bende de ıkı gun once olur hep bazen de bır gun once olur ama subatta normal oldum gununde...
Hanifecim bende aynen cok dusunuyorum (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalarKızlar... Beni de alın aranızasat 1mart dünde kan testimde bhcg 45.91 cıktı. Şükürler olsun rabbime Allahım her isteyenin gönlüne göre versin inşallah...
Regl tarihime 4 gün daha var ancak idrar testinde de silik şekilde görüldü. Diğer gebeliğimde gecikme olmadan belli olmaz diye yapmamıştım. Ama gecikmeyi beklemesek de oluyormuş demekki.
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdiğim için cok tedirginim... Allah kucaklarımızı doldursun inşallah...
Canim akşam kan testi yaptırdım sonuc negatif cikti((((( bak ayni seyleri yasadik yine :2:
bnm regl günüm 6 nisan. gecen ay 6 martta olmuştum eğer hamile kalmazsam gitcem diye kendimi sartlandırdım ama senin dediğin gibi adetliyken o halde muayene olmak pek iç açıcı değil dimi bnde onu düşünüyorum biliyo musun :-( inş hamile kalırımda adetliyken muayene olmak zorunda kalmam. son anda karar değiştirmezsem gitmek istiyorum kimisi diyo ki 6 ay korunmadgn halde olmuosa dr git diyo bilemiyorum :-(
bide bu ayın basnda hamile kalcam diye cok ümitliydim ama regl yaklastıkca ümidimi yitirmeye başlıyorum iki günden beri karmakarışığım. bnde üzülmekten korkuyorum :-(
üzülmeeee...olsun bak daha ilk denemeydi nasılsa..zaten ilk denemede tuttursaydık bayaa bi sürpriz olurdu ama insan ümitleniyor yine de işte...daha vakit var Allah ol dediği zaman olacak sakın sakın üzme kendini...ben biraz ara verdim sen denemelere devam edersinhayırlısı olsun tatlım
Allah bağışlasın kızını. bilio musun çocukları seviyorum ama kız çocuklarını daha bir çok seviyorum ya. gönlümde hep kız çocuğu var. Hayırlısı olsun saglıklı olsun ama ömrümde bir kız çocuğu annesi olmayı çok ama çok istiyorum bu açıdan şanslısın
evet planlı bebek istiyorum 7 buçuk aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz bu ayla 4 ay olcak isteyeli. 25 yaşındayım samsunluyum samsun merkezde yasıyorum. geçen yıl 2013 ağustos 11 de evlendim . sen nerelisin nerde yaşıyosun
bende kız cocuklarını cok severdim gönlüme göre oldu kızlar başka tatlı oluyo bir öpüşü anne demesi dünyaya bedel inanılmaz bişi evlat önünde çiçek gibi büyümesi seni tanıması sevmesi insanın sahip oldugu en nadide varlık eminim bütün anneler benim ginbi hissediyordur birde oğlum olsun o duyguyuda yaşayım istiyorum inş. seninde gönlüne göre hayırlısıyla gelir..bu arada hemşeriyiz bende samsun ladikliyim:)istanbul pendikte oturuyorum..sen daha yeni evlisin yaşında çok genç bebegin gelecektir 1sene bile dolmamış daha cok zamanın var heycanlanabilirsin ama sakın panik yapma olmaz diye..sen ne kadar rahat olursan hormonlarında okadar saglıklı ve düzenli işler...bir sorun olursada tedavi olursun herşeyin çaresi var..bat kaç senin canım..
merhabalar
hayırlı uğurlu olsun bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına. ben de ankaradayım.
Aramıza hoşgeldininş hcg düşmez ben de pek böyle test bilgilernden haberdar değilim ama böyle arastıra arastıra öğrendim bide regle 2 gün kalla yapılan testler de kesin bilgi veriyomuş ama içimden bir ses hamile oldugunu söylüyo hiç stres yapma rahat ol. hayırlı olsun darısı başımıza
merhaba öncelikle tebrik ederim. daha önceki teste kaç çıkmıştı sizin? benim sat 1 mart. 25 martta yani regl günümden 2 gün önce kan testinde 48.96 çıktı. ondan sonra kan testi yaptırmadım. ama idrar testinde biraz daha koyulaştığını farkettim. sürekli kan vermek beni strese sokar diye düşünüyorum. ama bir yandan da merak ediyorum tabi :)çok teşekkürler. inşallah Allah'ım her isteyene nasip etsin. bugün tekrar kan verdim 142.16 cıktı. pazartesi tekrar vericem inşallah dengeli bir artış gösterir de keseyi görebiliriz...
Kızlar mart ayı sona eriyor heyacanla beklediim üçüncü hamileliğimde maşallah subhanallahikizlerim olacak bir yandan çalışıyorum ve bir yandan iki çocuğuma bakıyorum . MArt ayı hamile kalmak isteyenler konusunu mart ayı kapanmak üzere şimdiye kadar olan tüm sayfaları okudum ve nisan ayı hamile kalmak isteyenleri de oluşturdum vakti olacak arkadaş nisan ayı hamşile kalmak isteyenler listesi yapıp yeni topik açarsa sevinirim . Üstelik bilg. virus var sürekli şifre hatalı diyor :)))) sevgiyle kalın. Hamiş arkadaşlarım sağ salim kucaklarınıza almanızı diliyorum . HAmişliği bekleyenler de üzülmesin. Ben de çok bekledim tedavi süreçlerinden geçtim. Doktorum aşılama prosüdür gereği yapacağız tüp bebek belki demişti. Ama tüp bebeksiz üç kere hamile kalabildim . Allah'ım bana üç kez tattırdı. Bu sefer de ikiz heyecanı yaşattı. Allah'ım dilerim gönlünüzdekini en kısa sürede verir.[/QUO
DARISI BAŞIMA CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA BİZLERE BOL BOL DUA ET LÜTFEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?