mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

canım adet oldunmu..

kızlar meraba ben dearanıza yeni katıldım 4 yaşında bir oglum var 29 yaşındayım 2.çocuk istiyoruz artık dün bıraktım korunmayı acelem yok ama artık ne zaman olursa

hoşgeldin canım aramıza bende 2.bebek isteyenlerdenim 4 yaşında kızım var benimde inş. nasip olur ikimizede

Son düzenleme:

Canim benide eklermisin ??? Bat 31 Mart

canım yarın sabah yapmayı düşünüyorum. evet 10 dk dan sonraki sonuca bakmayın diyolar ama ilk gebeliğimde de 2 saat sonra çıkmıştı benim testte. yarın yapıcam artık sonucu yazarım.umarım hemencecik çıkar bu kez :)

kızlar tekrar merhaba
batım 27 mart. dün idrar testi yaptım ve çok silik ikinci çizgi çıktı. bugün de kan verdim 48,96 çıktı pozitif yani:) bata 2 gün kala bu değer nasıl sizce. çok sevindim ama bir o kadar da endişeliyim daha önce bir kimyasal gebelik geçirdiğim için.

bak ben bunlari bilmiyordum iyi oldu canim soyledigin ben bu ay iki tarafimda da folikul var sansimiz yuksek yani insallah olur yaa

anladım canım bu ayda gebelik olmazsa ben zaten gidicem eşimlede konustum o da gitmeyi kabul etti zaten gitmemiz gerektigini aramzda konusmustuk eşin hangi bölümden randevu aldı hiç bilgim yokta:44:

ürologiye gittik idrar filan sonrada sperm testi istedik sperm icin labora gitcez

Canım bir arkadaşımın öyle oldu kanda çıkmadı ve 1 hafta sonra yine baktırdı hemde idrarda ve hamileydi:) aynı gün kanda baktırdı değerleri yükselmişti.
Eğer geç döllenme olduysa biraz geç çıkabiliyor.
Biraz daha bekle tekrar et testi :)

Ayy inşallah benimde öyledir yaaa.. Valla artık çatlıycamm..
Teşkkür ederim cvp içinn...:))))) :*****

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaptınmııııı? sonuç ne canım merakla bekliyorum.. canım ya içilen su miktarı da çok etkiliyor. bak sabah ilk idrar da daha koyu oluyor gece boyu su içilmediği için. gece yatarken yaptım çooook silik çıktı. gün boyu 3 litre su içmiştim. ilk idrar önemli yani.

canım hayırlı olsun. tebrik ederim. demek bende yaptırsam o civarlarda çıkacak. ben ctesi yaptırıcam. benim bat da 26 mart idi. batlar yakın doğumlarda peşpeşe olacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…