mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

AA ne kadar güzel ınsallah canım hamissindir ınsalah uğurlu geliriz sana da.
Bence yarın sabah ilk ıdrarla test yap evde ya da direkt hastaneye git kan testi yaptır. O daha garanti 😊

bir kaç gün daha bekleyelım dıyorum ama bılmıyorum. hayallerım kırılsın ıstemıyorum. ınsallah olmustur.

Merhabalar 35 yaşındayım Ağustos 2009 doğumlu bir kızım var şimdi kısmet olursa 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. sat:3 mart bat:29 mart

mrb canım bende 34 yaşındayım 2010 dogumlu bir kızım var ve ona kardeş istiyorum seninle aynı durumdayız bu ay planlı gebelik yapıyorum inş. cümleten bebişler bu ay hepimize gelir..

ben de 36 yaşındayım kızlar. bir oğlum var. 2012 doğumlu. inşallah kardeşler çok bekletmeden gelir.. Allah isteyen herkese versin hayırlı zamanda inşallah..

ben dün 2 tane gebelik testi aldım dayanamadım eczane önünden geçerken
bugün adet günüm normalde ama belirti vs yok. haftasonuna kadar beklicem eğer kırmızıları görmezsek. tabi dayanabilirsem.
dün dr aradı guatr hormonum yuksek cıkmıs dahiliyeye yönlendirdi beni laboratuvar sonuclarımı alıp dahiliyeye gitcem şimdi de inş bişey çıkmaz

Gunaydin kizlar.. bebek icin ugrasirken egzamaya tutuldum.. Kasiniyorum surekli ilk once elimdeydi. Sonra ayaklarm kollarim tane tane oldu.. hastaneye gittim krem filan verdi kullanıyorum bakalim ne olucak.. bat 25 mart gecen hafta perşembe gunu memlekete annemlerin yanina geldim.. yumurtlamam inşallah daha önce olmustur.

Folbiol (Folik asit ) 5 mg kullanıyorum günde bir tane, sizce çok mu? bazı yerlerde 0.400 ün üzerinde kullanılmamalı yazıyor, kafam karıştı.

Folbiol (Folik asit ) 5 mg kullanıyorum günde bir tane, sizce çok mu? bazı yerlerde 0.400 ün üzerinde kullanılmamalı yazıyor, kafam karıştı.

bende gunde bir tane kullaniyorum canim doktorun ne dediyse onu yap mutlaka kullanmalisin birde... hem hamile kalmak isteyenler icin hem de gebeligin ilk uc ayinda cok onemli...

canım egzamayı stres ve sirkeli turşu acılı baharatlı yiyecekler azdırıyor. bende de var. iki yıldır pasif. sirkeli turşu yersem hemen kaşınmaya başlarım. gıdana da dikkat et. geçmiş olsun.

ben şimdiden kullanıorum, ilk gebeliğimde de kullandım. 5 mg folbiol. dr veriyor bunu zaten. kafan karışmasın canım.

doktorun yazdıysa korkma hem folik asitin bir zararı yok diye biliyorum bende 4 aydır folbiol 5mg kullanıyorum ama sen yinede bir kadın doğum uzmanına sor

of ya hamilelik için dua ederken şimdi inş değilimdir diye dua ediyorum :44: felaket şekilde grip oldum

Son düzenleme:
masallah topikte baya bir hamile var ve de katilim baya cok gecmis okumaya yetisemiyorum ayy hepimize ugurlu gelsin insallah ...

serophenenin son haplarini bugun ictim bakalim ne olacak bu ilaci kullanirken yumurtaliklari takio ettiremedim ben ama yarina bir doktora gidip baktircam cunku acayip kasik agrim var insallah kist olmamistir

of ya hamilelik için dua ederken şimdi inş değilimdir diye dua ediyorum :44: felaket şekilde grip oldum

geçmiş olsun canım. bol ıhlamur iç ve dinlen. ben de oğluma gebe kaldığım dönem regl beklerken grip olup ilaçsız iyileşmiştim. bol ıhlamurla. burnun tıkanırsa deniz suyu kullanabilirsin.

senin bat ne zaman. ilaç ne için içiyorsun?

2,5 yıllık evliyim bir çok problem atlattım evliliğimde tam düzene girdik evet bebeğimiz olsun dedik ama bu kez hastalıklarla sınanıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra rahmimde yara, kist vs.. çıktı hem bunlarla boğuşuyorum hem bebek istiyorum ama bu kez sağlıktan dolayı ertelemek zorunda kalıyorum.

herşeyin hayırlısı. takma bu kadar kafana. her şerde bi hayır, her hayırda bir şer vardır derler. bizimde evlendikten sonra çok sağlık problemimiz oldu. hala da devam ediyor. sıkıntı yapınca daha da artıyor. allah herkese şifa versin.

canım her şey de bir hayır vardır üzülme. tedavini olunca denersin yeniden. en hayırlı zamanda olur inşallah.

az önce arkadaşım müjdeli haber verdi. 5 yaşında bir oğlu var, 3 yıldır korunmuyordu. ama gebe kalamıyordu. dr sorun yok diyordu. oğlu da tedavisiz olmuş . 3 yılın sonunda gün aşırı ilişki ile oldu bu ay diyor. nasipse kasım annesi olacak. sabır işi yani bu iş. ne zaman Allah ol derse o zaman oluyor.

Yumurtlama testi çok işe yarıyor.tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebiş yok cnm kaybım var 17 haftalıkken kalbi durmuştu..hadi işllh nisan ayı uğurlu gelir bize

Insallah cnm yaa Ben hala regl görmedim ama agridan kivraniyorum resmenn sıkıntı yapti iyice bende bu ay ovulasyon testi deneyelim mi ne dersin faydasını gorur muyuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…