mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Hipertiroid mi yoksa hipotiroid mi var canım sende?:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni gördüm canım yazını ... allahım hepimize gönlümüze göre versin...bak bana iki gün geçti hala kocamannnn bi tek çizgi...ama herşeyin hayırlısı

Hipertiroid mi yoksa hipotiroid mi var canım sende?:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

az calısıyormus. ilaç yazcak galiba öle dedi. ultrasonda istedi.

yeni gördüm canım yazını ... allahım hepimize gönlümüze göre versin...bak bana iki gün geçti hala kocamannnn bi tek çizgi...ama herşeyin hayırlısı

benim bi gün geçti yaptım hemen testi tek çizgi çıktı kabak gibi adet olsam bari de stres falan yapıo sonra bana.

kızlar kan verin. benim oğlum idrarda regl 3 gün geçince çıktı. idrarda kimisinin 5 kala çıkıyor kimisinin 10 geçe. hormonlar kişiden kişiye değişiyor. ama kanda mutlaka net çıkıyor.

Son düzenleme:
slm kızlar çok fena grip oldum :2:boğaz ağrısı tamda malum günlere denk geldi..doktora gidip ilaç almazsam hayatta geçmez biliyorum...bu arada ben bebek yapma işine 3 ay ara verdim şimdilik vazgeçtim..hasta olunca hiç bişi yapamıyorum ders dahi çalışamıyorum kızımda var bide hamile kalırsam belki mide bulantılı belki riskli bir gebelik olucak bunu göze alamadım..kpss ye hazırlanıyorum ve benim için cok önemli emek var sonuçta..şu sınavı bir atlatayım inş. bebek çalışmalarına son gaz devam..yumurtlama dönemindeyim bir kez ilşki oldu eger tutarsa ne alaaa bakalım nasip..ama buraayı takip edicem inş. mart nisan anneleriyle dolup taşar burası...

kpss maratonunu iyi bilirim. ben kpss için hem dersaneye gidip hem işte çalışıp hem nişanlıydık evlilik hazırlıkları hem de aöf okumuştum. şükürler olsun rabbim hepsinde muvaffak etti beni. kpss kazandım atandım. evlendim. aöf bitti mezun oldum. şimdi şükür herşey istediğimiz gibi.
kpss emek isteyen bir dönem. hakkında hayırlısı olsun. ben de nisan ayında da korunmicam olmazsa eylüle kadar korunmayı düşünüyorum. güzel bi yaz geçirmek istiyorum yeni evli sayılırız

ne güzel senin için herşey yolunda gitmiş...bencede bebek için aceleye gerek yok..ben evlendiğimde çok borcumuz vardı hiç birşeyin tadını alamadım balayı yapamadık hep parasızlık vardı ogünleri düşününce boşa gitti diyorum sonradan vakit bulamıyosun bebek olunca..2.bebek olursa onun için girecektim sınava sanki beni daha çok motive ediyor gibi geliyordu ama şimdi korkuyorum ya engel olursa diye..neyse sınavdan sonrası Allah kerim...

herkes için hayırlısı. bizim de durum aynı düğün borcu ev aldık kredi borcu derken her günümüz hesap kitapla geçiyor. hakkımızda hayırlısı olsun. mart ayında korunmayı bırakınca ben hemen hamile kalırım sanmıştım kendimi çok abartmışım demek nasip herşey

evet kırmızılar göründü. yeni bat 17 nisan listeyi güncellersiniz.

malesef kırmızılar göründü umutlar önümüzdeki aya kaldı:18:

hayırlısı olsun kızlar.

hayırlısı olsun cnaım. ne mezunusun. ne zaman giriyorsun sınava?temmzumu eylülmü?

kızlar bende bu ay ilk defa denedim...sat 26 şubat...yaklaşık 1 hafta var adetime..beklemedeyim

hiç belirtim yoktu genelde adete 5 gun kala karnım baslardı hafıften agrımaya. bu sefer agrı falan olmayınca bıraz umıtlenmıstım ama yanılmısım. kısmet nısana nısanda da olmazsa eylulde gelırım yıne

26-27 mart gibi bekliyorum..tabi benim ara sıra bi kaç günlük değişmler olabiliyor..işyerim soğuk bazen üşütünce fln..tarihlerimiz yakın seninki ne zaman ?

pardon ya yazmışsın zaten ayyy valla aynı günler hadi bakalım hayırlısı olsun inş.ne kadar zamandır deniyosun..benim ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…