mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

cnnm hc artık düşünmemeye calıs rahat bırak kendını..ılacın ne zaman biticek gecıktıgı ıcın tum bu sıkıntılar geldiğinde rahatlıyacaksın..ben gecen ay gün aşırı ilişkiye girme yöntemini denedim baktım bu ay hamile kalamayınca işte oan bende bi sorun var diyerek doktora atmıştım kendimi ve bu ay benim fsh değerim yüksek cıktı ve ben benim düşünceme göre bu nedenden kalamıyorum cunku 17 haftalık kayıptan öncede benım istekli bi kürtajım vardı..şöle bi düşününce havadan kapan bi yapım vardı önceden..ben gecen ay soğan kürü yaptım iikinci kürü mart sonunda yapıcam bence sende gün aşırı ilişki uygula bu ay.. ovülasyon testı hc uygulamadım gün aırı ilişki yi uyguladığımızda yumurtlamayı kaçırma olasılığımız düsüyodur bence nedersin

Gün aşırı derken iki günde bir mi canım anlamadım regl bekliyorum 4 gün sonrasi sogan kürüne baslicam bi rahatlasam yeni sezon yeni umutlar dicemde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esir27 mrb arkadaşım seni ve hamiş olan diğer arkadaşlarımı kutluyorum işllh sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza alırsınız darısı benim ve bekliyen arkadaşlarımın başına

geldiği anda rahatlamaya başlıcaksın gelmemesi seni cok sıktı arkadaşım..gün aşırı yani biaksam yapıyosun bi aksam yapmıyosun

geldiği anda rahatlamaya başlıcaksın gelmemesi seni cok sıktı arkadaşım..gün aşırı yani biaksam yapıyosun bi aksam yapmıyosun

Anladm canmm çooook teşekkür ederim

cnmmmmm sen hormon degerlerıne baktırdınmı hc baktırdıysan degerlerını solermısın :13:

Baktirdm ama degerleri bilmiyorum doktor normal diyo baska bisey demiyo ilac falan ver diyorum ihtiyacn yok diyo. 1 senedir özel hast. Devlet hast. Ne varsa gezdm hepsi ayni seyi söylüyor verdikleri folikasit tarlutal

anladım cnm bi sorunun yok demekki bu cok iyi..benim fsh eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktığımda bi sorun varmı dıye baktırmıştım 8civarı lh 10 cıvarıydı gayet normal hc problem yok demişti..gecen ay fsh 10 civarı lh 8 cıvarı cıktı yani yerdegiştirmiş hamile kalmak için lhnın yüksek fshnın düşük olması gerekiyor bu her ay beklemelerde cok etkılıyo değerleri.. kesınlıkle gecıkmeleride bu yüzden yasıyoruz rahat olmamız gerekıyo ama işte istiyoruz ya oyuzden cok rahatta bırakamıyoruz kendımızı

Artık kararliyim cok sıkıldım bunaldim sinir stres yok adaçayı kullanmaya basladm temizleneyim diye beklemek yok üzüntü yok teslim olalim bekleyelim rabbim neylerse güzel eyler

canım ilaç bittikyten 5 gün sorna gidiliyor doktora.şuan gitsende daha yeni gelişiyordur yumurtalar bir işe yaramaz ilaç bitince 5 gün say gün aşırı ilişki olsun doktora git.

senin bat ne zaman. ilaç ne için içiyorsun?

ben hamile kalmak icin serophene diye bir ilac iciyorum bu ucuncu ayim bat 9 nisan...

canım ilaç bittikyten 5 gün sorna gidiliyor doktora.şuan gitsende daha yeni gelişiyordur yumurtalar bir işe yaramaz ilaç bitince 5 gün say gün aşırı ilişki olsun doktora git.

biliyorum da umutcum ben bakudeyım ya bu doktorun adını cok duydum hem onun yanına gıdeyım bakayım ne dıyor ınsallah sebep olur hamıs olmama... en son ekım 2013 de gıttım doktora muanede olmak ıstıyorum aslında...

tüm tahliler adetin 5. günü başlıyor ama git tbi hem için rahatlar hemde belki planlama yapar.

canım hayl dertli görünüyosun neden bu kadar streslisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…