mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

yeni test yaptım 16 şubat son adet tarihiydi gebelik takvimi 24 kasımı gösteriyo doğum için kesin net bilgi için yarına randevu aldık orada öğrenicez artıkım ama dokuz haftalık değildir

24 ekim diyor canım işte takvimin bak.

yazdığın mesajın altını görmüyormusun tatlım

ay gördümmmmm kalbim durabilir her an ama burdaki gebelik hesaplama takviminde 24 kasım yazıyo dokuz hafta olmasına imkan yok benimle birlikte hesaplasana şubat 16dan mart 16ya dört hafta beş gün daha ekle üstüne en fazla beş hafta orda yanlış yazıyo bence sen ne dersin

caım çok tatlısın sen yaaaaaa:)

onu sen ayarlamışsın farkında olmadan. o kendi kendine türeyen bir şey değil:))

canım benim cokkk teşekkürlerrr

canım yaa allah kucagına almayı nasip etsin. banada dua et lütfeennn

selam kızlar ,adetim dün itibariyle gecikti krem gibi bir akıntım var arada sırada.adetlerim daha önceleri düzensiz olduğu için test yapıp kendimi üzmek istemiorm.krem gibi akıntı ne anlama geliyor bilginiz var mı?

ayy ne güzel aynı heyecanla bekliyoruz demekki :)) ya bu erken belirtiler olmuyo deniyorda psikolojikte olsa 5 gündür fln göğüslerim acıyo bnm

Evet canim beraber beklicez o heyecan dolu günü benim yumurtlama gununden beri var göğsümde hassasiyet

kizlar gece rüyamda test yapiyodum degisik yazilar cikiyodu bende seviniyodum dayanamadim sabah test yaptim negativ 5 günüm var daha adete

Bende kan verdim bugün sonucu merakla bekliyorum saat 4 te çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…