mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Canım ben 31 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz. Sen hamilelik planlıyorum hormonlarımi olcturmek istiyorum dersin baktın yanaşmıyor değiştir doktoru

Merhaba bişey dikkatimi çekti sennle düüğün tarihimiz arasında 1 ay var ben 11.08.2013 te evlendim 25 yasındayım 8 aylık evliyim son 3.5 aydır bebek düşünüyorum olmadı bekarken devlette kadın doğuma muayene olmustum küçük bir kist var ama önemsenmecek kadar küçük demişti doktor.
evlendikten snra baska bi rahatszlıgmdan ötürü özelin kadın dogma gitmiştim alttan ultrasonla muayene etti gayet temiz görünüo organların dedi çocuk düşündüğümüzü söyleyince adet oldugnun 3.günü gel hormon testlerini yapalım demişti bn gecen ay olur diye gitmemiştim ama bu ay yani nisan ayında da hamilelik olmazsa hormon testi için gidicem bnce sende gitmelisin ben devlete mi özele mi gidip gitmemekte karasızım

Henüz bi gelisme yok bekliyoruz bakalım ama bugun grip oldum gibi boğazım aciyo esim atlatti bana bulastirdi gicik hep böyle yapıyor :)))))

özellikle senden özel olarak haber bekliyorum bak :) çok sık giremiyorum hatta önümüzdeki haftadan itibaren akşamları bakabilcem sanırım çünkü iş durumundan bahsetmiştim sana bu arada ben bi süre yaz sonuna kadar sanırım denemicem ilk denemede olmadı hemen adet olduğum gün işyerinden haber geldi..bilmiyorum bi işaret gibi oldu..çok yoğun ve stresli bi döneme gircem..he bebek olunca işten çıkcam ama tecrübe kalcak cv de..yani ilerisini de düşünmek zorundayım sanırım..çocuğum olunca 3 yaşından sonra sonra onu bırakıp işe girince bi üç beş kuruş fazla aldığımda deger en azından diye düşünmeye başladım.gerçi fazla secimim de yok..şu an kabul etmek zorunda kaldım etmesem de işsiz bile kalabilirdim..ay cok zor secim yapmak ya Allahım bana böyle bişey verdii vardır bildiği.hayırlıdır inşallah..ama sen haberdar et beni.inş.sağlıkla vakti geldiği vakit hamile kalırsın cnm..bende inşallah pişman olmam..ay cok uzun yazdım ama kusura bakma gerçekten teselli etmeye calışıyorum kendimi. (

ne oldu haber varmı senden cnm ???

Ayy canim benim haber vermezmiyim haykiracagim hatta :) Allah im utandirmasin hepimizi de canim sende sakin uzulme ve herseyi oluruna birak umarım pisman olmazsın kararlarinda ama sana tavsiyem cocugun bikac kurus fazla gelirden daha degerlidir kendi kararin iyi dusun mutlu olman en onemlisi arkadasim dikkat et kendine emi

evet haklısın cnm zaten eşimde dedi ki en fazla üç ay ara veririm dinlemem valla diye :) bi iki ay geçsin bakalım da en kötü ihtimalle de işsiz kalırım yaa napayım valla düşün düşün stres oldum zaten...bi iki ay zamana bırakayım sonra da bakarım en azından haklı bi sebebim olur hamile olup işsiz kalırsam cnm ... :) yatarım evimde stressiz gezerim dolaşırım hamişken :)) hepimiz için hayırlısı inşallah

Hakkında hayırlısı olsun tatlım umarim güzel olur herşey senin için

Bnde 7 eylül de evlendm canim. Ben 5. Ayimda ozele gidip vajinal muayene olmustum iltihap yok kis yok hersey cok güzel dedi yolladi doktor beni.. ancak 1 yil sonra hormonlara bakılıyormus. Bu ay gidip gitmemekte kararsizim.. cuma gunu gitmem gekiyo ama mosafirlerim var ya pff ne yapcmm. Esimle konustum ovulasyon deneyelim bu ay dedik olmazsa diger ay doktora gideriz dedik..

darısı bize inşallah. ben dün yumurtladım. geçen ay çift çizgiyi yakalayamamıştı testte bu seferde çıktı. bakalım 2 hafta sonra görecez akibeti:)

Selam cnm ben adet oldun adet tarihim 25 nisan umutlar bitti benin bu belirtiler dalga geçiyor valla yenisini kayit et cnm

Taana hep ayni gundemi olur sende canim? Bende hep bir iki gun once olur budefe olmadi mende subat ayi icin oyle diye dusunuyorum amma olmasi icin butun belirtiler var hamile kalmak icin dua ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kizlar bugün adet günümdü ama gelen giden yok daha sanirim bikac gün gecikmeli olcam ..

hmmm hormon testi hakkında sunu gözlemledim devlette calısan dr lar bir yıl geçmeden hamile kalınmamasına hormon testlerine sıcak bakmıolar illa 1 yıl dolcakmış bu düşünce çok sacma. bi rahatsızlıgm varsa erken teshis tedavi için niye bir yıl bekliyim niye vakit kaybediyim o arada tedavimi olurum dimi ?
alltan muayene oldugmdaki dr özele gitmiştim evlendkten snra ve bana 1 yıl falan die bişey demedi adetinin 3.günü gel hormon testlerne bakalım dedi ha bide folik asit verdi hamilelikten 3 ay önce ve hamile kalınca 3 ay kullanılıo gidince sana da vercektir dedigin gibi bu ay da bekle istersen bşz nasılsa erkenciyiz bu konuda sen bilirsin yani ama 1 yıl bekleme. sahsen ben beklemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…