kizlar sizinki yerlesme kanamasi olabilir ..leke taryindaysa tabi
Evet benimki sadece çamaşırima buluşacak kadar kahverengi lekeydi. Dun adet olmam lazimdi.6tane testten bi tane kaldi onu da sakliyorum bi kac gun daha gecsin öyle yapicam .yoksa eczaneleri zengin edicez
:)
hayırlısı olsun. umarım bi dahaki aya alırsın güzel haberi..
hayırlısı olsun canım. ilkinde tutturmak gerçekten büyük şans zaten. ben de içeyim canım çekti:)
Yaa? Hayirlisi olsun canim. Benimde ilk ay olmamisti 2. Ay oldu. Sonra kuryaj. Kurtajdan sonra bi kez regl oldum şimdi yine hamileyim galiba. Sende acele etme hayirlisiolsun...
Ay canım benim gibi birini bulduğuma sevindim:) kızım 4 yaşında. o ilk denemede oldu. hatta farkında olmadan oldu diyebilirm. bu da hemen olur sandık. korunmayı bırakalı 5 ay olcak neredeyse. 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. beta hcg 60 küsurdu. kanamayla birlikte gitti. dr normal falan dedi ama ben çok stres yapıyorum. senin kaç yaşında ne zamandır istiyorsun. ilk deneme mi?
benım bat 27 mart
dayanamayıp yarın sabah test yapma ihtimalim var
haber vercem size
dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaa? Hayirlisi olsun canim. Benimde ilk ay olmamisti 2. Ay oldu. Sonra kuryaj. Kurtajdan sonra bi kez regl oldum şimdi yine hamileyim galiba. Sende acele etme hayirlisiolsun...
mrb. bu yerleşme kanaması herkeste olan bişey mi acaba benim de 16 günüm geçti ama hiç bi leke gelmedi, henüz test de yapmadım
ben de sevindim canım. ikinci bebek isteyen 3-4 kişi varız bu topikte. inşallah ikinciler de gelir. benim oğlum 2011 aralık doğumlu. bu da olursa 2014 kasım olacak işte tam 3 yaş olacak araları nasipse. stres yapmayalım diyoruz ama mümkün değil sanırım. benim oğlum da ilk denemede olmuştu. ikinci ay bizimde bırakalı. allahım hayırlısını versin.
kızlar benimde bat 26. sabah dayanamadım test yaptım. bir yandan da niye yaptım ki nasılsa çıkmayacak diyordum. çünkü ilk gebeliğimde reglim 3 gün geçene kadar çıkmamıştı. ama 3.dakikada silik çizgi çıktı. yine de güvenemiyorum. test bozuktur vs . çarşamba sabah bir tane daha yapmadan emin olamıycam.
16 gün nasıl durdun canım test yapmadan. sabrına hayran kaldım maşallah.
aa süper vardır o zaman inş. bozuk olduğunu sanmam.
son günler geçmek bilmiyor ya. ben de yarın yapacağım sanırım. yarın doğum günüm doğum günü hediyesi olacak bana varsa eğer.
herhangi bi belirti yaşıyor musun
benimki sabırdan ziyade imkansızlık canım. şimdi köyde çalışıyoruz test yapamıyorum 4 gün sonra merkeze gidince yaptıırıcam.
bi de istesem buraya getirtebilirim ama 3 yıl boyunca o kadar çok yaptım ve negatif sonuç aldım ki, şimdi yine aynı sonucu almaktan korkuyorum
hayır canım hiçbir belirti yok. normal regl olacakmış gibi arada belim zonkluyor 2-3 sn geçiyor sonra. doğum günün kutlu olsun şimdiden.
.
bugün benim de karnım ağrıyor. gaz sancısı gibi adet sancısı gibi bi rahatsızlık hissi var yani. sanırım yine olmadı adet olcamben 2. yi istiyorum. denemeye başlayalı 5 ay oldu. oysa hemen olur sanmıştım.
Evet benimki sadece çamaşırima buluşacak kadar kahverengi lekeydi. Dun adet olmam lazimdi.6tane testten bi tane kaldi onu da sakliyorum bi kac gun daha gecsin öyle yapicam .yoksa eczaneleri zengin edicez
:)
benım bat 27 mart
dayanamayıp yarın sabah test yapma ihtimalim var
haber vercem size
dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben tüp bebek geçen yıl denemiştim sor canım
ben de sevindim canım. ikinci bebek isteyen 3-4 kişi varız bu topikte. inşallah ikinciler de gelir. benim oğlum 2011 aralık doğumlu. bu da olursa 2014 kasım olacak işte tam 3 yaş olacak araları nasipse. stres yapmayalım diyoruz ama mümkün değil sanırım. benim oğlum da ilk denemede olmuştu. ikinci ay bizimde bırakalı. allahım hayırlısını versin.
kızlar benimde bat 26. sabah dayanamadım test yaptım. bir yandan da niye yaptım ki nasılsa çıkmayacak diyordum. çünkü ilk gebeliğimde reglim 3 gün geçene kadar çıkmamıştı. ama 3.dakikada silik çizgi çıktı. yine de güvenemiyorum. test bozuktur vs . çarşamba sabah bir tane daha yapmadan emin olamıycam.
seninkide yakınmış canım adetten bir gün önce yap bari eğer varsa net anlaşılır daha garanti olur yada sen bilirsin bizide haberdar et inş. hayırlı sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?