mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Kizlarrr kacirip yanlis anlamadiysam ilk denemeleriniz sizin de... valla psikolojik olmayabilir de belortiler:) benim de ilk denememdi... hic bir belirtim bile olmadi:) darisi başınıza; )

evet evet daha ilk deneme :)) ben pek ihtimal vermiyorum ilk denemede olmasına ama kısmet tabi...sen ne zaman öğrendim hamileliğini su an durum ne?ilk denemede olan bi örm-neksin bizim için bilgileri alalım...

evet evet daha ilk deneme :)) ben pek ihtimal vermiyorum ilk denemede olmasına ama kısmet tabi...sen ne zaman öğrendim hamileliğini su an durum ne?ilk denemede olan bi örm-neksin bizim için bilgileri alalım...

Evet paylaşın bizimle nolurrree cahiliz bu konuda henüz:))))

kizlar beinmde Bat a bi hafta var ama ölüyorum meraktan ayni günü bekleyen varmi ben bu ay cok umutluyum dogru düzgün bi belirtim yok ama hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum:18:

kizlar beinmde Bat a bi hafta var ama ölüyorum meraktan ayni günü bekleyen varmi ben bu ay cok umutluyum dogru düzgün bi belirtim yok ama hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum:18:

Benim bat 31 mart canm bekliyorumz hep beraber heyecanla:)

Hayırlı olsun canim rabim tamamına erdirsin bizede nasip etsin ins.

bekleyelim bakalim ayniyiz bende 26 mart ..ben 6 aya yakindir korunmuyorum ama bende prolaktin hormonunda problem cikti neyse o düstü esimde tesadüfen hvp die virüs genital sigil cikti tabi acilen bende muane olmak icin kadin druna gittim ayin 12 sinde yumutrlama günüm oldugunu ögrendim ogün tek calistik zaten sonra esim ufak bi operasyon gecirdi insallah tutmustur

Hem geçmis olsun hem de insallah hayirlisiyla diyeyim o zaman..birlikte atlaticaz bu bi haftayida merakimizida...:)) kismet bakalim ama haber alan yazsın lutfen :))

Evet ilk deneme:) bebis geliomu? Sende yokmuydu belirti?

Evet kizlar ilk seferde olmasi kismet ve sans oldu... biz nasilsa olmaz diye rahat davrandik cunku yaz sonu gibi kalsam diye dusunuyordum.

Simdi bata gore 6 haftalik ama gec dollenme olabilir cunku degerim ve keseye gore oyle yorumladı dr.

Saskin ve mutluyum:)

Yanlislikla üzülen yuz yaptım yahuu telden yaziyorum da :)))

Hem geçmis olsun hem de insallah hayirlisiyla diyeyim o zaman..birlikte atlaticaz bu bi haftayida merakimizida...:)) kismet bakalim ama haber alan yazsın lutfen :))

hamileligin hayirli olsun negüzel bi duygudur ilk denemede olmasi sana bi sorum olcak belirtinde kasiklarda batma oldumu olduysa hangi araliklarda yani süreklimi yoksa günde bikac defami ?

Hayırlı olsun canim rabim tamamına erdirsin bizede nasip etsin ins.
Inşallah canım kendimi hamıle kalmak isteyen arkadaslarıma adadim ne biliyorsam anlatıyorum tabi bir de bol dua ediyorum hepiniz ıcın. Ama bisi oğrendım adet tarihime bakmicam artık dedıgım ay hamıle kaldım hatta son 20 gündür hic kadilar kulubü ne bile giris yapmadım ki aklımdan atayım biraz. Çünkü cok düşününce o gelmiyormuş. Cok iste evet cok dua et ama hayatı ona gore kurma, kurmadigin an geliyor melek...
Sevgilerimle

Cok sevindim canim:) masallah masallah:) hersey cok cukur yolunda. Ben de bu hafta cumartesi kalp atisi icin gidicem:)

:)) ya aslina bakarsan bende umitli değilim pek tecrubeli arkadaşlarin yorumlarini okudukca ama İnsanız iste cok isteyince elinde olmuyor merakla bekleyisi bastiramiyorsun. Dua ediyoruz tabiki hayırlısı die herkese nasip etsin Rabbim ins. Nasil gecti ve geçiyor bu surec? Bulantı basladimi ben cok korkuyorum bulantilardan

Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor bizede yardimci olurmusun bu zorlu bekleyis de :)

Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor bizede yardimci olurmusun bu zorlu bekleyis de :)

Valla her zaman elimden geldigince oncelikle gercekten "olsun" "olsun" diye sartlanmamak gerek sanirim cunku ben cok hesap kitap yapardim korunmayi birakmadan once. Gerek hayatimi duzene koyma konusunda bebeklr ilgili gerekse hamile kalma konusunda. Mesela illa agustosta olsun diye sartlandim. bebek icinyokk ideal dogum zamaniydi yok ideal kiloydu... nasil olsa hemen olma diye de sartlanip korunmayi biraktik. Gun de kollamadik birlikte olurken... hooop bir baktik olmus.

Ayrica regl gecikmesi haric belirtim olmadi hic. Kasik agrisi vardi regl olacak gibi. gogus hassasiyeti hele bu hafta basladi. Ne bulanti ne kusma ne aserme hicbiri yok simdilik.

Dua ediyorum sizler icin de. Hem dilediginiz zaman bebişlerinizi kucaginiza alin hem de rahat hamilelik gecirin diye. Siz de bana bu hamilelik tamamina ersin ve saglikla kuzuma kavusayim diye dua edin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…