- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
Olsun uzulmek yok.stres yok.daha ilk deneme.aynen Rabbimin belirledigi bir zaman vardir mutlaka hepimiz icin.hayirlisi olsun herseyinkızlar günaydınnn..bende bişi yok teste fln gerek kalmadı adet oldum..erken oldum ben günümü beklememe de gerek kalmadı.bilgi vereyim dedim..umarım bekleyenler hayırlı haber alır..ilk deneme olmadı napalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)) Allah bilir zamanını..öpüyorum hepinizi haberlerinizi bekliyorumben bi pazartesi sendromu kahvemi içeyim bari
Haklısın canım nasip.. 4 yıllık evliyiz 3 yıldır deniyoru olmuyor.. Gerçi bende tüpler tıkalı çıkmıştı. Biri açıldı biti hala tıkalı... Eşimdede sperm sayısı az çıkmıştı. Sonra doktor eşime emodex diye bi ilaç verdi sanırız işe yaradı.. Aklında olsun canım spermlerle ilgili herşeye çok iyi geliyor.
Geçen ayda tüp denedik olmadı.. Hee bende bide polikistik overde var ara ara kendini gösteriyor uğursuz şey:))
Bugünde civanperçemi ve aslanpençesi çayına başladım inşallah işe yarar.. ( tv de çıkan bi prof. E mail attım bütün durumumu yazdım.. Oda bana cvp yazmış kendi ilacını/ çayını önermiş ama 250 tl , çok geldi.. Allahtan o çayın içeriginide yazmışta gidip aldım aktardan ..
Bakalım kısmettt ... Offf çok konuştum üZgünüm((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar
beni de aranıza alın
Eşimle artık bizde bebek düşünüyoruz 8 aylık evliyiz 3 aydır olmuo ya :-( çok istiyorum 3 aydır adet olamim diye dört gözle bekliyorum
gecen ay 6 martta adet oldum inş bu aydan ümitliyim :44:[/Q
mrb üzülmek için henüz çok erken inş. bu ay tutmuştur 2 nisan regl tarihiniz inş. müjdeli haberi alırsın..
Goncagül hanımcım cok tşk ederim moral oldu gerçektenerken ama ben 3 aydır ümitliyim amaaa bu ay ümidim hat safhada. adet günlerim 30 günde bir. nisan 2 e mi denk gelio bn 5 i die tahmin ediodum
Kizlar bende her ay oldugu gibi bu ayda hamile kalmak istiyorum.
6 aydir yaklasik denemeler basladi, pko var dediler ama adwtim duzenli. Bu civan percemi aslanpencesi polikistik overa mi iyi geliyor mus. Ben sogan kurune basliyacagim bu ayda olmazsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ins hamilesindir canm test isini hic sorma bende dünya kadar para veriyorumEvet benimki sadece çamaşırima buluşacak kadar kahverengi lekeydi. Dun adet olmam lazimdi.6tane testten bi tane kaldi onu da sakliyorum bi kac gun daha gecsin öyle yapicam .yoksa eczaneleri zengin edicez
:)
Olsun uzulmek yok.stres yok.daha ilk deneme.aynen Rabbimin belirledigi bir zaman vardir mutlaka hepimiz icin.hayirlisi olsun herseyin
hayirlisi olsun bidahaki aya calismalara devam bende gelen giden yok daha belirtide yok 2 günüm kaldi regle atesim düstü bende ondan dolayi umutsuyum aslinda
kızlar günaydınnn..bende bişi yok teste fln gerek kalmadı adet oldum..erken oldum ben günümü beklememe de gerek kalmadı.bilgi vereyim dedim..umarım bekleyenler hayırlı haber alır..ilk deneme olmadı napalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)) Allah bilir zamanını..öpüyorum hepinizi haberlerinizi bekliyorumben bi pazartesi sendromu kahvemi içeyim bari
Hazelcim ne zamandır evlisin ?
3 yildir ama son bi yildir bebek istiyorum
hayırlısı olsun inş bu ay hamile kalırsın hem henüz bişey gelmemiş belki bu ay olmuştur bile
hadi ins daha regle 2 günüm var gerci ama belirti filan hic bisi yok iki gün önce yaptigim testtede negatif cikti ..sen nezamandir istiyorsun
bnde 3 aydır istiyorum bu ayda olmazsa 4 olacak ama olumsuz düşünmek istemiyorum bu aydan çok umutluyum inş yanılmam
ayrıca bildgm kadarıyla bir rahatszlıgm yok kadın dogma birkac kez muayene olmustum bu ayda olmazsa dr gidip baktırcam hormonlarıma falan.
ya canım sen,n 2 gün var benim 6 gün kala çıktı 2. çizgi. ama saatler sonra bende o yüzden güvenemiyorum. aslında ondan sonra da yaptım 2 kez ama onlarda da çok sonra çıktı 2. çizgi. bende perşembeye kadar beklemeyi düşünüyrum. bat 23 marttı. hayırlısı olsun senin içinde ama bence sen hamilesin.
selam kızlar bugun 14 cu gunum ve de ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıktı aslında bılıyordum daa doktorda ıyı demıstı ama pozıtıf test gorunce ınanın atmaya kıyamadıminşalalh bu ay iyi olur...
Esr06 hayırlısı olsun canım :)canım benimki çarşamba pozitif çıktı ve kasık ağrısı vardı yumurtlama belirtisi. biz salı çarşamba perşembe çalıştık. pozitif çıktığı gün ve ertesi gün çok önemli. inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız 15 gün sonra
canım gebeyim evet hayırlısıyla. benimki 3. dakikada çıktı. bu sabah yine yaptım yine hemen çıktı. ama silik. henüz hormon seviyesi az demekki. zaten bat yarın. test prospektüsünde 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor. ama inşallah gebesindir. tekraralasana testi. merak ettim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?