Taana hep ayni gundemi olur sende canim? Bende hep bir iki gun once olur budefe olmadi mende subat ayi icin oyle diye dusunuyorum amma olmasi icin butun belirtiler var hamile kalmak icin dua ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım teşekkür ederim yazdıkların için içim ferahladı.yazdıklarında cok haklısın ama inan konuşmayı çok denedim dinledide ama beni anlamadı kendisininde 4 tane kardeşi var abisine aşık okadar sevip sayıyor o olmasa ben napardım diyor bunu örnek veriyorum daha birçok şey olmadı istemiyor..kalbi katılaşmış sanki artık onu anlamak yerine sinir olmaya başladım dün akşamda bana diyorki benim senden umudum yok sen sınava hazırlanmıyorsun diyor öyle kızdımki halbuki ders çalışmak için sabah 5.30 uyanıyorum öğleden sonra 3 saat ders çalışıyorum kızım kreşten gelene kadar...güvenimi altüst etti sonra dediğine pişman oldu gibi ama iş işten geçti..kadrolu olmak zorundayım ondan daha iyi bir maaaşım olmalı ozaman bana üstünlük saglayamıcak..offf beni bu hale getirdi kendime güvensiz ama bi okadarda hırslı..3000tl maaş alıyor bu arada istanbulda yaşıyoruz 2. çocuk olursa asla geçinemeyiz dimii
hmmm anladımm. Yani İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor tabi ama 3.000 tl ile geçinip geçinemeyeceğinizi sen daha iyi bilirsin evin dişi kuşusunkira falan varsa harcamalar çoksa zorlanırsın aile destek verirse rahat geçinebilirsin şartları sen daha iyi bilirsin. Hedeflerin var görüyorum ki hedeflerinden şaşma eşin seni kızdrmak için yapabilir 2. düşünme diye de yapabilir seni yıldırmak isteyebilir bence ilk hedeflerini gerceklestr derslerne odaklan nasıl Rabbim sana bir tane vermiş yaşın genç ise ileriye dönük bir engel yoksa azcık ertele istersen . Hem eşin maddiyatı bahane olarak sunamaz hakkında hayırlısı olsun inş. Ayrıca dua et annelik duygusunu bizde tadalım 3 aydır hamile kalmayı bekliyorum annelerin duası kabul olurmus
hmmm anladımm. Yani İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor tabi ama 3.000 tl ile geçinip geçinemeyeceğinizi sen daha iyi bilirsin evin dişi kuşusunkira falan varsa harcamalar çoksa zorlanırsın aile destek verirse rahat geçinebilirsin şartları sen daha iyi bilirsin. Hedeflerin var görüyorum ki hedeflerinden şaşma eşin seni kızdrmak için yapabilir 2. düşünme diye de yapabilir seni yıldırmak isteyebilir bence ilk hedeflerini gerceklestr derslerne odaklan nasıl Rabbim sana bir tane vermiş yaşın genç ise ileriye dönük bir engel yoksa azcık ertele istersen . Hem eşin maddiyatı bahane olarak sunamaz hakkında hayırlısı olsun inş. Ayrıca dua et annelik duygusunu bizde tadalım 3 aydır hamile kalmayı bekliyorum annelerin duası kabul olurmus
tamam canım 1.önceliğim derslerim başka bişi düşünmücem..bu maaşla geçiniyoruz ama arttıramıyoruz kira var ben çalışmıyorum eh işte şükür diyelim..inş. canım sen ve buradaki bütün arkadaşlarım bu ay hayırlısıyla hamile kalırsınız..ben anneliği tattım rabbim olmayanlarda nasip etsin..kızım büyüdü ama bebeklikleri başka oluyor öyle özledimki çok güzel birduygu insanın 2. hatta .3.bile istiyor valla
tamam canım 1.önceliğim derslerim başka bişi düşünmücem..bu maaşla geçiniyoruz ama arttıramıyoruz kira var ben çalışmıyorum eh işte şükür diyelim..inş. canım sen ve buradaki bütün arkadaşlarım bu ay hayırlısıyla hamile kalırsınız..ben anneliği tattım rabbim olmayanlarda nasip etsin..kızım büyüdü ama bebeklikleri başka oluyor öyle özledimki çok güzel birduygu insanın 2. hatta .3.bile istiyor valla
ayyy inş inş yaaa kendine güveniyosun ne güzel Allah ım gönlüne göre versin bebek özlemişssin belli. yas kaç ? ne zamandr evlisin çocugun kız mı oglan mı ? merak ettim
kizlar bugün test yaptim belli belirsiz ikinci cizgi 10 dk sonra cikti cok heycanliyim hemen buraya kostum hamilemiyim acaba
hmmm hormon testi hakkında sunu gözlemledim devlette calısan dr lar bir yıl geçmeden hamile kalınmamasına hormon testlerine sıcak bakmıolar illa 1 yıl dolcakmış bu düşünce çok sacma. bi rahatsızlıgm varsa erken teshis tedavi için niye bir yıl bekliyim niye vakit kaybediyim o arada tedavimi olurum dimi ?
