- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
ben dayanamıcam heralde:). 25 inde test yapmayı düşünüyorum. herhangi bir belirti hissediyor musun. ben hiçbirşey hissetmiyorum
Benim bugun cok karnim agriyo ve kahverengi akintim geldi..sonrasindada az bisi kan.adetime 3-4 gun var ama erkenmi olcam acaba
slm canım. benim bat bugün ama hala gelen giden yok. 4 gün önce bendende çok az kahve leke geldi umarım ikimizinki de yerleşme kanamasıdır :)
Benim bugun cok karnim agriyo ve kahverengi akintim geldi..sonrasindada az bisi kan.adetime 3-4 gun var ama erkenmi olcam acaba
Kızlar iyi geceler. Tüp bebek deneyen var mı bişey sorucam da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün benim de karnım ağrıyor. gaz sancısı gibi adet sancısı gibi bi rahatsızlık hissi var yani. sanırım yine olmadı adet olcamben 2. yi istiyorum. denemeye başlayalı 5 ay oldu. oysa hemen olur sanmıştım.
slm canım. benim bat bugün ama hala gelen giden yok. 4 gün önce bendende çok az kahve leke geldi umarım ikimizinki de yerleşme kanamasıdır :)
kızlar günaydınnn..bende bişi yok teste fln gerek kalmadı adet oldum..erken oldum ben günümü beklememe de gerek kalmadı.bilgi vereyim dedim..umarım bekleyenler hayırlı haber alır..ilk deneme olmadı napalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)) Allah bilir zamanını..öpüyorum hepinizi haberlerinizi bekliyorumben bi pazartesi sendromu kahvemi içeyim bari
slm kızlar benim bat 3 nisan ama 2 gündür midemde tuhaf bi bulantı var ve bikaç gün arayla baş dönmesi oluyor. folik asit kullanıyorum sizce bunlar ne umutlansam mı:26:
bence umutlanma. şimdiden mide bulantısı olacak kadar hormon salgısı yoktur gebe olsan bile. Tesadüftür.
slm kızlar benim bat 3 nisan ama 2 gündür midemde tuhaf bi bulantı var ve bikaç gün arayla baş dönmesi oluyor. folik asit kullanıyorum sizce bunlar ne umutlansam mı:26:
ama bat ım 5 mart tı pofffffffff
kızlar günaydınnn..bende bişi yok teste fln gerek kalmadı adet oldum..erken oldum ben günümü beklememe de gerek kalmadı.bilgi vereyim dedim..umarım bekleyenler hayırlı haber alır..ilk deneme olmadı napalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)) Allah bilir zamanını..öpüyorum hepinizi haberlerinizi bekliyorumben bi pazartesi sendromu kahvemi içeyim bari
canım benimde ikinci olacak inşallah. ilki kaç yaşında?
.
bat hangisi canım?
3 nisan mı 5 mart mı?
Sanırım bat 3 nisan ve sat 5 mart demek istedin. Sat 5 mart ise , 3-5 gün önce yumurtlamışssındır ve döllenme olmuşsa da daha yeni döllenmiş bir hücre sana mide bulandıracak kadar hormon salgılatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?