mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Malesef bu sabah hastalandım umutluydum oysaki
Umudumuz Nisan aynına kaldı artık

Canım merhaba, ben soğan denemedim. Tüp bebek denememiz negatif olunca başka arayışların içine girdim ve prof ibrahim adnan saraçoğluna mail attım. Durumlarımı yazdım benim tüpümün biri tıkalı ve pcos var. Ona istinaden verdi herhalde. İstersen sende yaz.
Hakkımızda hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar slm bişe sorucam.. Daha evvelde yazmıştım adetim 10 gün geçikti diye . Dün iki farklı yerde hcg yaptırdım. Dün sabah yaptırdığımın sonucunu şimdi aldım ve sonuş0.28
Dün öğlen yaptırdığımın sonucu ise 1.20
Acaba geç döllenme falan olabilir mi? Bi kaç gün daha bekleyeyim mi??

Belki saçmalıyorum ama yıllardır çok istediğimden dolayı böyle umut içindeyim(

Nolur bilen duyan yazsınn lütfen

Sagol cnm benim tup tikali mi bilmiyorum ama pko var dediler. Sogan kurunu denicem bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar meraba ben dearanıza yeni katıldım 4 yaşında bir oglum var 29 yaşındayım 2.çocuk istiyoruz artık dün bıraktım korunmayı acelem yok ama artık ne zaman olursa

hiç bir şey yapmadım. folik asite ocak ayında başladım. gün aşırı yaptık şubatta ama tutturamadık canım. biz oğlumda da 3 gün üst üste yaparak tutturmuştuk.

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ins bizede nasip etsin:)) regl e kac gun kala test yaptin benim 5 gün falan var yapsam cikarmiki????

saol canım benim. darısı isteyen herkese olsun inşallah. bata 2 gün kala çıktı. ama ilk gebeliğim batı 3 geçe çıkmıştı. değişken bir şey bu yani.

Sagol cnm benim tup tikali mi bilmiyorum ama pko var dediler. Sogan kurunu denicem bakalim

Hakkında hayırlısı inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Merhaba kizlar.. bugun bat gunum.. gelen giden yok suan.. insaallah gelmez ya insaallah hayirlisiyla hamileymdir.. cok akintim var.. kasigim agriyo göğüslerm hassas. Ama adet olmadan oncede bu belirtileri yaşıyorum.. evde bi testm var. Kalkip simdi yapasim var ama bide çıkmazsa. Sizce ne zaman yapiyim

normalde olur mu böyle 1-2 gün gecikme. hiç olmazsa hep dakikse yap derim ben.

regl oldum gülbeseker-27 mart.. nakavtt

Kızlar az evvelde yazdım ama bidaha yazmak istedim..

Lütfen yardım..

Dün iki farklı yere hcg yaptırdım ikisinin sonucuda farklı
Biri 0.28 digeri 1.20
Ne olabilir .. Kesin negatif sonuçmu yoksa yükselme ihtimali var mı????????

anladım canım bu ayda gebelik olmazsa ben zaten gidicem eşimlede konustum o da gitmeyi kabul etti zaten gitmemiz gerektigini aramzda konusmustuk eşin hangi bölümden randevu aldı hiç bilgim yokta:44:

beni de ekler misiiinnn 6 nisan

dün yaptırmışsın madem cuma bir daha yaptır. yükselmemişse kesin negatiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…