Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum
Ayy cok sevindimmm:) darisi hepimizin basina:) olumsuz seyleri okuma dinleme hic streste yapma tadini cikar😚😚
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hayırlı olsun. tebrik ederim. demek bende yaptırsam o civarlarda çıkacak. ben ctesi yaptırıcam. benim bat da 26 mart idi. batlar yakın doğumlarda peşpeşe olacak inşallah:)
Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum
tebrik ederim. ben de aynı durumdayım. dün öğrendim kan testiyle. ama 3 ay önce kimyasal gebelik olduğu için çok endişeliyim. doya doya sevinemedim yani.
evet canım devam ediyoruz calısmaya . umutsuzluk yok pozitif düşünüyoruz
senin var mı bebişin yada hamilelik var mı bahsetsene biraz.
benim 4 yaşında bir kızım var sadece ben ikinciyi istiyorum eşim tek çocuk istiyor bu konuda canım cok sıkılıyor tek taraflı olunca insanın ne hevesi kalıyor nede çabası..bunları yazarken içim doldu demekkki çok içime atmışım eşim benden 2.cocuk istemiyor sebeb ne olursa olsun beni buna layık görmüyor anlayamıyorum bir türlü maddi sebebler diyor bütün imkanımı kızım için harcamalıyız diyor ama benim ne aklıma nede kalbime yatmıyor kızıma kardeş dünyadaki bütün maddiyattan daha degerliymiş gibi geliyor ona karsı asıl bencillik bu bence..bilmiyorum belkide 2. evladım hiç olmucak bu gidişle belkide bende vazgeçmeliyim...
bu ay hamilelik olucagını hiç sanmıyorum çünkü ben olmasını istemedim korunduk yakında sınavım var sınavdan sonrasına bıraktım..ama yinede buradayım Allahın işine karışılmaz herşeye ragmen 3 nisan regl tarihimi bekliyorum...
benim 4 yaşında bir kızım var sadece ben ikinciyi istiyorum eşim tek çocuk istiyor bu konuda canım cok sıkılıyor tek taraflı olunca insanın ne hevesi kalıyor nede çabası..bunları yazarken içim doldu demekkki çok içime atmışım eşim benden 2.cocuk istemiyor sebeb ne olursa olsun beni buna layık görmüyor anlayamıyorum bir türlü maddi sebebler diyor bütün imkanımı kızım için harcamalıyız diyor ama benim ne aklıma nede kalbime yatmıyor kızıma kardeş dünyadaki bütün maddiyattan daha degerliymiş gibi geliyor ona karsı asıl bencillik bu bence..bilmiyorum belkide 2. evladım hiç olmucak bu gidişle belkide bende vazgeçmeliyim...
bu ay hamilelik olucagını hiç sanmıyorum çünkü ben olmasını istemedim korunduk yakında sınavım var sınavdan sonrasına bıraktım..ama yinede buradayım Allahın işine karışılmaz herşeye ragmen 3 nisan regl tarihimi bekliyorum...
hmmm anladım durumunu. Bence sen mantıklı düşünüyosun Allah kızını bağışlasın ikinciyi istemen cok normal.
tek büyüyen çocuk garip oluo bunun en iyi örnegi abimn oglu.7.. sınıfa gdio tek kardes . ne paylasmayı bilio basına buyruk kimseyle anlasamıo ablamın iki cocugu var abimin ogluyla aynı mah ve aynı okuldalar bi ablamınkilere bide abiminkiye bakıyorum aralarnda dag gibi bi fark var bundan sunu ögrendimki her cocuk bi kardesi hakeder ayrıca ölüm herkes içindir dünyanın binbir türlü hali var bi cocuk tek ise annesini babasını kaybettgnde ortada kalır sudan cıkmış balıga döner ama bi kardesi olursa ona yaslanır destek alır kimse kardes gbi olamaz diyecegm o ki esinle bunları oturup paylasmadıysan paylasmalısın nedenlerini niye istedgini ona güzelce acıklamalısın anlayış gösterecegine inanıyorum sakin bi zamanda güzel dille anlat seni anlayacaktır maddi durumunuz müsaitse yapın bence ve büyükler hep cocuk rızkıyla dünyaya gelir der. ben buna cok inanıyorum bi şekilde büyürler kızında bencil yetişmemiş olur. Hakkında hayırlısı olsun cnm bnm üzme kendini.
hmmm anladım durumunu. Bence sen mantıklı düşünüyosun Allah kızını bağışlasın ikinciyi istemen cok normal.
