mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

((((aaaaaaa cok üzüldüm canım yaaa

((((aaaaaaa cok üzüldüm canım yaaa

Bende olcam kesin varya zaten içimde hep regl olcam die bi his var kac gündür düşünmüyorum da artık takmiyorum kafama. Swnin icinde ins. hayırlı zamanda hayırlısı ile olsun

Bende olcam kesin varya zaten içimde hep regl olcam die bi his var kac gündür düşünmüyorum da artık takmiyorum kafama. Swnin icinde ins. hayırlı zamanda hayırlısı ile olsun

öyle cnm hayırlısı olsun hepimiz için...ya bi de üstüne üstlük bugün işyerinde terfii aldım ben hayır da diyemedim..bilmiyorum belki biraz ara bile verebilirim bebik çalışmasına ( kafam çok karışık napcamı bilemiyorum

Mart ayı umut ayıydı benim için ama malesef en sonunda gebelikte olmayınca, adette gelmeyince iğne oldum bugün, adet söktürücü. Malesef ilaçlarda kafi gelmiyo artık...

canım olumsuz tüp bebek denemesinden sonra gebe kalanlar olabiliyor çünkü tüplerden işlem yapıldığı ve rahim bir kez de olsa o hücreleri tanıdığı için daha kolay hamile kalınabiliyor ancak yumurta büyütme ilaçlarından dolayı sonraki ay gecikmede yaşanabiliyor. İnşallah kan sonucun pozitif olur ve hep birlikte seviniriz :)

bişey sorcam akıntı artışı var mı gebelık belırtılerınde ?

Hakkınızda hayırlısı olsun. ne zamandır istiyorsunuz. ben tam anlamadım bu ay korundunuz mu?
ben de bi umutlanıyorum bi olmadı diyorum. son 2-3 gün. çok isityorum tabi ama hayırlı sağlıklı olacaksa olsun diye dua ediyorum.

Ayy canım benim hayırlı olsun. Belki Rabbimin seni sınamasıdır buda bence ara verme zaten önünde en azindan bir ay var sonrasinda da çalışırsin saglikla bence ara verme Allah bi yoluna koymuştur herseyi Tebrikler tekrardan " bebisde yaparim kariyerde " sloganin olur belki

Cevabın için teşekkürler canım...
Sağlık ocagı testin sonucunu yarın öğleden sonrA verecekmiş..
Dayanamadık gittim özele ve sonuç 1.20 negatiffff((

Her ay aynı şey aynı şeyyy...
Bitkisel olaya giricem artıkkkkkkkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olsun üzme tatlı canını.. Allah vermediyse bir sebebi vardır. Herşeyin hayırlısı olsun. Bak bende 3,5 yıldır uğraşıyorum. Tüp bebek yaptığıma çok pişmanım ama. Saçma sapan yere para verdik. Bizim değerlerimiz çok kötüydü. eşimin spermi %3 dü ve %3 de anormal spermdi. Sonra doğal yolla 1 yıl sonra kimyasal gebelik geçirdim. Çok şükür , bu da bir sinyaldi bence. Şimdi reglime 10 gün var, inşallah rabbim nasip etmiştir. Gerçi bu ay yumurtlama zamanında birlikte olduk başkada doğru dürüst çalışmadık. Nasip canım. Nasip olunca korunan kişi hamile kalıyor. Herşeyin zamanı var, isyan etme. Dua et, tedbirini al gerisi Allahtan..

olsun üzme tatlı canını.. Allah vermediyse bir sebebi vardır. Herşeyin hayırlısı olsun. Bak bende 3,5 yıldır uğraşıyorum. Tüp bebek yaptığıma çok pişmanım ama. Saçma sapan yere para verdik. Bizim değerlerimiz çok kötüydü. eşimin spermi %3 dü ve %3 de anormal spermdi. Sonra doğal yolla 1 yıl sonra kimyasal gebelik geçirdim. Çok şükür , bu da bir sinyaldi bence. Şimdi reglime 10 gün var, inşallah rabbim nasip etmiştir. Gerçi bu ay yumurtlama zamanında birlikte olduk başkada doğru dürüst çalışmadık. Nasip canım. Nasip olunca korunan kişi hamile kalıyor. Herşeyin zamanı var, isyan etme. Dua et, tedbirini al gerisi Allahtan..

Merhaba arkadaşlar öncelikle söyliyim bat 26 ancak 1 haftadırmiğde bulantısı ve kasık ağrısı baş dönmesi çekiyorum.dün yani batıma 3 gün kala hafif pembemsi bir kan gelsi,orkid koydum ama sadece o kadar devamı gelmedi,tekrar sarardı akıntı,sizce bu ne?

alemsin ya :) slogan falan iyide benim bebiş olursa zaten çalışamıcam büyükibi ihtimalle en az 3 sene ara vercem görünen o ...hakikatten imtihan galiba çünkü tam niyetine girmişken hiç ummadığım şekilde böyle bi teklif geldi..gerçekten ummadığım ve hiç ihtimal vermediğim bişeydi sevinemedim

ya canım sen,n 2 gün var benim 6 gün kala çıktı 2. çizgi. ama saatler sonra bende o yüzden güvenemiyorum. aslında ondan sonra da yaptım 2 kez ama onlarda da çok sonra çıktı 2. çizgi. bende perşembeye kadar beklemeyi düşünüyrum. bat 23 marttı. hayırlısı olsun senin içinde ama bence sen hamilesin.

ya canım senin 2 gün var benim 6 gün kala çıktı 2. çizgi. ama saatler sonra bende o yüzden güvenemiyorum. aslında ondan sonra da yaptım 2 kez ama onlarda da çok sonra çıktı 2. çizgi. bende perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum. bat 23 marttı. hayırlısı olsun senin içinde ama bence sen hamilesin.

yok aslında ben internetten ovülasyon testi almıştım 6 tane gebelik testi onun hediyesiydi :) bende aklıma estikçe yaptım

Haklısın canım nasip.. 4 yıllık evliyiz 3 yıldır deniyoru olmuyor.. Gerçi bende tüpler tıkalı çıkmıştı. Biri açıldı biti hala tıkalı... Eşimdede sperm sayısı az çıkmıştı. Sonra doktor eşime emodex diye bi ilaç verdi sanırız işe yaradı.. Aklında olsun canım spermlerle ilgili herşeye çok iyi geliyor.
Geçen ayda tüp denedik olmadı.. Hee bende bide polikistik overde var ara ara kendini gösteriyor uğursuz şey:))

Bugünde civanperçemi ve aslanpençesi çayına başladım inşallah işe yarar.. ( tv de çıkan bi prof. E mail attım bütün durumumu yazdım.. Oda bana cvp yazmış kendi ilacını/ çayını önermiş ama 250 tl , çok geldi.. Allahtan o çayın içeriginide yazmışta gidip aldım aktardan ..
Bakalım kısmettt ... Offf çok konuştum üZgünüm((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hehehehehe herşey de vardır bir hayır kalbini bozma arkadaşım :)

Hehehehehe herşey de vardır bir hayır kalbini bozma arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…