2,5 yıllık evliyim bir çok problem atlattım evliliğimde tam düzene girdik evet bebeğimiz olsun dedik ama bu kez hastalıklarla sınanıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra rahmimde yara, kist vs.. çıktı hem bunlarla boğuşuyorum hem bebek istiyorum ama bu kez sağlıktan dolayı ertelemek zorunda kalıyorum.
ben dün 2 tane gebelik testi aldım dayanamadım eczane önünden geçerken
bugün adet günüm normalde ama belirti vs yok. haftasonuna kadar beklicem eğer kırmızıları görmezsek. tabi dayanabilirsem.
dün dr aradı guatr hormonum yuksek cıkmıs dahiliyeye yönlendirdi benilaboratuvar sonuclarımı alıp dahiliyeye gitcem şimdi de inş bişey çıkmaz
ben de 36 yaşındayım kızlar. bir oğlum var. 2012 doğumlu. inşallah kardeşler çok bekletmeden gelir.. Allah isteyen herkese versin hayırlı zamanda inşallah..
Kızlar birşey sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Benim son regl tarihim 5 marttı, 5 gün sürdü ( her zamanki gibi ) fakat 14 martta kahverengi akıntım başladı. Sanki tekrar regl olacakmışım gibi. Hala sürüyor. Arada sırada pıhtı şeklinde gelebiliyor. Ama kahverengi. 4 gün arayla regl olmuş olamam gibi geliyor. Ama o 4 gün baya yoğun bi spor yaptım, ondan olabilir mi acaba :26: kafamda bir sürü soru var. Ne yapıcağımı şaşırdım. Cevaplarınızı bekliyorum
sorunu tam anlayamadım gebelikten mi şüpheleniyosun ara kanamaların bir çok sebebi olabilir egzersizden olucagını sanmıyorum belki iltihabi bir durumdur agrı vs. varmı endişelenicek bişi yoktur inş.
Kızlar birşey sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Benim son regl tarihim 5 marttı, 5 gün sürdü ( her zamanki gibi ) fakat 14 martta kahverengi akıntım başladı. Sanki tekrar regl olacakmışım gibi. Hala sürüyor. Arada sırada pıhtı şeklinde gelebiliyor. Ama kahverengi. 4 gün arayla regl olmuş olamam gibi geliyor. Ama o 4 gün baya yoğun bi spor yaptım, ondan olabilir mi acaba :26: kafamda bir sürü soru var. Ne yapıcağımı şaşırdım. Cevaplarınızı bekliyorum
canım spordn olmaz böyle birşey. bence ,ltihap olablr canm yada kmyasal gebelikte olablr ou atıyor olabılir vücudun.ama garip bir durum bir doktora gtsen mi soğan kürü falan uygulamadın dimi canm o da ypıyor çünkü.
yeni bat tarihiniz nedir?
Yok tatlım herhangibir kür uygulamadım, kimyasal gebelik de olamaz yeni bitmişti çünkü adetim, ben en iyisi doktorumu arıyım...
Arkadaslar bugün bogaz agrisindan devlet hadtanesine gittim igne yapacaklardi gebelikten suphelendigimi söyledim doktor kadin dogum hastanesinde test yaptirmami söyledi gittik kadin dogumda güç bela kan testi yaptirdik negatif çıkmış adetime 9 gün var olsaydi çıkardi degilmi?
çok erken bence canım beklemelısın en az 4 haftalık olmalı kı çıksın...
canım bendede bir tane var evde hep bulunduruyorum insan biran önce öğrenmek istiyo sen tam gümündesin yap gitsin bizede haber ver merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?