mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Canım bulantı oluyor sabahları özellikle. Kokuya karsı cok duyarlı oluyor ınsan. Gecen gun sıgara kokusu yüzünden az kalsın ıstıfra edıyordum.
Cook ruya görüyorum bu ara ınanılmaz cok. Süreç keyıflı olacak ınsallah da kalp atışını duyalım da bi haftaya cumartesı; ondan sonra hersey daha keyıflı olacak eminim ☺️
Insan kendını anlıyor ya. Ben de ılk denememde hamıle kalmıştım Temmuz'da ama bılemedım yesıl çaylar ıctım dnıze girdim filan yani ;( sonra düştü;( kımyasal gebelik dedıler. Aman ha dıkkat dınlenin bol bol. Eğer hıssedıyorsanız muhakkak beslenmeye dıkkat edın. Cok ani hareketler yapmayın.
Istedıgın zaman sor canım.
Bu arada gebeliğin en büyük belirtilerinden biri de beyaz - saydam akıntı ve kokuya karşı duyarlı olmak. Karnın şişiyor göğüs hassaslasıyor. Meme ucu cok belirginleşti şaşırıyorum bu hamilelik cok ilginç bi süreç. Allah ısteyen herkese basıp etsin inşallah

Cok sevindim canim:) masallah masallah:) hersey cok cukur yolunda. Ben de bu hafta cumartesi kalp atisi icin gidicem:)

Ay harıka! Kalp atışını duyunca düşük rıskı %6 ya düşüyormuş su an kese göründüğü ıcın de % 20 . Ah bi an once kalp atışlarımızı duyalım meleklerimizin🙏🙏🙏

Ay inan cok dua ediyorum. Insallah sag salim kavusuruz meleklerimize! Isim cok hareketli benim inan korkuyorum... insaat sektorundeyim patronlar da sallamiyor bile adam il disina yollamak istedi... gidemem dedim. Yarin mi dogurcan? ! dedi bana ya dolmusum kusura bakma iclendim sen kizlara dikkat edin falan deyince kendi halime uzuldum:/

hamileligin hayirli olsun negüzel bi duygudur ilk denemede olmasi sana bi sorum olcak belirtinde kasiklarda batma oldumu olduysa hangi araliklarda yani süreklimi yoksa günde bikac defami ?

Sagol canim valla kasik batmasi degil de regl agrisi seklinde 1 haftadan fazla araliksiz surdu. Batma da nadiren gunde 1-2 defa birkac saniyeligine...

Canım ben de 3 hafta oncesıne dek asıl işi inşaat olan bi holdingde çalışıyordum. Cok yogun ancak yoğunluktan ziyade stresli bi işim vardı. Hep diyordum ki bebeğime hamile kalayım bırakıcam burayı. Sonra ani bir anlaşmazlık çıktı ve ben ayrıldım. Hatta geri donerim belki diye ıkı hafta evraklar imzalanmadı. Bm geri donmemekte kararlıydım çünkü son yaşadığım olay yüzünden sanıyorum bebeğim tutunmamıstı.
Sonra öğrendim ki hamileyim! Meger kağıtları imzaladığım gun hamilemişim. Allah bana bu sekilde gösterdi mucizesini.
Su an huzurluyum evimde bebeğimi bekliyorum stresten uzakta...
Eger cok canını sıkarlarsa bırak ya da rapor al. Insaat sektörü erkek egemen bi sektör ve kadın ruhundan kesinlikle anlamıyor. Hele de ostrojen tavan yapmışken hersey daha zor inan..
Umarım hersey yoluna girer canım. Hic bişi senden ve meleğinden daha değerli değil. Rabbim onun rızkını verir

Icimi ferahlattin canim valla! Ne de guzel yapmissin. Santiye sefiyim; masa basi olsa yine bir derece diyecegim ama... gunde 11 saat calisiyorum. 3 aydir maas da yok... rizki veren de Allah dedigin gibi! Kafama eserse cikacagim ben de! Insallah o zamana kadar bebegim de sabreder!

Keyfini cikar sen de hamileligin asla pisman olma az daha calissaydim diye!

Canım nasılsın durumlar ne alemde ?

üzülerek söylüyorum olumsuz. regl oldum malesef ılk defa böyle bı gecıkme yasadım . sanırım stresten oldu. olucakmı olmıycakmı. bu ay çalışmalara devam. doktoru aradım klomene başla 5 gun dedı ona başladım aksam bakalım bu ay ne olacak canım inşallah bu ay olur.

