mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Ay kızlar günlerdir çıldırdım bir türlü konuya cevap yazamıyorum özel mesaj atamıyorum sonunda düxeldi

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart hamile
kalyopi 3 mart hamile
isyan123 5 mart hamile
aadanurr 8 mart(YENİ BAT)
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart
perisipessa 9 mart hamile
takino 10 mart
melodi_1 10 mart (silik çizgi)
zeyy88 11 mart hamile
Esir27 12mart pazartesi kesin sonuç
meraak 12 mart
shimarik 12 mart
yas-minn 12 mart hamile
leylakxx 13 mart beklemede
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart hamile
fundagün 15 mart
hado 15 mart
modelli 16 mart

Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart
budageçerr 18 mart
angeloflove 18 mart
aslhnylmz 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
yummyyum 22 mart
zeyneppmehmett 23 mart
nehirdenizz 23 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
nirodha 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
03062008 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 9 nisan
mascaraa 10 nisan
pirnık 11 nisan
damak 12 nisan
blackberry34 12 nisan
ecetuba84 12 nisan
ayfer88 13 nisan
pınartarsu ?
milanour ?

Son düzenleme:
Kızlar yarın adet günüm ama hic bir belirtim yok sadece adet belirtisi var bel ve göğüs ağrısı,

Hayirli olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip eder Allah:)

Valla daha once de yazdim benim neredeyse hic belirtim olmadi kasik ve gogus agrisi haricinde... saclarim yaglaniyor inanilmaz ama bebisime yormamistim onu:)

günaydın iyi haftalar olsun arkadaşlar..

hamişleri tebrik ederim, darısı isteyen herkese..

mrb hoşgeldin aramıza batta yakınmış test yapmayı düşünüyormusun canım yaparsan bizede haber ver hamişler çoğaldıkça biz motive oluyoruz burada

şuan yapmayı düşünmüyorum. reglim bi 10 gün falan geçerse o zaman yapcam. belki stresten falan birkaç gün gecikme olmuş olabilir. negatifi görürsem üzülürüm moralim bozulur. haftasonu dr a gittim folikaside basladım. hersey normal gorunuyormus sıkıntı yok dedi. daha önce kontrole gıtmemıstım hıc. o konuda da ıcım rahatladı.

Durumumuz aynı gibi.Benim bat da 19 mart angeloflove ve belirtiler var ama psikolojik olabilir diye fiziksel olanları bile görmemezlikten geliyorum :) Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.

ne gibi belirtileriniz var. ben de hiçbişi yok. eskiden karnım falan agrırdı bata yakın o da yok. arada bı ıgne bakması gibi oluo sag tarafıma belim agrıo bi de. ama bu belirtiler çok da seçici olmuyor. :26:

Kızlar kan testi sonuçlarınız kaç günde çıktı bana doktor yarın çıkar dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın 18 tek bir gün ... beklemek ne zor şey böyle allahım ...sen hakkımda hayırlısını nasip et....bide şu netin başından kalkma gücü ver bana... aminnnn...

Kizlar aranzda ovulasyon testiyle hamile kalan var mi

benim arkadaşım yaptı testi ve kaldı . gebe şu an. ben de yaptım bu ay ovulasyon testi. haftaya bat. görecez bakalım sonuç ne olacak. düzenli regl olan birisi için ovülasyon testi gereksiz. düzensiz olanlar için faydalı bence.

Adet gunune yakin ovulasyon testi pozitif cift cizgi cikio die okudum bi kac yerde ole mi acaba

Adet gunune yakin ovulasyon testi pozitif cift cizgi cikio die okudum bi kac yerde ole mi acaba

adet gününe yakın denemedim. ne gibi bir bilgiye ulaşıcamki yapınca?? ovülasyon gününü yakaladım kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm 14.gün. 15.gün yaptım silikleşmişti. ve bir daha yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…