pardon ya yazmışsın zaten ayyy valla aynı günler hadi bakalım hayırlısı olsun inş.ne kadar zamandır deniyosun..benim ilk.
Slm kizlar :) bende bu ay ilk deneyenlerdenim. Sat 2 mart bat 31 mart yaklasik 10 gun var. belirti falan varmi sizlerde.
kızlar vakit geçmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOT
evet geçmiyorkendime de kızıyorum ya ..sanki yıllardır ben bebek düşünmeyen ben değildim:)ne bu merak anlamadım kendimi valla 53:
ben yaşıyorum biraz belirtiler var gibi ama bilemiyorum psikolojik de olabilir...böyle belirtiler yaşayıp sonuç negatif olan bi çok arkadaşı okudum burda..bilemiyorum yani
Benimde kasık agrilarim var bide dunden beri ara ara segirme gibi şeyler oluyor hayırlısı bakalım nolcak
cnm bende de göğüslerde hassassiyet var..bel ve kasık ağrısı var ama bel ve kasık ağrıları oluyo zaten bende normalde de...bugün bir de başım döndü yemekten sonra otururkenpsikolojik diyip duruyorum kendi kendime ..sende de ilk denemeydi dimi?
canım bende psikolojik die avutuyorum kendimi ama düşünmeden de edemiyorum :) simdilik göğüslerde bisey yok ama acayip gaz sorunum var sag kasigimda agri çok rabbim hayırlısını versin isteyen herkesle bizede nasip etsin rabbim
Ilk deneme evet benimde :)))
19 martta adet oldum batı tahmin edemiyorum bu ay bir hafta geciktiği içingörüşmek üzere
hadi bakalım hayırlısı o zaman gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi...belki ilk deneme heyecanıdır bizimkisi ondan da herşeyi yorabiliyoruzama göğüsler bnm gerçekten hassas acıyo yaaa normalde adet olcağım zaman bile pek acımaz..bilemiyorum..vakit de geçmiyo valla..sen kaç senedir evlisin
hayırlısı tabiki canim haberleselim bencede .sakin olalim diyecemde zor biliyorum:) 20aylik evliyim ya sen ?
benim beş sene oldu artık....daha bu aya kadar da hiç istekli değildim ama ilk korunmasız ilişkiden sonra böyle içim kıpır kıpır meraklandım çook :))
canım bende psikolojik die avutuyorum kendimi ama düşünmeden de edemiyorum :) simdilik göğüslerde bisey yok ama acayip gaz sorunum var sag kasigimda agri çok rabbim hayırlısını versin isteyen herkesle bizede nasip etsin rabbim
hadi bakalım hayırlısı o zaman gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi...belki ilk deneme heyecanıdır bizimkisi ondan da herşeyi yorabiliyoruzama göğüsler bnm gerçekten hassas acıyo yaaa normalde adet olcağım zaman bile pek acımaz..bilemiyorum..vakit de geçmiyo valla..sen kaç senedir evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?