mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Hmm az kalmis :) hadi.hayirlisi bakalim.haberdar edersin sonuctan bizi

Ederimde benim daha cok var bat 13 nisan

Gecer gecer kafana takmamaya calis.ben bi on gündür kendimi cok dinledim herhalde.belirti yaşıyorum aslinda ama bugun kafam daha rahat sanirim sonucu merak ediyorum tabi ama olcagina varir nasılsa. .haftasonu bak hava guzel cik gez dolaş kafani rahat tut :)

Sen buay hamile kalırsan benimde ihtimalim var demektir:)))) ayni belirtiler yaşıyoruz sonuçta:)))))

Sen buay hamile kalırsan benimde ihtimalim var demektir:)))) ayni belirtiler yaşıyoruz sonuçta:)))))

Hehe :) evt öyle valla bugün n karnim agriyo degisik bi agri var belimde hafif agri var ve Gögüs lerim hassas degil onceki gunler gibi...dun bas dönmesi yasadim bi kac kez ..simdilik bunlar.sende ne var ne yok :)

Hehe :) evt öyle valla bugün n karnim agriyo degisik bi agri var belimde hafif agri var ve Gögüs lerim hassas degil onceki gunler gibi...dun bas dönmesi yasadim bi kac kez ..simdilik bunlar.sende ne var ne yok :)

Benimde dun aşırı karin bel ve kasık ağrısı vardi bugun hafif var göğüs lerde icinde bi sertlik var akinti falan yok hatta kuru yani :s hayırlı haberler cikar ins.

Merhaba kızlar
beni de aranıza alın
Eşimle artık bizde bebek düşünüyoruz 8 aylık evliyiz 3 aydır olmuo ya :-( çok istiyorum 3 aydır adet olamim diye dört gözle bekliyorum
gecen ay 6 martta adet oldum inş bu aydan ümitliyim :44:

Arkadaşlar bugün siddetlenerek artan kasik batmasi var özellikle sol tarafim böyle iğne batar gibi oluyo 3-4 saniye sürüyo 30 saniye falan diniyo sonra tekrar başlıyor bugün baya rahatsiz etti beni 5 gün var

iyi akşamlar kızlar adetim geçeli 2 gün oldu idrar testi negatif ....
önceki aylar adet öncesi göğüslerim şişerdi bu ay hiç şişmedi acımada yok.arada bi beyaz krem gibi akıntım var sizce gebelik var mıdır

canım adetlerinde hiç gecikme olurmuydu eğer olmuyorsa bu stres gecikmeside olabilir yada geç döllenmedir emin olmak için kan tahlili derim..

herkese merhabaaaa. ben de 5 aydır istiyorum. bir kez kimyasal gebelik geçirdim
son adet tarihim 1 mart. bat 26-27 mart. umarım bu ay olur benim ve dileyen herkesin:)

mrb canım adet tarihine az kalmış ne güzel beklemek için çok az zamanın kaldı inş.hayırlı haberlerini alırız

canım 3 ay daha ne için bekleyecekmişsiniz anlamadım

Anladım ki bu martta bize gülmedi ...
Geçen sene mart ayında olduğu gibi bu senede çok umutluydum...
Mart defteri kapandı nisan'a kısmet bakalım. Rabbimin hazinesi geniş, bana da bizede elbet vericek bi evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…