günaydın kızlar. sabah şeytan dürttü yaptım testi dayanamadım. sonuç negatifhayırlısı olsun. ama hala adet olmadım belirti de yok. adet olunca yeni bat tarihimi de yazarım. gerçi içimde bi umut taşımıyo da değilim. :18:
bugun kan degerlerim için dahiliyeye gitcem bakalım troid için bana ne uygulayacak. önce kendimizi düzeltelim di mi bebişler için.
ooo senin daha sakin olman lazım. hadi bizim ilk olduğundan heyecanlıyız yok belirti var mı vs die. sen zaten anneymişsin.rabbim tüm isteyenlere versin. en güzel saatinde gelir bizde bu ay korunmayı bıraktık. eşim il dışında çalıştığından öle çok zamanımızda olmuyor. hayırlısı olsun
2 nisanda adet olmam gerekiyor.. ama inşallah olmaaamm :)
mrb bat tarihlerimiz 1gün arayla benimde 3nisan..sende 28günde bir oluyosun planlı gebelik için malum yumurta zamanı yaklaştı bugünleri boş bırakmamaklazım
Hipertiroid mi yoksa hipotiroid mi var canım sende?:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni gördüm canım yazını ... allahım hepimize gönlümüze göre versin...bak bana iki gün geçti hala kocamannnn bi tek çizgi...ama herşeyin hayırlısı
iki tane test almıştım eğer adet olmazsam haftaya bakarımhala bi umut beklio insan nedense.
kpss maratonunu iyi bilirim. ben kpss için hem dersaneye gidip hem işte çalışıp hem nişanlıydık evlilik hazırlıkları hem de aöf okumuştum. şükürler olsun rabbim hepsinde muvaffak etti beni. kpss kazandım atandım. evlendim. aöf bitti mezun oldum.şimdi şükür herşey istediğimiz gibi.
kpss emek isteyen bir dönem. hakkında hayırlısı olsun. ben de nisan ayında da korunmicam olmazsa eylüle kadar korunmayı düşünüyorum. güzel bi yaz geçirmek istiyorumyeni evli sayılırız
ne güzel senin için herşey yolunda gitmiş...bencede bebek için aceleye gerek yok..ben evlendiğimde çok borcumuz vardı hiç birşeyin tadını alamadım balayı yapamadık hep parasızlık vardı ogünleri düşününce boşa gitti diyorum sonradan vakit bulamıyosun bebek olunca..2.bebek olursa onun için girecektim sınava sanki beni daha çok motive ediyor gibi geliyordu ama şimdi korkuyorum ya engel olursa diye..neyse sınavdan sonrası Allah kerim...
evet kırmızılar göründü.yeni bat 17 nisan listeyi güncellersiniz.
malesef kırmızılar göründüumutlar önümüzdeki aya kaldı:18:
ne güzel senin için herşey yolunda gitmiş...bencede bebek için aceleye gerek yok..ben evlendiğimde çok borcumuz vardı hiç birşeyin tadını alamadım balayı yapamadık hep parasızlık vardı ogünleri düşününce boşa gitti diyorum sonradan vakit bulamıyosun bebek olunca..2.bebek olursa onun için girecektim sınava sanki beni daha çok motive ediyor gibi geliyordu ama şimdi korkuyorum ya engel olursa diye..neyse sınavdan sonrası Allah kerim...
kızlar bende bu ay ilk defa denedim...sat 26 şubat...yaklaşık 1 hafta var adetime..beklemedeyim
benimde 28 şubat sat. beklemedeyim. bat 26 mart. senin bat ne zaman?
26-27 mart gibi bekliyorum..tabi benim ara sıra bi kaç günlük değişmler olabiliyor..işyerim soğuk bazen üşütünce fln..tarihlerimiz yakın seninki ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?