18 mart geçti ama hala negatif hala negatif normali 16sıydı hadi 2 gün geciksin gecikmez ya gecikti bugun 19 hala tek çizgi hala tek çizgi

doktora gittim bu konu hakkında bilgi almak için. ve kadınlar 3 ayda bir verimli yumurtlama dönemi yaşarmış ve o dönemde hamile kalabilirmiş. fakat her kadın 3 ayda bir deil dedi sadece %15 i 3 ayda bir verimli yumurtlarmış.yanı bebek için en az 1 sene yada 1.5 sene beklenmesi gerekiyormuş. ovulasyon testlerini falan bırak dedi. sadece eşine adapte ol dedi. bebek için deneme yapmayın bilinçaltı bunu strese dönüştürüp verimli yumurtlamana engel oluyor dedi. bu yüzden sakın kafana takma canım. ben bu ay öle yaptım bakalım hayırlısı. olmazsa diğer ay yine olmazsa öteki ay. kafama takmıyorum hiçbişeyi. ve o kadar huzurluyumki inan..Rabbim en güzel zamanda vericektir eminim..

içini ferah tutman ne güzel... amaaa.. ben bu ay hamişşşşşiiiiimmmmm dün silik çizgiydi bugün sabah yaptım biraz daha belirdi çizgi ve hemen anneme ablama söylemeden buraya yazmak istedim mutluluğumu anlatamam..o kadar çok duygusallaştımki her şeye ağlıyorum dünden beri allahım hepimize sabır güç kuvvet birazcıkta şans versin allahım hyırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip eylesin bize

budagecerr rica ediyorum hamiş yazarmısınızz görmemişin bi bebeği olmuş tutmuş heryere yazmışşşş

en önemlisi strs yapmamakmış bu stres beyni ele geçirip bütün işleyişi durduruyomuş bunu banada ebemiz söyledi biir sene veya bir buçuk sene boyunca hamile kalamayabilirsin demişti daha sonraları eğer kalamazsan bir problem aramaya başlanır sen oluruna bırak dedi herşeyi allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünadaki en güzel haberi ilk seninle paylaştım mina33 aklımın bi köşesinde her zaman olucaksın

benim doktorumda aynılarını söyledi geçen ay. düzenli regl oluyorsun ovulasyon testi vs yapma. 10-16 günler arası yoğun ilişki yeter 6 ayda gebe kalırsın dedi. fazla düşünme nette fazla gezme dedi ama duramıyoruz işte. aslında bu site hem iyi hem kötü. buralarda takıldıkça bebek nasıl düşünülmez ki? at bebek düşüncesini o kendiliğinden gelecek zaten diyor dr.

tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah. belirti var mıydı? sen ovülasyon testi ile gebelik anlaşırlımı diye soruyordun yanlış mı hatırlıyorum. çift çıkıyormu gebeyken şimdi baktınmı?

inanki ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyorum ama belirtilerim vardı herzamankinden farklı bi bel ağrım ki bu yerleşmeye başladığından beri var kasıklarımda iğne gibi batma aşırı duygusallık herşeye ağlar moddaydım ama gögüslerimde hiçbişey olmadı ilk gebeliğimde gögüslerime dokunamıyodum bunda hiçbişey olmadı halada gögüslerimde hiçbişey yok yarın inşallah doktora gidicem ve kesin sonucu alıcaz hala içim içimi kemiriyo ya bu testler yanlış gösteriyosa diye allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin

mutluluğun daim olsun cnm Allah güldürsün yüzünü bebişinle eşinle...sağlıkla kucağına alırsın inş. :))

anladım cnıam. ben başkasıyla karıştırdım demekki. tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebeğin. gebelik takvimin 9 haftalık diyor. sen daha yeni idrar testi yaptın. takvimin doğrumu?

anladım cnıam. ben başkasıyla karıştırdım demekki. tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebeğin. gebelik takvimin 9 haftalık diyor. sen daha yeni idrar testi yaptın. takvimin doğrumu?

yeni test yaptım 16 şubat son adet tarihiydi gebelik takvimi 24 kasımı gösteriyo doğum için kesin net bilgi için yarına randevu aldık orada öğrenicez artıkım ama dokuz haftalık değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…