mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

kizlar sizinki yerlesme kanamasi olabilir ..leke taryindaysa tabi

Evet benimki sadece çamaşırima buluşacak kadar kahverengi lekeydi. Dun adet olmam lazimdi.6tane testten bi tane kaldi onu da sakliyorum bi kac gun daha gecsin öyle yapicam .yoksa eczaneleri zengin edicez
:)

Evet benimki sadece çamaşırima buluşacak kadar kahverengi lekeydi. Dun adet olmam lazimdi.6tane testten bi tane kaldi onu da sakliyorum bi kac gun daha gecsin öyle yapicam .yoksa eczaneleri zengin edicez

mrb. bu yerleşme kanaması herkeste olan bişey mi acaba benim de 16 günüm geçti ama hiç bi leke gelmedi, henüz test de yapmadım

yoğunluktan giremedim listede 15 martta kalmışım amma geldide gitti bile kırmızılar
yeni bat nisanda bakalım kısmet

Humanaz telden giriyorum alintilayamadim mesajını. Herkeste olan bisey degil yerlesme kanamasi. Senin adetin mi gecti 16 gün?

Yaa? Hayirlisi olsun canim. Benimde ilk ay olmamisti 2. Ay oldu. Sonra kuryaj. Kurtajdan sonra bi kez regl oldum şimdi yine hamileyim galiba. Sende acele etme hayirlisiolsun...

Evt cnm olmadi :) umarim senin olmuş tur bu ay...iyi haber lerini bekliyorum olmazsada üzülme zamani gelmemistir ...

ben de sevindim canım. ikinci bebek isteyen 3-4 kişi varız bu topikte. inşallah ikinciler de gelir. benim oğlum 2011 aralık doğumlu. bu da olursa 2014 kasım olacak işte tam 3 yaş olacak araları nasipse. stres yapmayalım diyoruz ama mümkün değil sanırım. benim oğlum da ilk denemede olmuştu. ikinci ay bizimde bırakalı. allahım hayırlısını versin.

benım bat 27 mart
dayanamayıp yarın sabah test yapma ihtimalim var
haber vercem size
dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yaa? Hayirlisi olsun canim. Benimde ilk ay olmamisti 2. Ay oldu. Sonra kuryaj. Kurtajdan sonra bi kez regl oldum şimdi yine hamileyim galiba. Sende acele etme hayirlisiolsun...

kızlar benimde bat 26. sabah dayanamadım test yaptım. bir yandan da niye yaptım ki nasılsa çıkmayacak diyordum. çünkü ilk gebeliğimde reglim 3 gün geçene kadar çıkmamıştı. ama 3.dakikada silik çizgi çıktı. yine de güvenemiyorum. test bozuktur vs . çarşamba sabah bir tane daha yapmadan emin olamıycam.

mrb. bu yerleşme kanaması herkeste olan bişey mi acaba benim de 16 günüm geçti ama hiç bi leke gelmedi, henüz test de yapmadım

16 gün nasıl durdun canım test yapmadan. sabrına hayran kaldım maşallah.

aa süper vardır o zaman inş. bozuk olduğunu sanmam.
son günler geçmek bilmiyor ya. ben de yarın yapacağım sanırım. yarın doğum günüm doğum günü hediyesi olacak bana varsa eğer.
herhangi bi belirti yaşıyor musun

16 gün nasıl durdun canım test yapmadan. sabrına hayran kaldım maşallah.

benimki sabırdan ziyade imkansızlık canım. şimdi köyde çalışıyoruz test yapamıyorum 4 gün sonra merkeze gidince yaptıırıcam.
bi de istesem buraya getirtebilirim ama 3 yıl boyunca o kadar çok yaptım ve negatif sonuç aldım ki, şimdi yine aynı sonucu almaktan korkuyorum

hayır canım hiçbir belirti yok. normal regl olacakmış gibi arada belim zonkluyor 2-3 sn geçiyor sonra. doğum günün kutlu olsun şimdiden.

anladım canım . inşallah hayırlısıyla gebesindir. güzel haberlerini alırız.

bende 2.istiyorum insan hemen olucak zannediyor sırf bu yüzden 2 aydaha denemeye ara verdim bi anlık vazgeçtim ama hep aklımda ya sonradan olmazsa eşim zaten istemiyor kafamda şüpheler..ama şuna inanıyorumki biz ne yaparsak yapalım ne düşünürsek düşünelim olacak olan yine olacaktır..bu aydan hiç umudum kalmadı yumurtlamaya yakın bir defa..yinede merak ediyorum 3nisan...

anladım canım . inşallah hayırlısıyla gebesindir. güzel haberlerini alırız.[/QUOTE]

inşallah canım, Allah dileyen herkese nasip etsin

ayy inş. ade olmazsınn müjdeli haberlerini bekliyoruz canım neden okadar test aldınki erken ögrenebilmek içinmi valla bende 1tane var onuda adet günüm 1gün gecikirse yapıcam çıkacak olan o günde çıkar degilmi:)

benım bat 27 mart
dayanamayıp yarın sabah test yapma ihtimalim var
haber vercem size
dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seninkide yakınmış canım adetten bir gün önce yap bari eğer varsa net anlaşılır daha garanti olur yada sen bilirsin bizide haberdar et inş. hayırlı sonuç alırsın

ben tüp bebek geçen yıl denemiştim sor canım

Herkese günaydınlar...

KıZlar geçen ay tüp bebek denedik ve sonuç negatif..14 ündede adetim başladı..

Şuan son adet tarihimden itibaren 10 gün geçikti.. 2 defa idrar testi yaptım negatif çıktı.. Bugünde sağlık ocagına gidip kan verdim sonucu yarın alıcam((
Normalde adetim başlamadam 3 5 gün önceden gögüslerim şişer sancım olur ateş basardı.. Bu ay hiç olması bunlar gögüalerim normal falan yanii
Sadece 2 gündür çok nadir keskin sancı oluyor.. Birde sanki adet olucakmışım gibi içimde bişiler hissediyorum.. Akıntımda ara ara var..

Sizce neler oluyor olabilir?? Bunlara benzer şeyler yaşayan yada duyan var mı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yaaa silik çizgiyi gördüysen hamilesin demektir inş.. çoook sevindim sende benim gibi ikinciyi istiyorsun ya nasıl imrendim şimdi sana..bende planlı yapıcaktım bu ay güyaa..ama grip oldum çok fena hemde yumurtlama dönemime denk geldi 1kaç defa minoset aldım moralim bozuldu sınavada hazırlanıyorum hamileyken ilaç kullanamam sınav zamanı terslik olur felan diye endişelendim bilmiyorum şimdi biraz pişman oldum neyse kan testi yaptır bence boşver artık öbürünü..daha garantii

seninkide yakınmış canım adetten bir gün önce yap bari eğer varsa net anlaşılır daha garanti olur yada sen bilirsin bizide haberdar et inş. hayırlı sonuç alırsın

adetten ıkı gün önce yapcam
yumurtalama günümden 14gün sonra oluyo inş görürüm bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…