taana yok mu bebişş :)
yeni bat tarihiniz nedir?negatifffbu ayda denemeye başladık :)
Googleplay den yukleyebilirsinArkadaşlar KK androidi nazil yükleniyor bilen var mi??
Googleplay den yukleyebilirsin
Canımm cok teşekkür ederim. Burada tüm sureclerı memnunııyetle paylaşırım.
Oncelikle yumurtalama testı almayı onerıyorum. Mutlaka yapın ve ne zaman yumurtluyorsanız o surelerde deneyin bebiş çalışmasını. Bu cok önemli. Ben o testten aldım yaptım.2. ayda hemen gebe kaldım. Aslında ilk ayda bence oluyordu ama tutunamadı stresten.
Herneyse.
Bendeki temel belirti goguslerımın şişmesi ve dokunduğumda acıması. Bir de karnımda şişkinlik var.
Arasıra gozum kararıyordu ve zaanlı zamansız uyku hali, süreklı esneme hali vardı.
Su anda belirtiler mide bulantıları ve as ermelerle devam ediyor.
Ve akıntı beyazımsı. Tabi sürekli çişe gitme ihtiyacı. Baş ağrısı.
Hatta şu kirpik muhabbeti var yaa bence o da doğru. Kirpikler bir tuhaf. Saçlarım cabuk yağlanıyor sekle girmiyor filan.
İlginç bir duygu biraz fazla duygusalım bi de..
Iste böyle. ne sorarsanız hazırım herseyı soylerım canım.
sevgiler ve dualarınızı esırgemeyın benden de ben de sıze bol dua edıyorum sagsalım alın sizde bebişlerinizi kucaklarınıza:)
Ay kızlar günlerdir çıldırdım bir türlü konuya cevap yazamıyorum özel mesaj atamıyorum sonunda düxeldi
Googleplay den yukleyebilirsin
mrb hoşgeldin aramıza batta yakınmış test yapmayı düşünüyormusun canım yaparsan bizede haber ver hamişler çoğaldıkça biz motive oluyoruz burada
Durumumuz aynı gibi.Benim bat da 19 mart angeloflove ve belirtiler var ama psikolojik olabilir diye fiziksel olanları bile görmemezlikten geliyorum :) Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.
Kizlar aranzda ovulasyon testiyle hamile kalan var mi
benim arkadaşım yaptı testi ve kaldı . gebe şu an. ben de yaptım bu ay ovulasyon testi. haftaya bat. görecez bakalım sonuç ne olacak. düzenli regl olan birisi için ovülasyon testi gereksiz. düzensiz olanlar için faydalı bence.
Adet gunune yakin ovulasyon testi pozitif cift cizgi cikio die okudum bi kac yerde ole mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?