yaa ben dee! ılk bebegım olacak ınsallah perşembe doktora gıdıcem keseyı görmek ıcın. sen gıttın mı doktora kese ve kalp atışı ıcın? kac haftalıksın canım?
Kizlarrr kacirip yanlis anlamadiysam ilk denemeleriniz sizin de... valla psikolojik olmayabilir de belortiler:) benim de ilk denememdi... hic bir belirtim bile olmadi:) darisi başınıza; )
Kizlarrr kacirip yanlis anlamadiysam ilk denemeleriniz sizin de... valla psikolojik olmayabilir de belortiler:) benim de ilk denememdi... hic bir belirtim bile olmadi:) darisi başınıza; )
evet evet daha ilk deneme :)) ben pek ihtimal vermiyorum ilk denemede olmasına ama kısmet tabi...sen ne zaman öğrendim hamileliğini su an durum ne?ilk denemede olan bi örm-neksin bizim için bilgileri alalım...
kizlar beinmde Bat a bi hafta var ama ölüyorum meraktan ayni günü bekleyen varmi ben bu ay cok umutluyum dogru düzgün bi belirtim yok ama hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum:18:
kizlar beinmde Bat a bi hafta var ama ölüyorum meraktan ayni günü bekleyen varmi ben bu ay cok umutluyum dogru düzgün bi belirtim yok ama hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum:18:
Benimde 26-27 mart gibi beklenmekteeee aynimiyiz
Canim gittin mi doktora? Kese gorundu mu? Haberlerini bekliyorum.
Evet canım benim ☺️ 9 mm kesemiz bugun gördük rahmin tam ortasında. Hersey vok guzel cok şükür. Haftaya cumartesı gunu de kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah sen nasılsın hersey yolumda mı ?
bekleyelim bakalim ayniyiz bende 26 mart ..ben 6 aya yakindir korunmuyorum ama bende prolaktin hormonunda problem cikti neyse o düstü esimde tesadüfen hvp die virüs genital sigil cikti tabi acilen bende muane olmak icin kadin druna gittim ayin 12 sinde yumutrlama günüm oldugunu ögrendim ogün tek calistik zaten sonra esim ufak bi operasyon gecirdi insallah tutmustur
Evet ilk deneme:) bebis geliomu? Sende yokmuydu belirti?
evet evet daha ilk deneme :)) ben pek ihtimal vermiyorum ilk denemede olmasına ama kısmet tabi...sen ne zaman öğrendim hamileliğini su an durum ne?ilk denemede olan bi örm-neksin bizim için bilgileri alalım...
Yanlislikla üzülen yuz yaptım yahuu telden yaziyorum da :)))
Hem geçmis olsun hem de insallah hayirlisiyla diyeyim o zaman..birlikte atlaticaz bu bi haftayida merakimizida...:)) kismet bakalim ama haber alan yazsın lutfen :))
Evet kizlar ilk seferde olmasi kismet ve sans oldu... biz nasilsa olmaz diye rahat davrandik cunku yaz sonu gibi kalsam diye dusunuyordum.
Simdi bata gore 6 haftalik ama gec dollenme olabilir cunku degerim ve keseye gore oyle yorumladı dr.
Saskin ve mutluyum:)
Inşallah canım kendimi hamıle kalmak isteyen arkadaslarıma adadim ne biliyorsam anlatıyorum tabi bir de bol dua ediyorum hepiniz ıcın. Ama bisi oğrendım adet tarihime bakmicam artık dedıgım ay hamıle kaldım hatta son 20 gündür hic kadilar kulubü ne bile giris yapmadım ki aklımdan atayım biraz. Çünkü cok düşününce o gelmiyormuş. Cok iste evet cok dua et ama hayatı ona gore kurma, kurmadigin an geliyor melek...Hayırlı olsun canim rabim tamamına erdirsin bizede nasip etsin ins.
bir kaç gün daha bekleyelım dıyorum ama bılmıyorum. hayallerım kırılsın ıstemıyorum. ınsallah olmustur.
Evet canım benim ☺️ 9 mm kesemiz bugun gördük rahmin tam ortasında. Hersey vok guzel cok şükür. Haftaya cumartesı gunu de kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah sen nasılsın hersey yolumda mı ?
Inşallah canım kendimi hamıle kalmak isteyen arkadaslarıma adadim ne biliyorsam anlatıyorum tabi bir de bol dua ediyorum hepiniz ıcın. Ama bisi oğrendım adet tarihime bakmicam artık dedıgım ay hamıle kaldım hatta son 20 gündür hic kadilar kulubü ne bile giris yapmadım ki aklımdan atayım biraz. Çünkü cok düşününce o gelmiyormuş. Cok iste evet cok dua et ama hayatı ona gore kurma, kurmadigin an geliyor melek...
Sevgilerimle
Evet kizlar ilk seferde olmasi kismet ve sans oldu... biz nasilsa olmaz diye rahat davrandik cunku yaz sonu gibi kalsam diye dusunuyordum.
Simdi bata gore 6 haftalik ama gec dollenme olabilir cunku degerim ve keseye gore oyle yorumladı dr.
Saskin ve mutluyum:)
Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor bizede yardimci olurmusun bu zorlu bekleyis de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?