mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

kizlar benim belirtiler kople kayboldu sadece dün biraz bel agrim vardi okadar adete son 3 gün ates ölcüyorum ben atesimde düstü bugüne kadar yüksekti gitti bütün umutlar

Benim bugun cok karnim agriyo ve kahverengi akintim geldi..sonrasindada az bisi kan.adetime 3-4 gun var ama erkenmi olcam acaba

slm canım. benim bat bugün ama hala gelen giden yok. 4 gün önce bendende çok az kahve leke geldi umarım ikimizinki de yerleşme kanamasıdır :)

Benim bugun cok karnim agriyo ve kahverengi akintim geldi..sonrasindada az bisi kan.adetime 3-4 gun var ama erkenmi olcam acaba

hmm belki yerleşme lekesidir. ama kırmızıya dönerse adettir. mevsim değişikliklerinde adet döngüleri birkaç gün şaşabiliyor.ama umarım yerleşme kanamasıdır..

bugün benim de karnım ağrıyor. gaz sancısı gibi adet sancısı gibi bi rahatsızlık hissi var yani. sanırım yine olmadı adet olcamben 2. yi istiyorum. denemeye başlayalı 5 ay oldu. oysa hemen olur sanmıştım.

canım benimde ikinci olacak inşallah. ilki kaç yaşında?

slm canım. benim bat bugün ama hala gelen giden yok. 4 gün önce bendende çok az kahve leke geldi umarım ikimizinki de yerleşme kanamasıdır :)

inşallah kızlar ikinizinki de yerleşme kanamasıdır.

benim bat 26 mart. belim kasıklarım ağrımaya başladı. regl mi bebek mi bilemiyorum. hayırlısı olsun inşallah herkes için.

kızlar günaydınnn..bende bişi yok teste fln gerek kalmadı adet oldum..erken oldum ben günümü beklememe de gerek kalmadı.bilgi vereyim dedim..umarım bekleyenler hayırlı haber alır..ilk deneme olmadı napalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)) Allah bilir zamanını..öpüyorum hepinizi haberlerinizi bekliyorum ben bi pazartesi sendromu kahvemi içeyim bari

hayırlısı olsun canım. ilkinde tutturmak gerçekten büyük şans zaten. ben de içeyim canım çekti:)

slm kızlar benim bat 3 nisan ama 2 gündür midemde tuhaf bi bulantı var ve bikaç gün arayla baş dönmesi oluyor. folik asit kullanıyorum sizce bunlar ne umutlansam mı:26:

Son düzenleme:
slm kızlar benim bat 3 nisan ama 2 gündür midemde tuhaf bi bulantı var ve bikaç gün arayla baş dönmesi oluyor. folik asit kullanıyorum sizce bunlar ne umutlansam mı:26:

bence umutlanma. şimdiden mide bulantısı olacak kadar hormon salgısı yoktur gebe olsan bile. tesadüftür.

ama bat ım 5 mart tı pofffffffff

bat hangisi canım?

3 nisan mı 5 mart mı?

sanırım bat 3 nisan ve sat 5 mart demek istedin. sat 5 mart ise , 3-5 gün önce yumurtlamışssındır ve döllenme olmuşsa da daha yeni döllenmiş bir hücre sana mide bulandıracak kadar hormon salgılatmaz.

Yaa? Hayirlisi olsun canim. Benimde ilk ay olmamisti 2. Ay oldu. Sonra kuryaj. Kurtajdan sonra bi kez regl oldum şimdi yine hamileyim galiba. Sende acele etme hayirlisiolsun...

canım benimde ikinci olacak inşallah. ilki kaç yaşında?

.

Ay canım benim gibi birini bulduğuma sevindim:) kızım 4 yaşında. o ilk denemede oldu. hatta farkında olmadan oldu diyebilirm. bu da hemen olur sandık. korunmayı bırakalı 5 ay olcak neredeyse. 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. beta hcg 60 küsurdu. kanamayla birlikte gitti. dr normal falan dedi ama ben çok stres yapıyorum. senin kaç yaşında ne zamandır istiyorsun. ilk deneme mi?

benım bat 27 mart
dayanamayıp yarın sabah test yapma ihtimalim var
haber vercem size
dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun. umarım bi dahaki aya alırsın güzel haberi..

evet cnm sat 5 marttı ben ndn bat yazdım her neyse saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…