merhaba öncelikle tebrik ederim. daha önceki teste kaç çıkmıştı sizin? benim sat 1 mart. 25 martta yani regl günümden 2 gün önce kan testinde 48.96 çıktı. ondan sonra kan testi yaptırmadım. ama idrar testinde biraz daha koyulaştığını farkettim. sürekli kan vermek beni strese sokar diye düşünüyorum. ama bir yandan da merak ediyorum tabi :)
bu arada bence bu topik güzeşl uğruna inanıyorum ben nisan ayı için açmayalım boşver
Bugün içim çok sıkıldı kızlar bu arada yine olmadığına dair içimde bir his var nedense ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum... Yiyip duruyorum gün boyu kilo aldım herhalde ne bileyim depresyona giriyorum herhaldeHaberlerde 3 çocuğu olan bir kadın gördüm kocası hapisteymiş şu pembe oda uygulamsında bir kez gitmiş hamile kalmış doğurmuş Delircem ben haaaaaaaaaaaa
Allah bağışlasın kızını. bilio musun çocukları seviyorum ama kız çocuklarını daha bir çok seviyorum ya. gönlümde hep kız çocuğu var. Hayırlısı olsun saglıklı olsun ama ömrümde bir kız çocuğu annesi olmayı çok ama çok istiyorum bu açıdan şanslısın
evet planlı bebek istiyorum 7 buçuk aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz bu ayla 4 ay olcak isteyeli. 25 yaşındayım samsunluyum samsun merkezde yasıyorum. geçen yıl 2013 ağustos 11 de evlendim . sen nerelisin nerde yaşıyosun
Bunu görünce sanki ben yazmışım gibi oldum :) kiz bebek ağustosta düğün ve samsun :) ben de samsuna yeni taşındım yeni yeni alıştım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bilmiyorum ki.. dun cok kotuydum bugun daha iyiyim.. misafir oldugu icin gidemicem yarin heralde.. banada folik asit vermisti ama bnim istahimi acti bende daha kullanmadim.. sen ne zaman gidiceksin? Adet gunun ne zaman? Ben biraz da cekiniyorum aslinda. Adetliyken muayene nasil olur ki?
Bunu görünce sanki ben yazmışım gibi oldum :) kiz bebek ağustosta düğün ve samsun :) ben de samsuna yeni taşındım yeni yeni alıştım
merhaba ben hanife. burada aynı şehirden biriyle konuşmak ayrıcalık bence ya samsunumuza hoşgeldin alışmana sevindim memleketim diye demiyorum ama çok sehir gezdim samsun gibisi yok bncesende mi gecen yıl ağustosta evlendin yaş kaç ? nereden geldin ? sende kız çocuğu aşığısın galiba. hamile misin değilsen ne zamandr düşünüyosun çok soru sordum ama
Bu ay 14 cü günde yaptım testi çift çizgi çıktı bakalım ne olacak
sizi de tebrik ediyorum..
benimde sat 1 mart ancak aralık ayında kimyasal gebelik geçirip ocakta düşük yaptığım için adet döngüm bozuldu.
dolayısıyla son adet tarihime göre değil yumurtlama günüme göre hafta hesabı yapıyoruz.
ben predictor ovulasyon testi yapıp yumurtlamanın en elverişli gününü bulmuştum 14 mart. 26 martta yapılan kan testinde bhcg 45.91 çıkmıştı. iki gün sonra yani bugun 142.16 çıktı şükürler olsun.
bunu yapmayı doktor istiyor iki günde bir. çünkü normal gebeliği ancak bu şekilde kimyasal yada dış gebelik den ayırabiliyorlar. pazartesi tekrar vermemi istedi doktor. sizde progesteron değeri kaçtı acaba?
