kizlar gece rüyamda test yapiyodum degisik yazilar cikiyodu bende seviniyodum dayanamadim sabah test yaptim negativ5 günüm var daha adete
Bende kan verdim bugün sonucu merakla bekliyorum saat 4 te çıkıcak
oo sonucunu aldın alcan şu dakikalarda...haberini bekliyoruz bakalım :) gününün geçmesini bekledinmi bu arada?
1.20 çıkmış .....
üzülme sakınn...geçtimi günün..erken mi davrandın yoksa?
vakti gelmemiştir cnm daha zamanını bekliyordur eminim..
Son adet tarihim 14 ocak ....
Tarlusal içtim 1 hafta oldu biteli hala gelmedi, belki geç döllenme olabilir dedik belki arada hamile kalmış olabilirim diye betahcg ye baktık ama gene negatif...
Nasip ne yapalım
oo sonucunu aldın alcan şu dakikalarda...haberini bekliyoruz bakalım :) gününün geçmesini bekledinmi bu arada?
ilaaa testi kaç saat beklettin? hemen attın mı yaptıktan sonra
Cnm ben test yapmadim ki baska arkadasa yazmistim ben onu bi karisiklik oldu sanirim
a evet canım pardon :) benim ilk hamileliğimde 6 gün kala çıkmıştı testte ama saatler sonra kuruduktan sonra. onu söylemek istemiştim . devam etmedi gebeliğim ama erkenden öğrenmiştim yani :)
Ayyy cnm üzuldum.ins.tekrar gelir bebis sana.bu ara da nasil normal idrar testimi yaptin yoksa kanmi yada erken gebelik testimi
canim adet günün nezamandi senin
herkese merhabaaaa. ben de 5 aydır istiyorum. bir kez kimyasal gebelik geçirdim
son adet tarihim 1 mart. bat 26-27 mart. umarım bu ay olur benim ve dileyen herkesin:)
Gecen ay benimde oyle oldu.bel.agrisi kasik agrisi.kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz.bu ay dusunmemeye ve burda fazla yazip okumamaya gayret ediyorum.cunku stres ve surekli bunu dusunmekte cok etkiliyormus gebeligi8 gündür hassas olan göğüslerim bu gün normal benim kızlaray çok değişik yani..belim ağrıyo sadece ama artık yok ya belirti fln demicem psikolojik herhalde gece rüyamda bile buraları okuyodum :)
Gecen ay benimde oyle oldu.bel.agrisi kasik agrisi.kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz.bu ay dusunmemeye ve burda fazla yazip okumamaya gayret ediyorum.cunku stres ve surekli bunu dusunmekte cok etkiliyormus gebeligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?