tek büyüyen çocuk garip oluo bunun en iyi örnegi abimn oglu.7.. sınıfa gdio tek kardes . ne paylasmayı bilio basına buyruk kimseyle anlasamıo ablamın iki cocugu var abimin ogluyla aynı mah ve aynı okuldalar bi ablamınkilere bide abiminkiye bakıyorum aralarnda dag gibi bi fark var bundan sunu ögrendimki her cocuk bi kardesi hakeder ayrıca ölüm herkes içindir dünyanın binbir türlü hali var bi cocuk tek ise annesini babasını kaybettgnde ortada kalır sudan cıkmış balıga döner ama bi kardesi olursa ona yaslanır destek alır kimse kardes gbi olamaz diyecegm o ki esinle bunları oturup paylasmadıysan paylasmalısın nedenlerini niye istedgini ona güzelce acıklamalısın anlayış gösterecegine inanıyorum sakin bi zamanda güzel dille anlat seni anlayacaktır maddi durumunuz müsaitse yapın bence ve büyükler hep cocuk rızkıyla dünyaya gelir der. ben buna cok inanıyorum bi şekilde büyürler kızında bencil yetişmemiş olur. Hakkında hayırlısı olsun cnm bnm üzme kendini.
bu arada bnm regl dönemimde 5 nisantarihler yakın.
Ben de cox istiyorum mart ayinda hamile kalmayi rabbim nasip eder insallah.
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1marthamile
kalyopi 3 marthamile
isyan123 5 marthamile
aadanurr 8 mart ??????????
Dilakzn 8 mart Beklemede
Mina33 8 mart ???????????
perisipessa 9 marthamile
takino 10 mart ???????????
melodi_1 10 mart (silik çizgi)hamile
zeyy88 11 marthamile
Esir27 12marthamile
meraak 12 mart ????????????????
shimarik 12 mart ??????????????? YENİ BAT
yas-minn 12 marthamile
leylakxx 13 mart beklemede ??????????????
ysmnkr 14 mart ??????????????????
elennil 14 marthamile
fundagün 15 mart ???????????????
hado 15 mart ??????????????
dhasel 15 mart ?????????
modelli 16 mart ?????????????????
Miracan 17mart
yaer 17 mart
ozgekuaforr 17 mart
budageçerr 18 mart
angeloflove 18 mart
aslhnylmz 18 mart
26may 19 mart YENİ BAT
calimero32 19 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
nehirdenizz 21 mart
londonelizabet 22 mart
yummyyum 22 mart
bndr 22 mart
zeyneppmehmett 23 mart
nehirdenizz 23 mart
tbafth 25 mart
coomio 25 mart
esr06 26 mart
nirodha 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
gulbesseker 27 mart
eslemim 27 mart
gulsah_32 28 mart
fasulyeko 29 mart
010712 30 mart
ideal 31 mart
scarfaceislove 2nisan
emakinef 3 nisan
goncagul_ce 3 nisan
bukuli 3 nisan
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
Mmsl 5 nisan
sukrediyorum 5 nisan
03062008 6 nisan
dolphin02 8 nisan
Taana 9 nisan
mascaraa 10 nisan
pirnık 11 nisan
damak 12 nisan
blackberry34 12 nisan
ecetuba84 12 nisan
ayfer88 13 nisan
almilamiray 14 nisan
pınartarsu ?
milanour ?
Hehehehehe herşey de vardır bir hayır kalbini bozma arkadaşım :)
cnm cok sevindim.. :))) inşallah herşey yolunda gider stres yapma lütfen gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin :)
ne oldu haber varmı senden cnm ???
canım beni de ekler misin 2 nisan
Bu sabah adet oldum.. cok umutluydum bu ay( adetin 3. Gunu doktora gitmeyi dusunuyorum.. gidenler anlatabilir mi neler yapiliyo hangi testler bni bilgilendirebilirmisiniz.. daha esimede soylemedim adet olduğumu nasıl dicem bilmiyorum..
Hanife 55.insallah canim.araniza bugun katildim daha oyrenmeye calisiyorum forumu.senin cocugun varmi?? Kac yillik evlisin.
cnm cok sevindim.. :))) inşallah herşey yolunda gider stres yapma lütfen gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin :)
sizn adınıza sevindim Allah ım tamamına erdirsin stres yapmayın bizede dua edin ki çift çizgiyi görelim
Canım kan veriyorsun ve hormonlarına bakılıyor bı de alttan vajinal muayene;( iste o kısım biraz iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?