn 12 marthamile
ecetuba84 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 marthamile
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
aadanurr 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
takino 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 8 nisan
mascaraa 10 nisan
Pırnık 11 nisan
damak 12 nisan
pınartarsu ?
milanour ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?