mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Hormonlarin etkisi:) simdi cok sukur tek etkisi o. Insallah guzel birer hamilelik sureci geciririz.

Cicegi burnunda hamileler birbirimize destek olalim... acemi anne adayiyim ben mesela:)

yaa ben dee! ılk bebegım olacak ınsallah perşembe doktora gıdıcem keseyı görmek ıcın. sen gıttın mı doktora kese ve kalp atışı ıcın? kac haftalıksın canım?

yaa ben dee! ılk bebegım olacak ınsallah perşembe doktora gıdıcem keseyı görmek ıcın. sen gıttın mı doktora kese ve kalp atışı ıcın? kac haftalıksın canım?

Canim ben cumartesi gittim doktora. Son bat tarihine gore bu hafta 6 olmaliymis ama degerlerim dusuktu 6 haftaya gore. Ama keseyi gorduk cok sukur ve degerle de uyumlu dedi. Sanirim daha kucuk kafami karistirdi doktor anlamadim haftami ama 5 sanirim...

Haftaya da kalp atisi icin gideceğiz:) o zamana kadar gazeteye ilan vermeyin dedi dr. Ama cok heyecanliyim ben icim kıpır kıpır. ..

Sen de git de nasil bir his oldugunu anla bir an onceee:)

Dua ediyorum hep normal olsun hersey diye... kiloluyum da ondan da korkuyorum biraz:/

ya korkma kuzum keseyı gordun ıcı dolu ya büyüyecek yavrucak!
Degerlerın kaçtı? yani BAT tan sonrakı kaçıncı gun değer kaçtı? Bı de kılo konsunu takma. ben ilk temmuz ayında hamıs oldum ama sevıncım cok az surdu kımyasal gebelik olmuş bı haftada gıttı Ondan sonra hormonlarım alt ust oldu ve 8 kg aldım.
ama ınan umrmda degıl sımdı yenıden o heyecanı yasadım ve bebegım olduktan sonra gececk ınsallah kg da. sen de önemseme.
opuyorum cok

Sagol canim valla icimi rahatlattin

Bu sefer guzel olacak hersey sen de icini ferah tut

9 mart 200
12 mart 800
15 mart 2990

Degerlerim. Ben de öpüyorum haberdar et bizi

Bu hamile olan arkadaslar hamilelik icin bisiler yapmis mi testlerdir veya baska bisey onlari yazabilirler mi acaba ya paylassalarda bizede umut ve fikir olsa

bendee bebek çalışmalarındayımmm bu ay inşallahhhh tutaarrrrr bat dediğiniz adet gününüz değilmi kızlar öleyse bnmde 28 gelmez inş:):):):)

evet adet baslama gunu. evlenme zamanımız aynı bizimde 7 ay oldu
15 gunde ıdrar testınde cıkar mı ? bat gecmıs oldugunda. :44:

Benim de 17 mart bat:what::what:... Henüz gelen bişi yok ama erken gebelik yaptım negatif çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bendee bebek çalışmalarındayımmm bu ay inşallahhhh tutaarrrrr bat dediğiniz adet gününüz değilmi kızlar öleyse bnmde 28 gelmez inş:):):):)

bat-- beklenen adet tarıhı
sat---son adet tarıhı

evet adet baslama gunu. evlenme zamanımız aynı bizimde 7 ay oldu
15 gunde ıdrar testınde cıkar mı ? bat gecmıs oldugunda. :44:

tahmını yumurtama gününden 15 gün sonra
bat günü zaten belli olur silikte olsa...

kızlar meraba çok heyecanlıyım size de sorayım dedım boşa heyecanlanmak istemiyorum.

10 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra bıraktım 2013 hazırandan berı de bebiş olsun diye uğraşıyoruz. bir kaç kes doktora gittik klomen verdi . kullandık olmadı. 3 aydır sanırım klomensiz çalışmalara devam edıyoruz. yanlız bu ay ılk defa ovulasyon tarıhıne dıkkat ederek denedık.
son adet tarıhlerım aralık 22, ocak 21 , şubat 16 , yumurtlama takvımıne göre hersey tamam. 15 ınde adet olmam gerekıyordu olmadım. bugun hala bırsey yok. aksam ecz. en ıyı gebelık testını aldık baktık malesef negatif çıktı. belkı de gece yaptıgımız ıcın cıkmamıstır dıye dusunduk. sabahtan berıde hıc bır adet belırtısı yok .
yavaş yavaş heyecanlanmaya basladım. allahım inş. güldürür yüzümüzü . sizce kan testi için biraz daha beklemelımıyım. not olrak adet duzensızlıgı hıc yasamadım bugune kadar.

Merhabalar 35 yaşındayım Ağustos 2009 doğumlu bir kızım var şimdi kısmet olursa 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. sat:3 mart bat:29 mart

Bnm bat ta 22 sinde aynen bnde ole dusunuorum hem adete yakin dollenme olma ihtimali az hemde ayda iki sefer yumurtladigimi dusunmuorum bnde bu siteden okuduguma gore dollenme olduysa gebelige yakin test cift cizgi cikiomus

Tatlim insallah Allah hayirlisiyla nasip eder, su gunlerde bebisler tutunuyorsa eger cok dikkat etmeliyiz kendimize yediklerimize cok dikkat edelim fazla hareketli olmayalim,

ne gibi belirtileriniz var. ben de hiçbişi yok. eskiden karnım falan agrırdı bata yakın o da yok. arada bı ıgne bakması gibi oluo sag tarafıma belim agrıo bi de. ama bu belirtiler çok da seçici olmuyor. :26:

Artık boş çünkü 3 gün önceden adet oldum,adet günü geçip de kan testinde görmedikçe boşmuş gerçekten.Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin,içi sıra da bize...

Merhabalar 35 yaşındayım Ağustos 2009 doğumlu bir kızım var şimdi kısmet olursa 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. sat:3 mart bat:29 mart

mrb canım bende 34 yaşındayım 2010 dogumlu bir kızım var ve ona kardeş istiyorum seninle aynı durumdayız bu ay planlı gebelik yapıyorum inş. cümleten bebişler bu ay hepimize gelir..

mrb adet 3gün gecikmiş gebelik testinde de çıkmamış bence kan testi yaparsan neticeyi alırsın inş. hamişssindir 1seneye yakındırda bekliyormussun inş. bu ay hayırlısıyla müjdeyi alırsın bizede haber ver merak ederiz

Benim de 17 mart bat:what::what:... Henüz gelen bişi yok ama erken gebelik yaptım negatif çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dur bakalım bir iki gün daha bekle adet gelmezse testi tekrarlarsın belkide çıkaacak sabırsızlık anne adayların zayıflığı sanırım(bende dahil tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…