Gebelik varsa eger ovulasyon testi pozitif cikiomus dollenme olduguna isaret diolar bnmde pozitif ciktida mrk ettimadet gününe yakın denemedim. ne gibi bir bilgiye ulaşıcamki yapınca?? ovülasyon gününü yakaladım kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm 14.gün. 15.gün yaptım silikleşmişti. ve bir daha yapmadım.
Gebelik varsa eger ovulasyon testi pozitif cikiomus dollenme olduguna isaret diolar bnmde pozitif ciktida mrk ettim
ona bakarsan idrara karbonat atınca da gebeysen köpürür diyorlar. ikisi aynı oranda saçma bence. ovülasyon testi LH ölçmek için üretilmiş. LH gebelik gösteren bir hormon değil.
Gebelik varsa eger ovulasyon testi pozitif cikiomus dollenme olduguna isaret diolar bnmde pozitif ciktida mrk ettim
benim bat ım 18 marttı ve son bi haftadır göğüslerim daha önce hiç olmamasına rağmen acayip şişti hatta eşim kesim hamilesin sen falan dedi ama bugün hasta oldum çok mutsuzum
çok üzüldüm almilamiray benimde hiç olmayan bir bel ağrım ve kasıklarımda batma var içim içimi kemiriyor eşimde bana aynısını dedi sen kesin bu ay hamilesin inşallah bende senin gibi üzülmem
inşallah canım bebeğinin hayırlı haberlerini alırsın bir an önce. insanın umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğraması çok kötü oluyo.
benimde bat 18 mart bekliyorum. eşimde bana sen kesin hamile değilsin hiç belirtin yok dedibakalım nolcak cumaya kdr beklicem olmazsam israr testi yapcam. herşeyin bi zamanı var. bakalım bebiğimizin zamanı ne zaman.
Mrb canim bende ovulasyon testinin erken gebeligi belirledigini ogrendim aslinda bu kesin dogru ben 5 ay once dusuk yaptim ve adetimin 1, gunu ovulashon testim kopkoyuydu, ama bebegjmi kaybettim, simdi tekrar dusunuyoruz en son 10 gun once iliskiye girmistim, bende ovulasyon testi yaptim bugun cift cizgi cikti, adete 7 gun kala yumurtlama olmaz herhalde, bence dollenme okdu ve bebislerimiz yavas yavas tutunuyor, Allahim tamamina erdirsin, senin bat ne zaman canim, benim 25 inde
ne kadar sakinsinnn kırkbin kere tü tü tü tü
herşeyin bi zamanı olduğuna inanırım. rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin. stres zaten herşeye engel. o yüzden bence gerilmeyelim birbirimizi de strese sokmayalım. bu süreci neşeli şekilde güzel bir sonuca bağlayalım inş.
canım benim yeni bat 14 nisanBbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart hamilehamile
kalyopi 3 mart hamilehamile
isyan123 5 mart hamilehamile
aadanurr 8 mart ??????????
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart ???????????
perisipessa 9 mart hamilehamile
takino 10 mart ???????????
melodi_1 10 mart (silik çizgi)hamile
zeyy88 11 mart hamilehamile
Esir27 12mart hamilehamile
meraak 12 mart ????????????????
shimarik 12 mart ???????????????
yas-minn 12 mart hamilehamile
leylakxx 13 mart beklemede ??????????????
ysmnkr 14 mart ??????????????????
elennil 14 mart hamilehamile
fundagün 15 mart ???????????????
hado 15 mart ??????????????
modelli 16 mart ?????????????????
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
almilamiray 18 mart YENİ BAT
budageçerr 18 mart
angeloflove 18 mart
aslhnylmz 18 mart
26may 19 mart
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
yummyyum 22 mart
bndr 22 mart
zeyneppmehmett 23 mart
nehirdenizz 23 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
nirodha 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
03062008 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 9 nisan
mascaraa 10 nisan
pirnık 11 nisan
damak 12 nisan
blackberry34 12 nisan
ecetuba84 12 nisan
ayfer88 13 nisan
pınartarsu ?
milanour ?
Hayirli olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip eder Allah:)
Valla daha once de yazdim benim neredeyse hic belirtim olmadi kasik ve gogus agrisi haricinde... saclarim yaglaniyor inanilmaz ama bebisime yormamistim onu:)
Kızlar kan testi sonuçlarınız kaç günde çıktı bana doktor yarın çıkar dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım cok sagol allah hayırlısını nasıp etsın ınsallah. ya sac yağlanması olayını bana bı guzellık uzmanı soyledı. Ilgınc seyler oluyor vücutta sıvılce fılan da oldu bende kı hıc olmaz bunlar normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?