bata 4-5 gün kala hcg 1.20 çıktı umudu keseyim mi? geç döllenme en erken ne zaman belli olur bir b,len varsa ne olur aydınlatabilir mi beni:44:
merhaba arkadaşlar dün akşam test yapmıştım pozitifi gördüm ancak sabah idrarıyla teyit edeyim dedim.
Sabah idrarı negatif çıktıkafam iyice karıştı 2 kez hamile kaldım battan 1 gün önce öğrenmiştim.
Pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptıracağım belirsizlikte ne kötü bir şeymiş aylarca hatta yıllarca bekleyenlerin durumu çok zor.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Eşime söyledim sevindi kimseye söyleme dedim annesine söylemiş. sabah da negatif çıkınca acayip bir durum oldu
Kızlar bilimle ilgileniyorsanız akşama 18:00 den itibaren geceye kadar nat geo seyredin. Şimdiden akşama hazırlanıyoruz eşimde bende bilim aşığıyız diyebilirim.
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 marthamile
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
aadanurr 8 mart(YENİ BAT)
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
takino 10 mart
melodi_1 10 mart(silik çizgi)
blackberry34 11 mart
zeyy88 11 marthamile
Esir27 12mart
meraak 12 mart
yas-minn 12 martsilik çizgi
ecetuba84 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart
ayfer88 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
03062008 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 8 nisan
mascaraa 10 nisan
pirink 10 nisan
damak 12 nisan
pınartarsu ?
milanour ?
?
10 martta ben yeni gelen bahar hepimize uğurlu ve hayırlı olur inşallah doğdukları zaman içinde bir topik açarız
canım benim adet belirtim bu kadar uzun süre olmazdı bir de belim bu kadar ağrımazdı fark bu bir de midem bulanıyor.aynen cnm. fakat benim adet belirtilerim devam ediyor normal mi hiç bilmiyorum. ara ara gelip gidiyor. eğer hamileysem şüphedeolanlara bu durumu aldırmayın dicem
bende de yok akıntı canımbirde akıntınız var mı bende yok mesela
canım sen de yaşadın pozitif gördün sonra negatif.yok canım üzülmüyorum Rabbimin dediği olur..Saol cnm çok şükür rahatladım valla. Seni çok iyi anlıyorum canım en güzeli kan testi biliyorsun bende o belirsizlikten yaşadım rabbim hayırlısunı nasip etsin üzülmek yok inşallah hamilesindir.
ohh ne güzel ben de neo geo izlerim iyi seyirler..Kızlar bilimle ilgileniyorsanız akşama 18:00 den itibaren geceye kadar nat geo seyredin. Şimdiden akşama hazırlanıyoruz eşimde bende bilim aşığıyız diyebilirim.
pazartesiye kadar kırmızılar gelmezse kan testi yaptıracam.aynen dediğin gibi illa söyliyecekler analarına:))canım 2 defa böyle çıktıysa daha güvenme kan testiyle kesin sonucu alırsın hiç uğraşma bence..bu kocalar yokmu annelerine duyurmazlarsa rahat edemiyolar
merhaba ben de aynı senin gibi 28 günde bir oluyorum 13 şubat son adet tarihim genelde gününde hatta 2 gün öncesinde olurum ama olmadım test yaptım biri pozitif biri negatif çıktıarkadaşlarrr yardımmm adet tarihim 12 şubat 28 günde oluyorum yani 12 martta olmam gerekirken ayın 15i oldu adet olmadım test yaptım negatif kasıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi değil burayı okuyorum 3 gündür gelmeyince sizden fikir almak istedim :)
merhaba ben de aynı senin gibi 28 günde bir oluyorum 13 şubat son adet tarihim genelde gününde hatta 2 gün öncesinde olurum ama olmadım test yaptım biri pozitif biri negatif çıktıbenimdeaynı kasıklarım ağrıyor.Bekle sende pazartesi kan testi yaptırısın
sonuç ne merakla bekliyoruz olumsuzsa da üzülmeyin yeni batımızla listemizi devam ettiriyoruz
bu arada bişey sormak istiyorum. adetine ıkı uc gun kala ilişkiye girip gebe kalanlar var mı cok düşük bi olasılık ama umut dünyası arkadaşlar napalım :)
sonucunuz nedir merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?