mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Bu arada burası harikaymis hamisler bebisler maşallah :) destek cesaret heves alıyor insan inşallah rabbim bizimde yüzümüzü guldurur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım darısı başımıza senin belirtilerin var mı?

Adet düzensizliği yoksa günün geçtikten sonra bir hafta bekle hasta olabilme ihtimaliyle. Snra kan testinde varsa çıkar zaten hayirlisi olsun inş :)

sağol cnm inşallah. olacak gibi oluyorum geciyor anlamadım ki insan ümitleniyor

inşallah canım darısı başımıza senin belirtilerin var mı?

Bir haftadır günüm geçiyordu dün test yaptm negatif ;( dr adet icin ilac yazdi onu kullanıyorum simdi mart ayi planlarim suya düştü

sağol cnm inşallah. olacak gibi oluyorum geciyor anlamadım ki insan ümitleniyor

O umitlenmeler beni mahvetti bir bucuk yıldır her geciktiginde teste koştum hic bisey cikmadi bnde esimde dr muayenesnden gectk herseymiz temiz çıkıyor ama bebis yok. . . İnşallah güzel haberlerini bekliyorum :)

Bir haftadır günüm geçiyordu dün test yaptm negatif ;( dr adet icin ilac yazdi onu kullanıyorum simdi mart ayi planlarim suya düştü

cnm sıkma canını adetoldun bak ne güzel bitince hemen tekrar denemen olucak. şüphede kalmak çok zor

inşallah cnm. testlerin ne güzel temiz çıkmış olacak inşallah yumurtlama günlerini kaçırmamaya çalış ovulasyon testi ya da doktor kontrolünde ovulasyonu takip et bence cnm. bende pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırcam.

Son düzenleme:
Hosgeldin canim.hayirli olsun bebes
in Alllah kucagina almayi nasip etsin, tatlim adet gununden 1 hafta once belirtilrin varmiydi, bizimle paylasirmisin

Canımm cok teşekkür ederim. Burada tüm sureclerı memnunııyetle paylaşırım.
Oncelikle yumurtalama testı almayı onerıyorum. Mutlaka yapın ve ne zaman yumurtluyorsanız o surelerde deneyin bebiş çalışmasını. Bu cok önemli. Ben o testten aldım yaptım.2. ayda hemen gebe kaldım. Aslında ilk ayda bence oluyordu ama tutunamadı stresten.

Herneyse.
Bendeki temel belirti goguslerımın şişmesi ve dokunduğumda acıması. Bir de karnımda şişkinlik var.
Arasıra gozum kararıyordu ve zaanlı zamansız uyku hali, süreklı esneme hali vardı.
Su anda belirtiler mide bulantıları ve as ermelerle devam ediyor.
Ve akıntı beyazımsı. Tabi sürekli çişe gitme ihtiyacı. Baş ağrısı.
Hatta şu kirpik muhabbeti var yaa bence o da doğru. Kirpikler bir tuhaf. Saçlarım cabuk yağlanıyor sekle girmiyor filan.
İlginç bir duygu biraz fazla duygusalım bi de..

Iste böyle. ne sorarsanız hazırım herseyı soylerım canım.

sevgiler ve dualarınızı esırgemeyın benden de ben de sıze bol dua edıyorum sagsalım alın sizde bebişlerinizi kucaklarınıza:)

ayy çok sevindimgerçekten hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bende şüphedeyim adet olmam gerekiyordu iki gün geçti olmadım hala. adetlerim düzenlidir. birşey sormak istiyorum adet gününüz geldiğinde sancınız oldu mu aynı adet olacakmış gibi. benim hala devam ediyor ara ara. birde hiç akıntım yok

Hepmizin hakkinda hayırlısı ins hamis olursunda rabbim gönlünuzce verir...

Amiiinn

tmm adet sokturucu o.banada gecen subat ayında vermıstı doktorum adetım bı hafta gecıkmıstı o bı haftada 3 kez hamılelık testı yapmıştım..dedıgım gıbı tercıh senın ama bence kullan ve gelsın bıranonce zaman kaybetme

Içimi rahatlattin canmm cook sagoll sende varmi bebis yoksa bekliyn mu bnim gbi

Coook tesekkur ederım darısı basınıza ınsallah. Evet evet hatta esıme dedım ki kesın hamileyim diyodum ama sancım var galiba regl olcam dedım. Ama olmadım ve ben de ıkı gun gecınce evde test yaptım pozitif çıkınca nasıl mutlu oldum! ertesı gun de kan tahlili yaptırdım orda da sonuc cok guzeldı .. Hep dua edıyorum sızler için de😊

Allah razı olsun cnm. bilmiyorum karışık duygular içindeyim. adetten önce hiç öyle aman aman bir belirti yaşamadım adet günümde sancılarım oldu halen daha ara ara gelip gidiyor. sağ kasığımda batma hisside oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…