mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

pardon ya yazmışsın zaten ayyy valla aynı günler hadi bakalım hayırlısı olsun inş.ne kadar zamandır deniyosun..benim ilk.

benim bir oğlum var. ikinci için çalışıyoruz. ilk defa şubatta denedim olmadı. ikinci ay bu.

Slm kizlar :) bende bu ay ilk deneyenlerdenim. Sat 2 mart bat 31 mart yaklasik 10 gun var. belirti falan varmi sizlerde.

Slm kizlar :) bende bu ay ilk deneyenlerdenim. Sat 2 mart bat 31 mart yaklasik 10 gun var. belirti falan varmi sizlerde.

ben yaşıyorum biraz belirtiler var gibi ama bilemiyorum psikolojik de olabilir...böyle belirtiler yaşayıp sonuç negatif olan bi çok arkadaşı okudum burda..bilemiyorum yani

kızlar vakit geçmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaa

elennil nasıl gidiyor gebelik? bulantılar başladımı?

ben yaşıyorum biraz belirtiler var gibi ama bilemiyorum psikolojik de olabilir...böyle belirtiler yaşayıp sonuç negatif olan bi çok arkadaşı okudum burda..bilemiyorum yani

Benimde kasık agrilarim var bide dunden beri ara ara segirme gibi şeyler oluyor hayırlısı bakalım nolcak

Benimde kasık agrilarim var bide dunden beri ara ara segirme gibi şeyler oluyor hayırlısı bakalım nolcak

cnm bende de göğüslerde hassassiyet var..bel ve kasık ağrısı var ama bel ve kasık ağrıları oluyo zaten bende normalde de...bugün bir de başım döndü yemekten sonra otururken psikolojik diyip duruyorum kendi kendime ..sende de ilk denemeydi dimi?

19 martta adet oldum batı tahmin edemiyorum bu ay bir hafta geciktiği için görüşmek üzere

canım bende psikolojik die avutuyorum kendimi ama düşünmeden de edemiyorum :) simdilik göğüslerde bisey yok ama acayip gaz sorunum var sag kasigimda agri çok rabbim hayırlısını versin isteyen herkesle bizede nasip etsin rabbim

Ilk deneme evet benimde :)))

Ilk deneme evet benimde :)))

hadi bakalım hayırlısı o zaman gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi...belki ilk deneme heyecanıdır bizimkisi ondan da herşeyi yorabiliyoruz ama göğüsler bnm gerçekten hassas acıyo yaaa normalde adet olcağım zaman bile pek acımaz..bilemiyorum..vakit de geçmiyo valla..sen kaç senedir evlisin

hayırlısı tabiki canim haberleselim bencede .sakin olalim diyecemde zor biliyorum:) 20aylik evliyim ya sen ?

hayırlısı tabiki canim haberleselim bencede .sakin olalim diyecemde zor biliyorum:) 20aylik evliyim ya sen ?

benim beş sene oldu artık....daha bu aya kadar da hiç istekli değildim ama ilk korunmasız ilişkiden sonra böyle içim kıpır kıpır meraklandım çook :))

benim beş sene oldu artık....daha bu aya kadar da hiç istekli değildim ama ilk korunmasız ilişkiden sonra böyle içim kıpır kıpır meraklandım çook :))

ben istiyodum bayadir ama bu ay baaladik bende acayip heyecanlandim kalbim duracakti resmen :)))

Kizlarrr kacirip yanlis anlamadiysam ilk denemeleriniz sizin de... valla psikolojik olmayabilir de belortiler:) benim de ilk denememdi... hic bir belirtim bile olmadi:) darisi başınıza; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…