yeni test yaptım 16 şubat son adet tarihiydi gebelik takvimi 24 kasımı gösteriyo doğum için kesin net bilgi için yarına randevu aldık orada öğrenicez artıkım ama dokuz haftalık değildir
24 ekim diyor canım işte takvimin bak.
hani takvim nerde kalbim duracak şimdi
yazdığın mesajın altını görmüyormusun tatlım
ay gördümmmmm kalbim durabilir her an ama burdaki gebelik hesaplama takviminde 24 kasım yazıyo dokuz hafta olmasına imkan yok benimle birlikte hesaplasana şubat 16dan mart 16ya dört hafta beş gün daha ekle üstüne en fazla beş hafta orda yanlış yazıyo bencesen ne dersin
ay gördümmmmm kalbim durabilir her an ama burdaki gebelik hesaplama takviminde 24 kasım yazıyo dokuz hafta olmasına imkan yok benimle birlikte hesaplasana şubat 16dan mart 16ya dört hafta beş gün daha ekle üstüne en fazla beş hafta orda yanlış yazıyo bencesen ne dersin
24 ekim diyor canım işte takvimin bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama bu linke yazsana sende görücen16 02 2014 kasım 24 çıkıyo
en önemlisi strs yapmamakmış bu stres beyni ele geçirip bütün işleyişi durduruyomuş bunu banada ebemiz söyledi biir sene veya bir buçuk sene boyunca hamile kalamayabilirsin demişti daha sonraları eğer kalamazsan bir problem aramaya başlanır sen oluruna bırak dedi herşeyi allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsunbu dünadaki en güzel haberi ilk seninle paylaştım mina33 aklımın bi köşesinde her zaman olucaksın
canım benim cokkk teşekkürlerrr
içini ferah tutman ne güzel... amaaa.. ben bu ay hamişşşşşiiiiimmmmmdün silik çizgiydi bugün sabah yaptım biraz daha belirdi çizgi ve hemen anneme ablama söylemeden buraya yazmak istedim mutluluğumu anlatamam..o kadar çok duygusallaştımki her şeye ağlıyorum dünden beri allahım hepimize sabır güç kuvvet birazcıkta şans versin allahım hyırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip eylesin bize
o kadar hazır hissediyorumki kendimi. çok istiyorum inan.. rabbim isteyen herkese nasip etsin banada inşallah. bende bu güzel haberi paylaşabilirim inşallah.. dua et olurmu.
benide yazsaydınız ya
27 mart bende bekliyorum :)))
Canim bat ayni ikimizin :)
ayy ne güzel aynı heyecanla bekliyoruz demekki :)) ya bu erken belirtiler olmuyo deniyorda psikolojikte olsa 5 gündür fln göğüslerim acıyo bnm
daha hastalanmadım ama bugün test yaptım sonuç:Negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?