mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

canım 2 defa böyle çıktıysa daha güvenme kan testiyle kesin sonucu alırsın hiç uğraşma bence..bu kocalar yokmu annelerine duyurmazlarsa rahat edemiyolar

Kızlar bilimle ilgileniyorsanız akşama 18:00 den itibaren geceye kadar nat geo seyredin. Şimdiden akşama hazırlanıyoruz eşimde bende bilim aşığıyız diyebilirim.

bende çok severim canım ama sor bi akşamları tv seyredebiliyomusun diyeeee..ne kocamdan ne kıızmdan oturamıyorum istekleri hiçç bitmiyoo neyseki ben seve seve yapıyorum..regl de olmuşşun nihayet neden okadar uzun sürdü acaba..adet 2. günde başlayabilirsin ateş ölçmeye canım bende öyle başladım 36.4 derece 2gündür sabit bakalım takipteyim daha yumurtlama günüme var ama ben yinede tetikteyim..eşimde çok yoğun eve geç geliyor kızım hasta gece uyumuyor herşeye ragmen çalışmalara devam fırsatını bulunca

arkadaşlarrr yardımmm adet tarihim 12 şubat 28 günde oluyorum yani 12 martta olmam gerekirken ayın 15i oldu adet olmadım test yaptım negatif kasıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi değil burayı okuyorum 3 gündür gelmeyince sizden fikir almak istedim :)

23 mart benim canım ...

aynen cnm. fakat benim adet belirtilerim devam ediyor normal mi hiç bilmiyorum. ara ara gelip gidiyor. eğer hamileysem şüphedeolanlara bu durumu aldırmayın dicem
canım benim adet belirtim bu kadar uzun süre olmazdı bir de belim bu kadar ağrımazdı fark bu bir de midem bulanıyor.
birde akıntınız var mı bende yok mesela
bende de yok akıntı canım
Saol cnm çok şükür rahatladım valla. Seni çok iyi anlıyorum canım en güzeli kan testi biliyorsun bende o belirsizlikten yaşadım rabbim hayırlısunı nasip etsin üzülmek yok inşallah hamilesindir.
canım sen de yaşadın pozitif gördün sonra negatif.yok canım üzülmüyorum Rabbimin dediği olur..
Kızlar bilimle ilgileniyorsanız akşama 18:00 den itibaren geceye kadar nat geo seyredin. Şimdiden akşama hazırlanıyoruz eşimde bende bilim aşığıyız diyebilirim.
ohh ne güzel ben de neo geo izlerim iyi seyirler..
canım 2 defa böyle çıktıysa daha güvenme kan testiyle kesin sonucu alırsın hiç uğraşma bence..bu kocalar yokmu annelerine duyurmazlarsa rahat edemiyolar
pazartesiye kadar kırmızılar gelmezse kan testi yaptıracam.aynen dediğin gibi illa söyliyecekler analarına:))
merhaba ben de aynı senin gibi 28 günde bir oluyorum 13 şubat son adet tarihim genelde gününde hatta 2 gün öncesinde olurum ama olmadım test yaptım biri pozitif biri negatif çıktı benimdeaynı kasıklarım ağrıyor.Bekle sende pazartesi kan testi yaptırısın

teşekkür ederim sabah tekrar test yapsam mı pazartesiye bi çok var

maaşallah topicte hamiş dolmuş
darısı bizimde başımızaa

merhaba kızlar
bes ay once adetim oniki gün gecikti (normalde hic gecikme olmazdı). tabi ben de umutlandım. ama belirtiler sanki haileymişim gibiydi. kasık ağrıları. bir sabah kalıktım direk öğürdüm kustum. o sıra düşünmüyorduk korunuyorduk. idrar testi yapmıştım negatif. dr a gittik önce usg yaptı kese görmedim dedi belki süreç erkendir bi kan isteyelim dedi. kan da sonuc negatif. bana da duphastone isminde adet söktürücü verdi. folik asist basladı. ben sabah akşam duphastonu 5 gün kullandı. sonra adetim geldi. bence adet söktürücülerden korkmayın. adetim gelince rahatladım ve düzenim eskiye döndü. o ay cok kotu stres ve korku yasamıstım o yuzden bu gecikmeyi yasadığımı düşünüyorum.

bu ay sat 19 mart ama benim hiç umudum yok. günleri iş ve yogunluk nedeniyle yakalayamadık. diğer aylara daha planlı inş.

bu arada bişey sormak istiyorum. adetine ıkı uc gun kala ilişkiye girip gebe kalanlar var mı cok düşük bi olasılık ama umut dünyası arkadaşlar napalım :)

merhabalar iyi pazarlar benim reglim tam 4 gün gecikti olacam zannediyorum yok bişey yarın olsun da sonucu öğreneyim artık

Herkese iyi pazarlar. Maalesef kirmizilar geldi mart aski burda bitti. Yeni bat 13 nisan

kızlar cuma günü doktora gittim beta hcg 1331 cıktı ama doktor keseyi göremedi cuma günü tekrar gideceğim

kızlar ben 2 ay önce kürtaj oldum. geçen ay da korunmadım ama hiçbir değişiklik yoktu vücudumda. bu ay da nonstop çalıştık bebek için :) 21 mart bat. ama birsürü belirti var. kasık ağrılarım özellikle. bir ara sol yumurtalığım ağlatacaktı ağrıdan.belim de çok kötü ağrıyor.acaba hamile miyiiim... başka ne gibi belirtiler oluyordu acabaa

Ben de maalesef kirmizilar geldi biraz üzüldüm.4 gün gecikmeli geldi.blacberry34 ayni senin gibi oldum ben de.hayirlisi artik 12 nisan yeni batim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…