alltan muayene oldugmdaki dr özele gitmiştim evlendkten snra ve bana 1 yıl falan die bişey demedi adetinin 3.günü gel hormon testlerne bakalım dedi ha bide folik asit verdi hamilelikten 3 ay önce ve hamile kalınca 3 ay kullanılıo gidince sana da vercektir dedigin gibi bu ay da bekle istersen bşz nasılsa erkenciyiz bu konudasen bilirsin yani ama 1 yıl bekleme. sahsen ben beklemicem.
idrar evde yapılan testi 10 dk geçince dikkate almayın diolar günün geçti mi kaç gün geçti ? istersen tekrar yap testi . Hayırlı olsun
ayyy inş inş yaaa kendine güveniyosun ne güzel Allah ım gönlüne göre versin bebek özlemişssin belli. yas kaç ? ne zamandr evlisin çocugun kız mı oglan mı ? merak ettim
canım sagolasın 6 yıllık evliyim 33 yaşındayım 4 yaşında kıızım kreşe gidiyor..sen nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın..planlı gebelik yapıyosun dimi ve ilk bebiş olucak ne güzel bir heycan..ben kızıma ilk ayda hamile kalmıştım şanslıydım inş. seninkide seni çok bekletmez
ben subat 2 de regl oldum martta ise gecikmişti martın 6 sında oldum erken değil hatta birkaç gün gecikmeli regl olmustum
Ayy canim benim haber vermezmiyim haykiracagim hatta :) Allah im utandirmasin hepimizi de canim sende sakin uzulme ve herseyi oluruna birak umarım pisman olmazsın kararlarinda ama sana tavsiyem cocugun bikac kurus fazla gelirden daha degerlidir kendi kararin iyi dusun mutlu olman en onemlisi arkadasim dikkat et kendine emi
Ayy canim benim haber vermezmiyim haykiracagim hatta :) Allah im utandirmasin hepimizi de canim sende sakin uzulme ve herseyi oluruna birak umarım pisman olmazsın kararlarinda ama sana tavsiyem cocugun bikac kurus fazla gelirden daha degerlidir kendi kararin iyi dusun mutlu olman en onemlisi arkadasim dikkat et kendine emi
Hehehehehe herşey de vardır bir hayır kalbini bozma arkadaşım :)
öyle cnm hayırlısı olsun hepimiz için...ya bi de üstüne üstlük bugün işyerinde terfii aldım ben hayır da diyemedim..bilmiyorum belki biraz ara bile verebilirim bebik çalışmasına( kafam çok karışık napcamı bilemiyorum
Ya bilmiyorum ki.. dun cok kotuydum bugun daha iyiyim.. misafir oldugu icin gidemicem yarin heralde.. banada folik asit vermisti ama bnim istahimi acti bende daha kullanmadim.. sen ne zaman gidiceksin? Adet gunun ne zaman? Ben biraz da cekiniyorum aslinda. Adetliyken muayene nasil olur ki?
canım sagolasın 6 yıllık evliyim 33 yaşındayım 4 yaşında kıızım kreşe gidiyor..sen nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın..planlı gebelik yapıyosun dimi ve ilk bebiş olucak ne güzel bir heycan..ben kızıma ilk ayda hamile kalmıştım şanslıydım inş. seninkide seni çok bekletmez
Allah bağışlasın kızını. bilio musun çocukları seviyorum ama kız çocuklarını daha bir çok seviyorum ya. gönlümde hep kız çocuğu var. Hayırlısı olsun saglıklı olsun ama ömrümde bir kız çocuğu annesi olmayı çok ama çok istiyorum bu açıdan şanslısın
evet planlı bebek istiyorum 7 buçuk aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz bu ayla 4 ay olcak isteyeli. 25 yaşındayım samsunluyum samsun merkezde yasıyorum. geçen yıl 2013 ağustos 11 de evlendim . sen nerelisin nerde yaşıyosun
Kızlar... Beni de alın aranızasat 1mart dünde kan testimde bhcg 45.91 cıktı. Şükürler olsun rabbime Allahım her isteyenin gönlüne göre versin inşallah...
Regl tarihime 4 gün daha var ancak idrar testinde de silik şekilde görüldü. Diğer gebeliğimde gecikme olmadan belli olmaz diye yapmamıştım. Ama gecikmeyi beklemesek de oluyormuş demekki.
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdiğim için cok tedirginim... Allah kucaklarımızı doldursun inşallah...
BAT im dündü bu günle 2 gün gecmis oldu bu ay 3. testimdi digerlerinde hic bisi cikmadi son bitane kaldi yedek :) onuda 2 gün sonra yapiym ama hamilelik üzerine belli bi belirtim yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?