mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

üzülme sakınn...geçtimi günün..erken mi davrandın yoksa?
vakti gelmemiştir cnm daha zamanını bekliyordur eminim..

Son adet tarihim 14 ocak ....
Tarlusal içtim 1 hafta oldu biteli hala gelmedi, belki geç döllenme olabilir dedik belki arada hamile kalmış olabilirim diye betahcg ye baktık ama gene negatif...
Nasip ne yapalım

Son adet tarihim 14 ocak ....
Tarlusal içtim 1 hafta oldu biteli hala gelmedi, belki geç döllenme olabilir dedik belki arada hamile kalmış olabilirim diye betahcg ye baktık ama gene negatif...
Nasip ne yapalım

aynen öyle nasip kısmet bu işler vardır rabbimin bi planı...sakın umutsuzluğa kapılma cnm..moralini yüksek tut.benim arkadaşımın ablası tam 10 sene uğraştı olmadı sonra 2 kez de tüp bebek denediler olmadı.3.tüp bebek tuttu..normal yolla hamile kalması imkansızken ilk bebeği 1 yaşındayken mucize gibi 2.ye hamile kaldı doğal yolla...Allah sabrıma hediye gönderdi derdi hep..biz sadece başıma ne gelecekse onu yaşıyoruz..dua etcem senin için.

Cnm ben test yapmadim ki baska arkadasa yazmistim ben onu bi karisiklik oldu sanirim

a evet canım pardon :) benim ilk hamileliğimde 6 gün kala çıkmıştı testte ama saatler sonra kuruduktan sonra. onu söylemek istemiştim . devam etmedi gebeliğim ama erkenden öğrenmiştim yani :)

kızlar benden son haberler carsamba gunu doktora gıttım gecmısımı anlattım suan ıcın sana bır ultrason bakalım dedı ıkı tarafımdada folıkulum vardı cok ıyı durumdasın dedı obur doktorlar gıbı hatta ıkızının olması bıle yuksek dedı hamıle kalamıyorum dedım %85 ın ılk yılda bebegı oluyor dıgerlerının kı bazen ıkıncı yıla yada ucuncu yıla kalabılıyor dedı suan ıcın bır sey yapmayalım 3 ay daha bekleyın dedı... bıraz moral verdı ıste... ne yapacagımı bılemıyorum yanı

herkese merhabaaaa. ben de 5 aydır istiyorum. bir kez kimyasal gebelik geçirdim
son adet tarihim 1 mart. bat 26-27 mart. umarım bu ay olur benim ve dileyen herkesin:)

a evet canım pardon :) benim ilk hamileliğimde 6 gün kala çıkmıştı testte ama saatler sonra kuruduktan sonra. onu söylemek istemiştim . devam etmedi gebeliğim ama erkenden öğrenmiştim yani :)

Ayyy cnm üzuldum.ins.tekrar gelir bebis sana.bu ara da nasil normal idrar testimi yaptin yoksa kanmi yada erken gebelik testimi

ben bugün sabah yaptim ama okadar cok bekletmedende attim tek belirtik kasik batmasiydi bugün oda yok 2 gün sonra tekrar bitane daha yaparim artik

canim adet günün nezamandi senin

16 mart canımcım ama bu sabahta test yaptım yine negatif ama hala adet görmedim sıkıntı stres sanırım çok düşünüyoruzya ondan galiba aslında bi düşünmesek kafa rahat olsa herşey olcak ama nasip kısmet duacı olalım kızlar birbirimize

8 gündür hassas olan göğüslerim bu gün normal benim kızlar ay çok değişik yani..belim ağrıyo sadece ama artık yok ya belirti fln demicem psikolojik herhalde gece rüyamda bile buraları okuyodum :)

8 gündür hassas olan göğüslerim bu gün normal benim kızlar ay çok değişik yani..belim ağrıyo sadece ama artık yok ya belirti fln demicem psikolojik herhalde gece rüyamda bile buraları okuyodum :)
Gecen ay benimde oyle oldu.bel.agrisi kasik agrisi.kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz.bu ay dusunmemeye ve burda fazla yazip okumamaya gayret ediyorum.cunku stres ve surekli bunu dusunmekte cok etkiliyormus gebeligi

Gecen ay benimde oyle oldu.bel.agrisi kasik agrisi.kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz.bu ay dusunmemeye ve burda fazla yazip okumamaya gayret ediyorum.cunku stres ve surekli bunu dusunmekte cok etkiliyormus gebeligi

evet cnm sanırım en güzeli düşünmemek..benim ilk denemem ve ilişki esnasında olcan fln diye hiç bi düşünce yerleşmedi beynime son zamanlarda acabamı diye takıldı hep kafama bi de okuyup durunca haliyle..neyse bekliycem bakalım daha 4-5 gnüm var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…