- 24 Kasım 2008
- 660
- 309
- 683
- 38
beta hcg 1 saatte cıkıyo canım
Ben anlatayım ben polikistik over hastasıyım bunda çok bir şey yapmadım.77777 Zekeriyya a.s duası , bol bol sadaka. Bana doktor fsh hormonuma bakarak yumurta rezervin çok azalmış hemen tüp bebek yapalım . Ama daha 7 aylık evliydim ve 7 aydır tedavi görüyordum. Aşılma yapalım ozamana kadar resmi prosüdür süredi dolar demişti. Aşılama ilaçlarını aldığım ay kullanmadan hamile kaldım. Ayrıca soğan incir kürü, soğan kürü, +klomen+10 kilo zayıflama ve gün aşırı ilişki.Bu hamile olan arkadaslar hamilelik icin bisiler yapmis mi testlerdir veya baska bisey onlari yazabilirler mi acaba ya paylassalarda bizede umut ve fikir olsa
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart hamile hamilehamile
kalyopi 3 mart hamile hamilehamile
isyan123 5 mart hamile hamilehamile
aadanurr 8 mart ??????????
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart ???????????
perisipessa 9 mart hamile hamilehamile
takino 10 mart ???????????
melodi_1 10 mart (silik çizgi) hamilehamile
zeyy88 11 mart hamile hamilehamile
Esir27 12mart hamile hamilehamile
meraak 12 mart ????????????????
shimarik 12 mart ??????????????? YENİ BAT
yas-minn 12 mart hamile hamilehamile
leylakxx 13 mart beklemede ??????????????
ysmnkr 14 mart ??????????????????
elennil 14 mart hamile hamilehamile
fundagün 15 mart ???????????????
hado 15 mart ??????????????
dhasel 15 mart ?????????
modelli 16 mart ?????????????????
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
budageçerr 18 mart
angeloflove 18 mart
aslhnylmz 18 mart
26may 19 mart YENİ BAT
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
yummyyum 22 mart
bndr 22 mart
zeyneppmehmett 23 mart
nehirdenizz 23 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
nirodha 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
gulsah_32 28 mart
fasulyeko 29 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
03062008 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 9 nisan
mascaraa 10 nisan
pirnık 11 nisan
damak 12 nisan
blackberry34 12 nisan
ecetuba84 12 nisan
ayfer88 13 nisan
almilamiray 14 nisan
pınartarsu ?
milanour ?
Bu hamile olan arkadaslar hamilelik icin bisiler yapmis mi testlerdir veya baska bisey onlari yazabilirler mi acaba ya paylassalarda bizede umut ve fikir olsa
kızlar meraba çok heyecanlıyım size de sorayım dedım boşa heyecanlanmak istemiyorum.
10 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra bıraktım 2013 hazırandan berı de bebiş olsun diye uğraşıyoruz. bir kaç kes doktora gittik klomen verdi . kullandık olmadı. 3 aydır sanırım klomensiz çalışmalara devam edıyoruz. yanlız bu ay ılk defa ovulasyon tarıhıne dıkkat ederek denedık.
son adet tarıhlerım aralık 22, ocak 21 , şubat 16 , yumurtlama takvımıne göre hersey tamam. 15 ınde adet olmam gerekıyordu olmadım. bugun hala bırsey yok. aksam ecz. en ıyı gebelık testını aldık baktık malesef negatif çıktı. belkı de gece yaptıgımız ıcın cıkmamıstır dıye dusunduk. sabahtan berıde hıc bır adet belırtısı yok .
yavaş yavaş heyecanlanmaya basladım. allahım inş. güldürür yüzümüzü . sizce kan testi için biraz daha beklemelımıyım. not olrak adet duzensızlıgı hıc yasamadım bugune kadar.
Arkadaşlar kan testi 5 gün gecikince negatif çıkıp sonra pozitif çıkan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım üzülme sakın ınsallah Mart ayında kalırsın hamıle. Kan testi negatif çıktıysa sonra değişme ihtimali ne yazık ki yok ;( ama hislerime güveniyorum bu ay kalacaksın hic uzulme
Dilakzn 8 mart ????????????
takino 10 mart ????????????
shimarik 12 mart ???????????????
LEYLAKXX ??????????
Miracan 17mart ????????????
yaer 17 mart ???????????
ozgekuaforr 17 mart ????????????
Son durumlarınızı yazabilir misiniz? Adet olanlar yeni bat tarihini yazanilir mi? Sonuç bekleyenlerde yazsın lütfen
Dilakzn 8 mart ????????????
takino 10 mart ????????????
shimarik 12 mart ???????????????
LEYLAKXX ??????????
Miracan 17mart ????????????
yaer 17 mart ???????????
ozgekuaforr 17 mart ????????????
Son durumlarınızı yazabilir misiniz? Adet olanlar yeni bat tarihini yazanilir mi? Sonuç bekleyenlerde yazsın lütfen
Evet cnm ya dogru soluosun cok dikkatli olmamiz lazim insallah burda bebislerimizden de bahsederek bilgi paylasimi yapabilirz bir yildir her ay tuttumuki acaba die dusunmek cok yipratici insallah tutmustur bu seferTatlim insallah Allah hayirlisiyla nasip eder, su gunlerde bebisler tutunuyorsa eger cok dikkat etmeliyiz kendimize yediklerimize cok dikkat edelim fazla hareketli olmayalim,
Cok sevindim senin adina insallah allah bi sorun olmadan kucagina almayida nasip eder bnde pco yum iki sefer asilama klomen hepsini yaptik doktor ara verelim tup bebek yapalim ddi ara verdik bnde bu arada ovulasyon testni deneyim ddm insallah tup bebege gerek kalmadan tutmustur bu ay olmazsa bnde incir kurunu denemeyu dusunuyorumBen anlatayım ben polikistik over hastasıyım bunda çok bir şey yapmadım.77777 Zekeriyya a.s duası , bol bol sadaka. Bana doktor fsh hormonuma bakarak yumurta rezervin çok azalmış hemen tüp bebek yapalım . Ama daha 7 aylık evliydim ve 7 aydır tedavi görüyordum. Aşılma yapalım ozamana kadar resmi prosüdür süredi dolar demişti. Aşılama ilaçlarını aldığım ay kullanmadan hamile kaldım. Ayrıca soğan incir kürü, soğan kürü, +klomen+10 kilo zayıflama ve gün aşırı ilişki.
Bu ay test yaptim bakalim cok iyi degerlendirdik umitliyim bakalim insallah bnde araniza katilirimCanım mutlaka yumurtlama testi yapmayı öneriyorum ben o testi yaptım 2.ayda hamıle kaldım hemen oneririm
Bu ay test yaptim bakalim cok iyi degerlendirdik umitliyim bakalim insallah bnde araniza katilirim
mrb adet 3gün gecikmiş gebelik testinde de çıkmamış bence kan testi yaparsan neticeyi alırsın inş. hamişssindir 1seneye yakındırda bekliyormussun inş. bu ay hayırlısıyla müjdeyi alırsın bizede haber ver merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?