Hm.. bn 7 aylik evliyim. 5. Ayimda adetim bittikten sonra kontrole gitmiştim. Normal hersry demişti. 1 yila kadar olmazsa adetin 3. Gunu gelirsin demisti. Ama bn o kadar beklemek istemiyorum. Simdi gidersem belkide yapmazlar.. siz ne kadardir istiyosunuz kac yasindasiniz? Ben 19 yasindayim
Teşekkürler che paylaşımın için, keşke bu yazıdaki doğrular gibi olsalar..
Hm.. bn 7 aylik evliyim. 5. Ayimda adetim bittikten sonra kontrole gitmiştim. Normal hersry demişti. 1 yila kadar olmazsa adetin 3. Gunu gelirsin demisti. Ama bn o kadar beklemek istemiyorum. Simdi gidersem belkide yapmazlar.. siz ne kadardir istiyosunuz kac yasindasiniz? Ben 19 yasindayim
Henüz bi gelisme yok bekliyoruz bakalım ama bugun grip oldum gibi boğazım aciyo esim atlatti bana bulastirdi gicik hep böyle yapıyor :)))))
ayyy canım çooook sevindim. hayırlı uğurlu olsun. ya bu sitede boş gebelik kimyasal gebelik vs okudukça bak bende telaşlanmaya başladım. pozitif düşünüp dua edelim canım. inşallah herşey yolunda gider.
amin canım inşallah...
ne oldu haber varmı senden cnm ???
özellikle senden özel olarak haber bekliyorum bak :) çok sık giremiyorum hatta önümüzdeki haftadan itibaren akşamları bakabilcem sanırım çünkü iş durumundan bahsetmiştim sanabu arada ben bi süre yaz sonuna kadar sanırım denemicem ilk denemede olmadı hemen adet olduğum gün işyerinden haber geldi..bilmiyorum bi işaret gibi oldu..çok yoğun ve stresli bi döneme gircem..he bebek olunca işten çıkcam ama tecrübe kalcak cv de..yani ilerisini de düşünmek zorundayım sanırım..çocuğum olunca 3 yaşından sonra sonra onu bırakıp işe girince bi üç beş kuruş fazla aldığımda deger en azından diye düşünmeye başladım.gerçi fazla secimim de yok..şu an kabul etmek zorunda kaldım etmesem de işsiz bile kalabilirdim..ay cok zor secim yapmak ya Allahım bana böyle bişey verdii vardır bildiği.hayırlıdır inşallah..ama sen haberdar et beni.inş.sağlıkla vakti geldiği vakit hamile kalırsın cnm..bende inşallah pişman olmam..ay cok uzun yazdım ama kusura bakma gerçekten teselli etmeye calışıyorum kendimi. (
Ayy cok sevindimmm:) darisi hepimizin basina:) olumsuz seyleri okuma dinleme hic streste yapma tadini cikar😚😚
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına :)
tebrik ederim. ben de aynı durumdayım. dün öğrendim kan testiyle. ama 3 ay önce kimyasal gebelik olduğu için çok endişeliyim. doya doya sevinemedim yani.
inşallah bi daha aynı acıları yaşatmaz Allahım.
Ayy canim benim haber vermezmiyim haykiracagim hatta :) Allah im utandirmasin hepimizi de canim sende sakin uzulme ve herseyi oluruna birak umarım pisman olmazsın kararlarinda ama sana tavsiyem cocugun bikac kurus fazla gelirden daha degerlidir kendi kararin iyi dusun mutlu olman en onemlisi arkadasim dikkat et kendine emi
evet haklısın cnm zaten eşimde dedi ki en fazla üç ay ara veririm dinlemem valla diye :) bi iki ay geçsin bakalım da en kötü ihtimalle de işsiz kalırım yaa napayım valla düşün düşün stres oldum zaten...bi iki ay zamana bırakayım sonra da bakarım en azından haklı bi sebebim olur hamile olup işsiz kalırsam cnm ... :) yatarım evimde stressiz gezerim dolaşırım hamişken :)) hepimiz için hayırlısı inşallah
hmmm anladım durumunu. Bence sen mantıklı düşünüyosun Allah kızını bağışlasın ikinciyi istemen cok normal.
