mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Hayirli olsun ins.gozunuz aydin.Allah saglikli sihatli bebeginize kavusmayi nasip etsin

Amin canim, Allah kimseyi evlatsiz birakmasin, benim adetime 9 gun var,sag asigimda batma tarzi seyler oluyor. Bu ay yumurtlama gunlerimde sadece 2 gun iliskiye girebildik, yani uzerinden 8 gun gecti. Acaba hamile olmusmuyumdur, ben 5 ay once 2 aylik bebegimi kalbi atmadigi icin kaybettim, simdi tekrar istiyoruz ama ikimizde calistigimiz icin yumurtlama gunleimde bir turlu denk gelemiyoruz. Bu ayda esim cok fena gripti ama bos gecirmeyelim diye zorladim adami hasta haliyle 2 ker calistik. 2, ci calismamizdn 2 gun sonra bende lekelenme oldu 3 gun surdu yeni bitti, dr a gittim rahimde bir sikinti yok dedi, kanama rahim girisindeymis galiba iliski sirasinda tahris oldu, cok sukur simdi kanama yok sadece tuvalette kabiz oldugumda oluyor, insallah tutmustur bebek, umutla bekliyorum.

Evet canim sanki daha net kan tahlili yaptirma ihtimalin yok mu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bugün cumartesi geç çıkar falan diye gitmedim pazartesiyi bekleyecem

canım sen de oldun adet rahatladın seni düşünüyordum belki hamilesindir diye:)
Kızlar beni de ekler misiniz ben de hamişim 😊 9 Marttı batım
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.
bi idrar testi daha yap bence cikarsa kos hastaneye

anestezili ol canım daha iyi olur bir de rahim filmi çekilince çabuk hamile kalınıyormuşsağlıkla gelsin nazlı bebişin
ececim testine bakılırsa hamilesin hemen git hastaneye kanına baktır işllah hadi bekliyoruz kesin haberini

Hadi hayrlısı bir an önce kan testi yaptır bizide merakta bırakma bir an önce güzel haberi alırsın inşallah.
kan testini pazartesi yaptıracağım canım inşaallah
test yap o zaman canım idrarda çıkar belki

merhaba arkadaşlar dün akşam test yapmıştım pozitifi gördüm ancak sabah idrarıyla teyit edeyim dedim.
Sabah idrarı negatif çıktıkafam iyice karıştı 2 kez hamile kaldım battan 1 gün önce öğrenmiştim.
Pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptıracağım belirsizlikte ne kötü bir şeymiş aylarca hatta yıllarca bekleyenlerin durumu çok zor.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Eşime söyledim sevindi kimseye söyleme dedim annesine söylemiş. sabah da negatif çıkınca acayip bir durum oldu

testte bozuk olabilir canım bir kez daha tekrar etseydin keşke.

Canım Înan hıkayemız cok benziyor biz de bu ay esim co ağır bi grip gevırdı. Hastaneden çıkamadık bi türılu ve tam yumurtlama zaman ıstedı var hasta fılan bi ara iyi olur gibi oldu denedik hemen. Sonra da zaten umut pek yoktu. Bu arada kabızlık da bi belirti hatta hazımsızlık fılan. Sonra mucıxe gibi bisi oldu işte.. Insallah senın de öyledir canım evde bi test yapsana

testte bozuk olabilir canım bir kez daha tekrar etseydin keşke.

bilmiyorum canım eczanedeki kız öyle dedi bozuk olabilir diye bedava vereyim dedi:26: ikinci testi öyle aldımoncomed testin markası başka da test markası yok eczanede.Garanti olsun pazartesiyi bekleyip kan testi yaptırcam.

Ya sonraki test bence yanlıştır. Çünkü idrar testinde pozitif çıkınca yanlışmışsa olasılığı yo gibi bişiymşş
Yani ikinci test yanlıs olabilir baska bi test yapsana
Bu arada ben hala kayınvalideme söyletmiyorum. Allah korusun bi sıkıntı olursa bi de o zaman cok üzülürym. Insallah hamişsindir canım dualarım senınle

canım bugün ve yarın bekleme kararı aldım çünkü reglden 3 gün önce de test yaptım toplam 4 test yaptım yani.hepsi aynı marka aynı eczane eğer hamile isem ezcaneye gidecem testleriniz bozuk diyecem:))Söyletme canım kayınvalideye ben cede.Bebek biraz büyüsün nazardan korkuyorum.Sağol canım duanda yer aldığım için.

Insallah benim mucizemde gelir, test evde yok zaten adetime 9 gun var cikacgini sanmiyorum. Guzel dileklerin icin sagol canim,

Bende bu ay aşılama oldum. Benimde 26 mart BAT. benide eklermisiniz listeye kızlar

Ben de varım...inşallah hamile okuruz bu ay... Bata 3 gün kaldı geçmiyor günlerrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol cnm çok şükür rahatladım valla. Seni çok iyi anlıyorum canım en güzeli kan testi biliyorsun bende o belirsizlikten yaşadım rabbim hayırlısunı nasip etsin üzülmek yok inşallah hamilesindir.

Kızlar bilimle ilgileniyorsanız akşama 18:00 den itibaren geceye kadar nat geo seyredin. Şimdiden akşama hazırlanıyoruz eşimde bende bilim aşığıyız diyebilirim.

bata 4-5 gün kala hcg 1.20 çıktı umudu keseyim mi? geç döllenme en erken ne zaman belli olur bir b,len varsa ne olur aydınlatabilir mi beni :44:

bata 4-5 gün kala hcg 1.20 çıktı umudu keseyim mi? geç döllenme en erken ne zaman belli olur bir b,len varsa ne olur aydınlatabilir mi beni :44:
Iliskiden 10 gun sonra benim hem kan da hem idrarda cikti yumurtlamamdan sonra olusmus

mrb canım adet günleri dönemsel olarak gecikebilir benimde hiç şaşmaz derdim geçen aylarda 3gün geç oldum test yaptınmı bilmiyorum ama inş. hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…