mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Olsun uzulmek yok.stres yok.daha ilk deneme.aynen Rabbimin belirledigi bir zaman vardir mutlaka hepimiz icin.hayirlisi olsun herseyin

Iyi aksamlar arkadaşlar bata 3 gün kala regl oldum sabah ama hala kirmiziya donmedi ve çok az geliyor üstelik göğüs agrimda geçmedi bende suphelenip test yaptim tabiki negatif

Kizlar bende her ay oldugu gibi bu ayda hamile kalmak istiyorum.
6 aydir yaklasik denemeler basladi, pko var dediler ama adwtim duzenli. Bu civan percemi aslanpencesi polikistik overa mi iyi geliyor mus. Ben sogan kurune basliyacagim bu ayda olmazsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar bugun 14 cu gunum ve de ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıktı aslında bılıyordum daa doktorda ıyı demıstı ama pozıtıf test gorunce ınanın atmaya kıyamadım inşalalh bu ay iyi olur...

merhaba Rzn81 sizin gibi rahatsızlığı olan kadınlara ibrahim saraçoğlu soğan kürünü önerio ve baya da faydasını görenler var mutlaka denemelisiniz bir ayda düzelmezse bile ikinci ayda fayda gören cok. sogan ürünü yapın derim bn yapıorum bugün 9. günümdü

Evet benimki sadece çamaşırima buluşacak kadar kahverengi lekeydi. Dun adet olmam lazimdi.6tane testten bi tane kaldi onu da sakliyorum bi kac gun daha gecsin öyle yapicam .yoksa eczaneleri zengin edicez
:)
ins hamilesindir canm test isini hic sorma bende dünya kadar para veriyorum

Olsun uzulmek yok.stres yok.daha ilk deneme.aynen Rabbimin belirledigi bir zaman vardir mutlaka hepimiz icin.hayirlisi olsun herseyin

hayirlisi olsun bidahaki aya calismalara devam bende gelen giden yok daha belirtide yok 2 günüm kaldi regle atesim düstü bende ondan dolayi umutsuyum aslinda

hayirlisi olsun bidahaki aya calismalara devam bende gelen giden yok daha belirtide yok 2 günüm kaldi regle atesim düstü bende ondan dolayi umutsuyum aslinda

Hazelcim ne zamandır evlisin ?

hayirlisi olsun bidahaki aya calismalara devam bende gelen giden yok daha belirtide yok 2 günüm kaldi regle atesim düstü bende ondan dolayi umutsuzum aslinda

hadi ins daha regle 2 günüm var gerci ama belirti filan hic bisi yok iki gün önce yaptigim testtede negatif cikti ..sen nezamandir istiyorsun

bnde 3 aydır istiyorum bu ayda olmazsa 4 olacak ama olumsuz düşünmek istemiyorum bu aydan çok umutluyum inş yanılmam
ayrıca bildgm kadarıyla bir rahatszlıgm yok kadın dogma birkac kez muayene olmustum bu ayda olmazsa dr gidip baktırcam hormonlarıma falan.

olumsuz düsünme ama esinde gitsin kontrole..bende de hormonun birinde yükseklik vardi düzeldi ama kendi üzerime yogunlastim kadin dru en son sende bi problem yok hersey yolunda deyince esime israr edip kontrole ikna ettim 2 hafta sonra randevusu var ins bisey cikmaz.. böyle islerde iki tarafli kontrole gidilip tedaviye baslanmali...

canım gebeyim evet hayırlısıyla. benimki 3. dakikada çıktı. bu sabah yine yaptım yine hemen çıktı. ama silik. henüz hormon seviyesi az demekki. zaten bat yarın. test prospektüsünde 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor. ama inşallah gebesindir. tekraralasana testi. merak ettim çok

Son düzenleme:

canım benimki çarşamba pozitif çıktı ve kasık ağrısı vardı yumurtlama belirtisi. biz salı çarşamba perşembe çalıştık. pozitif çıktığı gün ve ertesi gün çok önemli. inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız 15 gün sonra

Esr06 hayırlısı olsun canım :)
Saglıkla alırsın inşallah bebişini kucağına :)
Ymurta takibi dışında özel bişey yaptın mı başka peki?
Doktorlar gün aşırı ilişkiye girin diyorlar hergün olursa sperm kalitesi azalıyormuş.
Birde sperm 72 saat yaşayabiliyormuş yumurta hücresi ise sadece 12-24 saat bu yüzden yumurtladığımız gün spermin hazır olması gerekiyormus içeride
Yumurta oratalama 12-24 saat yaşadığı için yumurtlama öncesi ve sonrası ilişki şart
Ben bu ay yumurtlama öncesi ve sonrası denedim ama yumutrladığımı kendi belirtilerime göre ayarladım test yapmadan.
Bir daha ki ay yumurtlama testi ile çalışıcam ama inşallah gerek kalmaz
Ay ne zormuş hamile kalmak ya...

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ins bizede nasip etsin:)) regl e kac gun kala test yaptin benim 5 gün falan var yapsam cikarmiki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…