- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
Hayirli olsun ins.gozunuz aydin.Allah saglikli sihatli bebeginize kavusmayi nasip etsinCoook tesekkur ederım darısı basınıza ınsallah. Evet evet hatta esıme dedım ki kesın hamileyim diyodum ama sancım var galiba regl olcam dedım. Ama olmadım ve ben de ıkı gun gecınce evde test yaptım pozitif çıkınca nasıl mutlu oldum! ertesı gun de kan tahlili yaptırdım orda da sonuc cok guzeldı .. Hep dua edıyorum sızler için de😊
Canımm cok teşekkür ederim. Burada tüm sureclerı memnunııyetle paylaşırım.
Oncelikle yumurtalama testı almayı onerıyorum. Mutlaka yapın ve ne zaman yumurtluyorsanız o surelerde deneyin bebiş çalışmasını. Bu cok önemli. Ben o testten aldım yaptım.2. ayda hemen gebe kaldım. Aslında ilk ayda bence oluyordu ama tutunamadı stresten.
Herneyse.
Bendeki temel belirti goguslerımın şişmesi ve dokunduğumda acıması. Bir de karnımda şişkinlik var.
Arasıra gozum kararıyordu ve zaanlı zamansız uyku hali, süreklı esneme hali vardı.
Su anda belirtiler mide bulantıları ve as ermelerle devam ediyor.
Ve akıntı beyazımsı. Tabi sürekli çişe gitme ihtiyacı. Baş ağrısı.
Hatta şu kirpik muhabbeti var yaa bence o da doğru. Kirpikler bir tuhaf. Saçlarım cabuk yağlanıyor sekle girmiyor filan.
İlginç bir duygu biraz fazla duygusalım bi de..
Iste böyle. ne sorarsanız hazırım herseyı soylerım canım.
sevgiler ve dualarınızı esırgemeyın benden de ben de sıze bol dua edıyorum sagsalım alın sizde bebişlerinizi kucaklarınıza:)
canım bugün cumartesi geç çıkar falan diye gitmedim pazartesiyi bekleyecemEvet canim sanki daha net kan tahlili yaptirma ihtimalin yok mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen de oldun adet rahatladın seni düşünüyordum belki hamilesindir diye:)Herkese günaydın,
Musmutlu enerji dolu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum. Ben bu sabah kırmızıları gördüm çok şükür rabbime. Bu ay daha dikkatli bir çalışma olacak inşallah. Ateş ölçeri bulamadım. Yarım sabah baslasam olur mu acaba goncagul? Bu ay gecikince geç yumurtlqdım sanırım en iyisi risksiz gün aşırı sanırım. Hadi bakalım beş gün aşka mola vakti....
Canım baya belirgin inşallah hamişsindir. Kan testi yaptırsan bugun haberlerini de bize versen süper olur. Hayırlısı olsun bakalım? Yeni hamişler bize motivasyon kaynağı oluyor.
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.Kızlar beni de ekler misiniz ben de hamişim 😊 9 Marttı batım
bi idrar testi daha yap bence cikarsa kos hastaneye
anestezili ol canım daha iyi olur bir de rahim filmi çekilince çabuk hamile kalınıyormuşgünaydın arkadaşlarcvp atan arkadaşlarıma tşk ediyorum ..ayfercim üzme kendini bidahaki ayı beklicez artık işllh bu süre dahada uzamaz..ececim ben anestezi olmadan olucam sanırım rahim filmini çünkü özelde değil üniversite hastanesinde olucam illaki agrı olucaktır işlem uygulanıyo sonuçta ama benim korkum dayanılmayacak kadar kötü bi sancı olmasın aslında hemen olmak cok istedim ama diğer adet günü gitmem sölendi ..5 ayrı testtim var adete kadar onları yaptırıp onuda nisanda yaptırıcam bakalım umarım hersey istediğimiz gibi olurda bebişlerimiz bize gelir ay işin kötüsü rüyalarımda hep bi bebiş görüyorum o anki hissi kelimelerle ifade edemem demekki anne olmak öyle bi his inanılmaz güzel..bebişim gel artık bekletme daha fazlaaaaa bu kadar uğraştırdı ve bekletti pek kıymetli olcak..
ececim testine bakılırsa hamilesin hemen git hastaneye kanına baktırişllah hadi bekliyoruz kesin haberini
kan testini pazartesi yaptıracağım canım inşaallahHadi hayrlısı bir an önce kan testi yaptır bizide merakta bırakma bir an önce güzel haberi alırsın inşallah.
test yap o zaman canım idrarda çıkar belkiarkadaşlar merhaba. bende mart ayı hamile kalmak istiyorum. 2 gün önce regl olmam lazımdı olmadım. ara ara sancım geliyor oluyorum heralde derken gidiyor ağrılar sanki hiç olmucakmışım gibi. eğer olmazsam pazartesitest yapcam ama normal mi bu. normalde adet günlerim pek şaşmazdı
merhaba arkadaşlar dün akşam test yapmıştım pozitifi gördüm ancak sabah idrarıyla teyit edeyim dedim.
Sabah idrarı negatif çıktıkafam iyice karıştı 2 kez hamile kaldım battan 1 gün önce öğrenmiştim.
Pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptıracağım belirsizlikte ne kötü bir şeymiş aylarca hatta yıllarca bekleyenlerin durumu çok zor.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Eşime söyledim sevindi kimseye söyleme dedim annesine söylemiş. sabah da negatif çıkınca acayip bir durum oldu
Canım Înan hıkayemız cok benziyor biz de bu ay esim co ağır bi grip gevırdı. Hastaneden çıkamadık bi türılu ve tam yumurtlama zaman ıstedı var hasta fılan bi ara iyi olur gibi oldu denedik hemen. Sonra da zaten umut pek yoktu. Bu arada kabızlık da bi belirti hatta hazımsızlık fılan. Sonra mucıxe gibi bisi oldu işte.. Insallah senın de öyledir canım evde bi test yapsanaAmin canim, Allah kimseyi evlatsiz birakmasin, benim adetime 9 gun var,sag asigimda batma tarzi seyler oluyor. Bu ay yumurtlama gunlerimde sadece 2 gun iliskiye girebildik, yani uzerinden 8 gun gecti. Acaba hamile olmusmuyumdur, ben 5 ay once 2 aylik bebegimi kalbi atmadigi icin kaybettim, simdi tekrar istiyoruz ama ikimizde calistigimiz icin yumurtlama gunleimde bir turlu denk gelemiyoruz. Bu ayda esim cok fena gripti ama bos gecirmeyelim diye zorladim adami hasta haliyle 2 ker calistik. 2, ci calismamizdn 2 gun sonra bende lekelenme oldu 3 gun surdu yeni bitti, dr a gittim rahimde bir sikinti yok dedi, kanama rahim girisindeymis galiba iliski sirasinda tahris oldu, cok sukur simdi kanama yok sadece tuvalette kabiz oldugumda oluyor, insallah tutmustur bebek, umutla bekliyorum.
testte bozuk olabilir canım bir kez daha tekrar etseydin keşke.
merhaba arkadaşlar dün akşam test yapmıştım pozitifi gördüm ancak sabah idrarıyla teyit edeyim dedim.
Sabah idrarı negatif çıktıkafam iyice karıştı 2 kez hamile kaldım battan 1 gün önce öğrenmiştim.
Pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptıracağım belirsizlikte ne kötü bir şeymiş aylarca hatta yıllarca bekleyenlerin durumu çok zor.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Eşime söyledim sevindi kimseye söyleme dedim annesine söylemiş. sabah da negatif çıkınca acayip bir durum oldu
Hayirli olsun ins.gozunuz aydin.Allah saglikli sihatli bebeginize kavusmayi nasip etsin
Ya sonraki test bence yanlıştır. Çünkü idrar testinde pozitif çıkınca yanlışmışsa olasılığı yo gibi bişiymşş
Yani ikinci test yanlıs olabilir baska bi test yapsana
Bu arada ben hala kayınvalideme söyletmiyorum. Allah korusun bi sıkıntı olursa bi de o zaman cok üzülürym. Insallah hamişsindir canım dualarım senınle
canım bugün cumartesi geç çıkar falan diye gitmedim pazartesiyi bekleyecem
test yap o zaman canım idrarda çıkar belki
cnm inşallahta idrar testi yapmakistemiyorum net sonuç vermez diye kan testi yaptırcam eğer olmazsam pazartesiye
Canım Înan hıkayemız cok benziyor biz de bu ay esim co ağır bi grip gevırdı. Hastaneden çıkamadık bi türılu ve tam yumurtlama zaman ıstedı var hasta fılan bi ara iyi olur gibi oldu denedik hemen. Sonra da zaten umut pek yoktu. Bu arada kabızlık da bi belirti hatta hazımsızlık fılan. Sonra mucıxe gibi bisi oldu işte.. Insallah senın de öyledir canım evde bi test yapsana
aynen cnm. fakat benim adet belirtilerim devam ediyor normal mi hiç bilmiyorum. ara ara gelip gidiyor. eğer hamileysem şüphedeolanlara bu durumu aldırmayın dicemo zaman regl olmazsak pazartesi ikimizde kan testi yaptıracağız:))
o zaman regl olmazsak pazartesi ikimizde kan testi yaptıracağız:))
Bende bu ay aşılama oldum. Benimde 26 mart BAT. benide eklermisiniz listeye kızlar
GÜNAYDIN KIZLAR...
BENDEN SON HABERLER... SEREPHONIN SON KUTUSUNA BASLADIM FOLIK ASITI DUZENLI OLARAK KULLANIYORUM ZATEN... FAKAT BUGUN ADETIMIN 5 CI GUNU ACAYIP BIR KASIK VE BEL AGRIM VAR MIDEMDE DE YANMA BU KADAR COK KANAMAM OLMASA HAMILEYIM DIYEBILIRDIM KENDIMENEYSE BU AY IYI OLUR INSALLAH:2:
YENI HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUM BU ARADADARISI BAŞIMIZA KIZLAR...
Ben de varım...inşallah hamile okuruz bu ay... Bata 3 gün kaldı geçmiyor günlerrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iliskiden 10 gun sonra benim hem kan da hem idrarda cikti yumurtlamamdan sonra olusmusbata 4-5 gün kala hcg 1.20 çıktı umudu keseyim mi? geç döllenme en erken ne zaman belli olur bir b,len varsa ne olur aydınlatabilir mi beni:44:
arkadaşlar merhaba. bende mart ayı hamile kalmak istiyorum. 2 gün önce regl olmam lazımdı olmadım. ara ara sancım geliyor oluyorum heralde derken gidiyor ağrılar sanki hiç olmucakmışım gibi. eğer olmazsam pazartesitest yapcam ama normal mi bu. normalde adet günlerim pek şaşmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?