AA ne kadar güzel ınsallah canım hamissindir ınsalah uğurlu geliriz sana da.
Bence yarın sabah ilk ıdrarla test yap evde ya da direkt hastaneye git kan testi yaptır. O daha garanti 😊
Merhabalar 35 yaşındayım Ağustos 2009 doğumlu bir kızım var şimdi kısmet olursa 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. sat:3 mart bat:29 mart
mrb canım bende 34 yaşındayım 2010 dogumlu bir kızım var ve ona kardeş istiyorum seninle aynı durumdayız bu ay planlı gebelik yapıyorum inş. cümleten bebişler bu ay hepimize gelir..
Folbiol (Folik asit ) 5 mg kullanıyorum günde bir tane, sizce çok mu? bazı yerlerde 0.400 ün üzerinde kullanılmamalı yazıyor, kafam karıştı.
Folbiol (Folik asit ) 5 mg kullanıyorum günde bir tane, sizce çok mu? bazı yerlerde 0.400 ün üzerinde kullanılmamalı yazıyor, kafam karıştı.
Gunaydin kizlar.. bebek icin ugrasirken egzamaya tutuldum.. Kasiniyorum surekli ilk once elimdeydi. Sonra ayaklarm kollarim tane tane oldu.. hastaneye gittim krem filan verdi kullanıyorum bakalim ne olucak.. bat 25 mart gecen hafta perşembe gunu memlekete annemlerin yanina geldim.. yumurtlamam inşallah daha önce olmustur.
of ya hamilelik için dua ederken şimdi inş değilimdir diye dua ediyorum :44: felaket şekilde grip oldum
masallah topikte baya bir hamile var ve de katilim baya cok gecmis okumaya yetisemiyorum ayy hepimize ugurlu gelsin insallah ...
serophenenin son haplarini bugun ictim bakalim ne olacak bu ilaci kullanirken yumurtaliklari takio ettiremedim ben ama yarina bir doktora gidip baktircam cunku acayip kasik agrim var insallah kist olmamistir
2,5 yıllık evliyim bir çok problem atlattım evliliğimde tam düzene girdik evet bebeğimiz olsun dedik ama bu kez hastalıklarla sınanıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra rahmimde yara, kist vs.. çıktı hem bunlarla boğuşuyorum hem bebek istiyorum ama bu kez sağlıktan dolayı ertelemek zorunda kalıyorum.
Içimi rahatlattin canmm cook sagoll sende varmi bebis yoksa bekliyn mu bnim gbi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebiş yok cnm kaybım var 17 haftalıkken kalbi durmuştu..hadi işllh nisan ayı uğurlu gelir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?