tek büyüyen çocuk garip oluo bunun en iyi örnegi abimn oglu.7.. sınıfa gdio tek kardes . ne paylasmayı bilio basına buyruk kimseyle anlasamıo ablamın iki cocugu var abimin ogluyla aynı mah ve aynı okuldalar bi ablamınkilere bide abiminkiye bakıyorum aralarnda dag gibi bi fark var bundan sunu ögrendimki her cocuk bi kardesi hakeder ayrıca ölüm herkes içindir dünyanın binbir türlü hali var bi cocuk tek ise annesini babasını kaybettgnde ortada kalır sudan cıkmış balıga döner ama bi kardesi olursa ona yaslanır destek alır kimse kardes gbi olamaz diyecegm o ki esinle bunları oturup paylasmadıysan paylasmalısın nedenlerini niye istedgini ona güzelce acıklamalısın anlayış gösterecegine inanıyorum sakin bi zamanda güzel dille anlat seni anlayacaktır maddi durumunuz müsaitse yapın bence ve büyükler hep cocuk rızkıyla dünyaya gelir der. ben buna cok inanıyorum bi şekilde büyürler kızında bencil yetişmemiş olur. Hakkında hayırlısı olsun cnm bnm üzme kendini.
canım teşekkür ederim yazdıkların için içim ferahladı.yazdıklarında cok haklısın ama inan konuşmayı çok denedim dinledide ama beni anlamadı kendisininde 4 tane kardeşi var abisine aşık okadar sevip sayıyor o olmasa ben napardım diyor bunu örnek veriyorum daha birçok şey olmadı istemiyor..kalbi katılaşmış sanki artık onu anlamak yerine sinir olmaya başladım dün akşamda bana diyorki benim senden umudum yok sen sınava hazırlanmıyorsun diyor öyle kızdımki halbuki ders çalışmak için sabah 5.30 uyanıyorum öğleden sonra 3 saat ders çalışıyorum kızım kreşten gelene kadar...güvenimi altüst etti sonra dediğine pişman oldu gibi ama iş işten geçti..kadrolu olmak zorundayım ondan daha iyi bir maaaşım olmalı ozaman bana üstünlük saglayamıcak..offf beni bu hale getirdi kendime güvensiz ama bi okadarda hırslı..3000tl maaş alıyor bu arada istanbulda yaşıyoruz 2. çocuk olursa asla geçinemeyiz dimii
Bnde 7 eylül de evlendm canim. Ben 5. Ayimda ozele gidip vajinal muayene olmustum iltihap yok kis yok hersey cok güzel dedi yolladi doktor beni.. ancak 1 yil sonra hormonlara bakılıyormus. Bu ay gidip gitmemekte kararsizim.. cuma gunu gitmem gekiyo ama mosafirlerim var ya pff ne yapcmm. Esimle konustum ovulasyon deneyelim bu ay dedik olmazsa diger ay doktora gideriz dedik..Merhaba bişey dikkatimi çekti sennle düüğün tarihimiz arasında 1 ay var ben 11.08.2013 te evlendim25 yasındayım 8 aylık evliyim son 3.5 aydır bebek düşünüyorum olmadı bekarken devlette kadın doğuma muayene olmustum küçük bir kist var ama önemsenmecek kadar küçük demişti doktor.
evlendikten snra baska bi rahatszlıgmdan ötürü özelin kadın dogma gitmiştim alttan ultrasonla muayene etti gayet temiz görünüo organların dedi çocuk düşündüğümüzü söyleyince adet oldugnun 3.günü gel hormon testlerini yapalım demişti bn gecen ay olur diye gitmemiştim ama bu ay yani nisan ayında da hamilelik olmazsa hormon testi için gidicem bnce sende gitmelisin ben devlete mi özele mi gidip gitmemekte karasızım
Bu ay aslnda ovulasyon testi kullaniyim diyorum. Kac aydir deniyosunuz?Canım ben 31 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz. Sen hamilelik planlıyorum hormonlarımi olcturmek istiyorum dersin baktın yanaşmıyor değiştir doktoru
Bu ay aslnda ovulasyon testi kullaniyim diyorum. Kac aydir deniyosunuz?
darısı bize inşallah. ben dün yumurtladım. geçen ay çift çizgiyi yakalayamamıştı testte bu seferde çıktı. bakalım 2 hafta sonra görecez akibeti:)
kizlar subatin kisa ay olduguna bakmayarak regliniz ayni gunde oldumu??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde 7 eylül de evlendm canim. Ben 5. Ayimda ozele gidip vajinal muayene olmustum iltihap yok kis yok hersey cok güzel dedi yolladi doktor beni.. ancak 1 yil sonra hormonlara bakılıyormus. Bu ay gidip gitmemekte kararsizim.. cuma gunu gitmem gekiyo ama mosafirlerim var ya pff ne yapcmm. Esimle konustum ovulasyon deneyelim bu ay dedik olmazsa diger ay doktora gideriz dedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?