bende kız cocuklarını cok severdim gönlüme göre oldu kızlar başka tatlı oluyo bir öpüşü anne demesi dünyaya bedel inanılmaz bişi evlat önünde çiçek gibi büyümesi seni tanıması sevmesi insanın sahip oldugu en nadide varlık eminim bütün anneler benim ginbi hissediyordur birde oğlum olsun o duyguyuda yaşayım istiyorum inş. seninde gönlüne göre hayırlısıyla gelir..bu arada hemşeriyiz bende samsun ladikliyim:)istanbul pendikte oturuyorum..sen daha yeni evlisin yaşında çok genç bebegin gelecektir 1sene bile dolmamış daha cok zamanın var heycanlanabilirsin ama sakın panik yapma olmaz diye..sen ne kadar rahat olursan hormonlarında okadar saglıklı ve düzenli işler...bir sorun olursada tedavi olursun herşeyin çaresi var..bat kaç senin canım..
ooo hemşehriyiz demek çok mutlu oldumistanbula alışmak zor oldu mu peki ? inş bnde senin gibi hayırlısı ise kız çocuğu annesi olurum. Ben bu konularda çok sabırsızım oysaki evlenince 1 yıl çocuk yapmıcam diyodum şimdi cevremde evliler çocuk sahibi olunca hamile kalınca bnde çok heveslendim düşündüm ki yuvamda bi bebek sesi olsun artık. 3 ay bana 3 yıl gibi gelio dedigm gibi sabırsızım gerçi bu işler sabır işleri ah ah stres yapmasam keske . bu ay da hamile kalmazsam hormonlarm için dr gitmeyi düşünüyorum. geçen ay 6 martta adet oldum bnm adet tarihlerim genelde 30 günde birdir. bu ay 6 nisan regl olmam gerekiyo değil mi ?
çok teşekkürler. inşallah Allah'ım her isteyene nasip etsin. bugün tekrar kan verdim 142.16 cıktı. pazartesi tekrar vericem inşallah dengeli bir artış gösterir de keseyi görebiliriz...
Hanımlar herkese merhaba
Ben de yazdıklarınızı okudum ve kendimi buldum bir cogunuz gibi.
Hepimizin arzusu ayni malum :)
Biz de 7 -8 aydır istiyoruz.
Bu ay ilk kez bat gecikti bugün gecikmenin üçüncü günü. Adet belirtisi de gebelik belirtisi de yok bende
İki idrar testi yaptım ikisinde de bir saat sonra çok silik ikinci çizgi oluştu. Umutlanmak istemiyorum ama istiyorum da.
Aklım kalbim çok karışık.
Beni ancak
siz anlarsınız diye düşünüyorum:)
Bu arada tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kavussun inşallah bebislerine ve bize de hayirlisiyla saglikli evlatlar versin Rabbim amin :)♥
Kızlar mart ayı sona eriyor heyacanla beklediim üçüncü hamileliğimde maşallah subhanallahikizlerim olacak bir yandan çalışıyorum ve bir yandan iki çocuğuma bakıyorum . MArt ayı hamile kalmak isteyenler konusunu mart ayı kapanmak üzere şimdiye kadar olan tüm sayfaları okudum ve nisan ayı hamile kalmak isteyenleri de oluşturdum vakti olacak arkadaş nisan ayı hamşile kalmak isteyenler listesi yapıp yeni topik açarsa sevinirim . Üstelik bilg. virus var sürekli şifre hatalı diyor :)))) sevgiyle kalın. Hamiş arkadaşlarım sağ salim kucaklarınıza almanızı diliyorum . HAmişliği bekleyenler de üzülmesin. Ben de çok bekledim tedavi süreçlerinden geçtim. Doktorum aşılama prosüdür gereği yapacağız tüp bebek belki demişti. Ama tüp bebeksiz üç kere hamile kalabildim . Allah'ım bana üç kez tattırdı. Bu sefer de ikiz heyecanı yaşattı. Allah'ım dilerim gönlünüzdekini en kısa sürede verir.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylahayırlı olsunsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ım. darısı bizim başımıza. bnm sat 6 mart. çok heyecanlıyım . :44:
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
eger ovulasyon 14.ncü gün olduysa ayın 30unda kan testiyle çıkabilir
aramıza hoşgeldinsilik çıkması çokta önemli değil hcg değerlerin önemli.Ama 10 dk snra çıkan çizgileri dikkate almayın diyolar Kan testi yaparak rahatlayabilirsin s Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inş.
Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım ecet sonradan çıkan ikinci çizginin bi öneminin olmadığı yazıyo prospektuste ama iste bir umut :)
Hayırlı olsun demişsin çok sağolasın insallah bebisler bizlerledir :)
Haftasonu kırmızı kart yemezsem ptesi test yaptiririm inşallah
merhaba ben hanife. burada aynı şehirden biriyle konuşmak ayrıcalık bence ya samsunumuza hoşgeldin alışmana sevindim memleketim diye demiyorum ama çok sehir gezdim samsun gibisi yok bncesende mi gecen yıl ağustosta evlendin yaş kaç ? nereden geldin ? sende kız çocuğu aşığısın galiba. hamile misin değilsen ne zamandr düşünüyosun çok soru sordum ama
Evet canim ben de senden sonraki hafta evlendim izmirden samsuna geldim. Yas 31 evlendigimizden beri bekliyoruz sayılır :) bekliyoruz bakalım. Bi de iyi bir doktor arayışı içindeyim. Burda tanıdığım kimse olmayınca zor oluyor. Ve Evet kız çocuğu çok değerli benim için :)
sizi de tebrik ediyorum..
benimde sat 1 mart ancak aralık ayında kimyasal gebelik geçirip ocakta düşük yaptığım için adet döngüm bozuldu.
dolayısıyla son adet tarihime göre değil yumurtlama günüme göre hafta hesabı yapıyoruz.
ben predictor ovulasyon testi yapıp yumurtlamanın en elverişli gününü bulmuştum 14 mart. 26 martta yapılan kan testinde bhcg 45.91 çıkmıştı. iki gün sonra yani bugun 142.16 çıktı şükürler olsun.
bunu yapmayı doktor istiyor iki günde bir. çünkü normal gebeliği ancak bu şekilde kimyasal yada dış gebelik den ayırabiliyorlar. pazartesi tekrar vermemi istedi doktor. sizde progesteron değeri kaçtı acaba?
ooo hemşehriyiz demek çok mutlu oldumistanbula alışmak zor oldu mu peki ? inş bnde senin gibi hayırlısı ise kız çocuğu annesi olurum. Ben bu konularda çok sabırsızım oysaki evlenince 1 yıl çocuk yapmıcam diyodum şimdi cevremde evliler çocuk sahibi olunca hamile kalınca bnde çok heveslendim düşündüm ki yuvamda bi bebek sesi olsun artık. 3 ay bana 3 yıl gibi gelio dedigm gibi sabırsızım gerçi bu işler sabır işleri ah ah stres yapmasam keske . bu ay da hamile kalmazsam hormonlarm için dr gitmeyi düşünüyorum. geçen ay 6 martta adet oldum bnm adet tarihlerim genelde 30 günde birdir. bu ay 6 nisan regl olmam gerekiyo değil mi ?
istanbul çok güzel bir şehir hep severdim antalyadan gelin geldim tek zor yanı gurbetlik..seni cok iyi anlıyorum insan başkalrında görüp hevesleniyor en çok, aklında yokken birde bakmıssın ondan baska bişi düşünemez oluyosun.için rahat etsin baktır bakalım hormonlarına ben bişi çıkıcagını sanmıyorum bence herşeyin normal ,sabırsızlık bendede var ama nedense hayatımda herşeyi hep çok bekleyerek savasarak elde etmişimdir öyle zorki beklemek inan bana beklemeden gelen tek şey kızım oldu bitanem benim canım kızım..30gündeyse evet 6nisanda regl canım inş. müjdeli haberini alırız takibindeyim :)bebişin haberine ençok sevinenlerden olucam..benimde 5 günüm kaldı ama ben hamile degilim biliyorum tipik regl belirtilerim başladı bile..bir kere cok agresifim herşeye sinir oluyorum iştahım açıldı canım tatlı yemek istiyor bazen cok mutluyum bazan herseyden kaçmak istiyorum üzgünüm...kesin olucam yani...kıızmdan hatırlıyorum hiç regl belitileri olmamıştı sadece akıntım vardı moralim hep iyiydi neyse hayırlısı zaten bu ay gelmesin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?