mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

canım hayırlı olsun. tebrik ederim. demek bende yaptırsam o civarlarda çıkacak. ben ctesi yaptırıcam. benim bat da 26 mart idi. batlar yakın doğumlarda peşpeşe olacak inşallah:)

Ay çok teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ederim. inş hayırlısıyla sağlıcakla alırız kucağımıza :) allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben de cox istiyorum mart ayinda hamile kalmayi rabbim nasip eder insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş Ulviye hanım inş hepimiz tadarız bu duyguyu. Bn umudumu nisana bıraktım inş ugurlu gelir nisan ayı.

Hanife 55.insallah canim.araniza bugun katildim daha oyrenmeye calisiyorum forumu.senin cocugun varmi?? Kac yillik evlisin.

Bu sabah adet oldum.. cok umutluydum bu ay( adetin 3. Gunu doktora gitmeyi dusunuyorum.. gidenler anlatabilir mi neler yapiliyo hangi testler bni bilgilendirebilirmisiniz.. daha esimede soylemedim adet olduğumu nasıl dicem bilmiyorum..

canım beni de ekler misin 2 nisan

Canım kan veriyorsun ve hormonlarına bakılıyor bı de alttan vajinal muayene;( iste o kısım biraz iğrenç

Hanife 55.insallah canim.araniza bugun katildim daha oyrenmeye calisiyorum forumu.senin cocugun varmi?? Kac yillik evlisin.

bende yeni sayılırım iki üc gündür takılıyorum burada kader birliği yapmak bişeyler paylaşmak çok hoşuma gitti ,

ben 8 bucuk aylık evliyim son 3.5 aydır bebek düşünmeye başladık 3 aydır korunmadığımız halde olmadı çok istiyorum 3 aydır umud ediyorum ya ama bu aydan umutluyum peki sen ?

Canım kan veriyorsun ve hormonlarına bakılıyor bı de alttan vajinal muayene;( iste o kısım biraz iğrenç

Hm.. bn 7 aylik evliyim. 5. Ayimda adetim bittikten sonra kontrole gitmiştim. Normal hersry demişti. 1 yila kadar olmazsa adetin 3. Gunu gelirsin demisti. Ama bn o kadar beklemek istemiyorum. Simdi gidersem belkide yapmazlar.. siz ne kadardir istiyosunuz kac yasindasiniz? Ben 19 yasindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…