Insallah cnm yaa Ben hala regl görmedim ama agridan kivraniyorum resmenn sıkıntı yapti iyice bende bu ay ovulasyon testi deneyelim mi ne dersin faydasını gorur muyuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gün aşırı derken iki günde bir mi canım anlamadım regl bekliyorum 4 gün sonrasi sogan kürüne baslicam bi rahatlasam yeni sezon yeni umutlar dicemde :)
geldiği anda rahatlamaya başlıcaksın gelmemesi seni cok sıktı arkadaşım..gün aşırı yani biaksam yapıyosun bi aksam yapmıyosun
Gün aşırı derken iki günde bir mi canım anlamadım regl bekliyorum 4 gün sonrasi sogan kürüne baslicam bi rahatlasam yeni sezon yeni umutlar dicemde :)
canım egzamayı stres ve sirkeli turşu acılı baharatlı yiyecekler azdırıyor. bende de var. iki yıldır pasif. sirkeli turşu yersem hemen kaşınmaya başlarım. gıdana da dikkat et. geçmiş olsun.
Ya benim ayaklarim boyle tane tane oldu alerji gibi sinek isirigi gibi. Elimdeki egzama ama ayagimdaki degil sanki senin ki nasil?
Baktirdm ama degerleri bilmiyorum doktor normal diyo baska bisey demiyo ilac falan ver diyorum ihtiyacn yok diyo. 1 senedir özel hast. Devlet hast. Ne varsa gezdm hepsi ayni seyi söylüyor verdikleri folikasit tarlutal
geçmiş olsun canım. bol ıhlamur iç ve dinlen. ben de oğluma gebe kaldığım dönem regl beklerken grip olup ilaçsız iyileşmiştim. bol ıhlamurla. burnun tıkanırsa deniz suyu kullanabilirsin.
saol canım teşekkürler korkumdan ilaç kullanamıyorum ama ateşim falan yükseldi dün gece o yüzden inş. hamile değilimdir diyorum
masallah topikte baya bir hamile var ve de katilim baya cok gecmis okumaya yetisemiyorum ayy hepimize ugurlu gelsin insallah ...
serophenenin son haplarini bugun ictim bakalim ne olacak bu ilaci kullanirken yumurtaliklari takio ettiremedim ben ama yarina bir doktora gidip baktircam cunku acayip kasik agrim var insallah kist olmamistir
canım ilaç bittikyten 5 gün sorna gidiliyor doktora.şuan gitsende daha yeni gelişiyordur yumurtalar bir işe yaramaz ilaç bitince 5 gün say gün aşırı ilişki olsun doktora git.
tüm tahliler adetin 5. günü başlıyor ama git tbi hem için rahatlar hemde belki planlama yapar.biliyorum da umutcum ben bakudeyım ya bu doktorun adını cok duydum hem onun yanına gıdeyım bakayım ne dıyor ınsallah sebep olur hamıs olmama... en son ekım 2013 de gıttım doktora muanede olmak ıstıyorum aslında...
4 Nisan BAT beni de eklerseniz sevinirim.:18:
Artık kararliyim cok sıkıldım bunaldim sinir stres yok adaçayı kullanmaya basladm temizleneyim diye beklemek yok üzüntü yok teslim olalim bekleyelim rabbim neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?