mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

ben subat 2 de regl oldum martta ise gecikmişti martın 6 sında oldum erken değil hatta birkaç gün gecikmeli regl olmustum

kizlar bugün test yaptim belli belirsiz ikinci cizgi 10 dk sonra cikti cok heycanliyim hemen buraya kostum hamilemiyim acaba

kızlar ben de bir tuhafım sanki sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum yüzümde sivilceler çıktı ki adette cıkardı hafif bunlar biraz derin bir üşüme bir yanma adetime daha 6 gün var 4 günde cıkarmı belirti ....

kizlar bugün test yaptim belli belirsiz ikinci cizgi 10 dk sonra cikti cok heycanliyim hemen buraya kostum hamilemiyim acaba

idrar evde yapılan testi 10 dk geçince dikkate almayın diolar günün geçti mi kaç gün geçti ? istersen tekrar yap testi . Hayırlı olsun

Ya bilmiyorum ki.. dun cok kotuydum bugun daha iyiyim.. misafir oldugu icin gidemicem yarin heralde.. banada folik asit vermisti ama bnim istahimi acti bende daha kullanmadim.. sen ne zaman gidiceksin? Adet gunun ne zaman? Ben biraz da cekiniyorum aslinda. Adetliyken muayene nasil olur ki?

idrar evde yapılan testi 10 dk geçince dikkate almayın diolar günün geçti mi kaç gün geçti ? istersen tekrar yap testi . Hayırlı olsun

BAT im dündü bu günle 2 gün gecmis oldu bu ay 3. testimdi digerlerinde hic bisi cikmadi son bitane kaldi yedek :) onuda 2 gün sonra yapiym ama hamilelik üzerine belli bi belirtim yok daha

ben subat 2 de regl oldum martta ise gecikmişti martın 6 sında oldum erken değil hatta birkaç gün gecikmeli regl olmustum

bende de ıkı gun once olur hep bazen de bır gun once olur ama subatta normal oldum gununde...

Canım kan testi yaptırdım negatif çıktı((((((

Kızlar... Beni de alın aranıza sat 1mart dünde kan testimde bhcg 45.91 cıktı. Şükürler olsun rabbime Allahım her isteyenin gönlüne göre versin inşallah...
Regl tarihime 4 gün daha var ancak idrar testinde de silik şekilde görüldü. Diğer gebeliğimde gecikme olmadan belli olmaz diye yapmamıştım. Ama gecikmeyi beklemesek de oluyormuş demekki.
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdiğim için cok tedirginim... Allah kucaklarımızı doldursun inşallah...

Hehehehehe herşey de vardır bir hayır kalbini bozma arkadaşım :)

Canim akşam kan testi yaptırdım sonuc negatif cikti ((((( bak ayni seyleri yasadik yine :2:

bnm regl günüm 6 nisan. gecen ay 6 martta olmuştum eğer hamile kalmazsam gitcem diye kendimi sartlandırdım ama senin dediğin gibi adetliyken o halde muayene olmak pek iç açıcı değil dimi bnde onu düşünüyorum biliyo musun :-( inş hamile kalırımda adetliyken muayene olmak zorunda kalmam. son anda karar değiştirmezsem gitmek istiyorum kimisi diyo ki 6 ay korunmadgn halde olmuosa dr git diyo bilemiyorum :-(
bide bu ayın basnda hamile kalcam diye cok ümitliydim ama regl yaklastıkca ümidimi yitirmeye başlıyorum iki günden beri karmakarışığım. bnde üzülmekten korkuyorum :-(

Aramıza hoşgeldin inş hcg düşmez ben de pek böyle test bilgilernden haberdar değilim ama böyle arastıra arastıra öğrendim bide regle 2 gün kalla yapılan testler de kesin bilgi veriyomuş ama içimden bir ses hamile oldugunu söylüyo hiç stres yapma rahat ol. hayırlı olsun darısı başımıza

BAT im dündü bu günle 2 gün gecmis oldu bu ay 3. testimdi digerlerinde hic bisi cikmadi son bitane kaldi yedek :) onuda 2 gün sonra yapiym ama hamilelik üzerine belli bi belirtim yok daha

aynen aynen onu da 2 gün sonra yap sabredebildgn kadar sabret inş hamilesindir hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…