- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
evet cnm sanırım en güzeli düşünmemek..benim ilk denemem ve ilişki esnasında olcan fln diye hiç bi düşünce yerleşmedi beynime son zamanlarda acabamı diye takıldı hep kafama bi de okuyup durunca haliyle..neyse bekliycem bakalım daha 4-5 gnüm var :)
Hmm az kalmis :) hadi.hayirlisi bakalim.haberdar edersin sonuctan bizi
ederim tabisi...sende haberdar et :)
Ederimde benim daha cok varbat 13 nisan
Gecer gecer kafana takmamaya calis.ben bi on gündür kendimi cok dinledim herhalde.belirti yaşıyorum aslinda ama bugun kafam daha rahat sanirimsonucu merak ediyorum tabi ama olcagina varir nasılsa. .haftasonu bak hava guzel cik gez dolaş kafani rahat tut :)
Sen buay hamile kalırsan benimde ihtimalim var demektir:)))) ayni belirtiler yaşıyoruz sonuçta:)))))
Hehe :) evt öyle valla bugün n karnim agriyo degisik bi agri var belimde hafif agri var ve Gögüs lerim hassas degil onceki gunler gibi...dun bas dönmesi yasadim bi kac kez ..simdilik bunlar.sende ne var ne yok :)
aynı tarihi bekleyen ne kadar çok kişiyiz :))
aa öyle mi. ben geçmişi pek okuyamadım da. ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?
iyi akşamlar kızlar adetim geçeli 2 gün oldu idrar testi negatif ....
önceki aylar adet öncesi göğüslerim şişerdi bu ay hiç şişmedi acımada yok.arada bi beyaz krem gibi akıntım var sizce gebelik var mıdır
Merhaba kızlar
beni de aranıza alın
Eşimle artık bizde bebek düşünüyoruz 8 aylık evliyiz 3 aydır olmuo ya :-( çok istiyorum 3 aydır adet olamim diye dört gözle bekliyorum
gecen ay 6 martta adet oldum inş bu aydan ümitliyim :44:[/Q
mrb üzülmek için henüz çok erken inş. bu ay tutmuştur 2 nisan regl tarihiniz inş. müjdeli haberi alırsın..
herkese merhabaaaa. ben de 5 aydır istiyorum. bir kez kimyasal gebelik geçirdim
son adet tarihim 1 mart. bat 26-27 mart. umarım bu ay olur benim ve dileyen herkesin:)
kızlar benden son haberler carsamba gunu doktora gıttım gecmısımı anlattım suan ıcın sana bır ultrason bakalım dedı ıkı tarafımdada folıkulum vardı cok ıyı durumdasın dedı obur doktorlar gıbı hatta ıkızının olması bıle yuksek dedı hamıle kalamıyorum dedım %85 ın ılk yılda bebegı oluyor dıgerlerının kı bazen ıkıncı yıla yada ucuncu yıla kalabılıyor dedı suan ıcın bır sey yapmayalım 3 ay daha bekleyın dedı... bıraz moral verdı ıste... ne yapacagımı bılemıyorum yanı
canım 3 ay daha ne için bekleyecekmişsiniz anlamadım
Ben adet günüm ü yani 26-27 gibi düşün uyorum dayanabilirsem tabi ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?