mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

bu arada bence bu topik güzeşl uğruna inanıyorum ben nisan ayı için açmayalım boşver

Bugün içim çok sıkıldı kızlar bu arada yine olmadığına dair içimde bir his var nedense ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum... Yiyip duruyorum gün boyu kilo aldım herhalde ne bileyim depresyona giriyorum herhalde Haberlerde 3 çocuğu olan bir kadın gördüm kocası hapisteymiş şu pembe oda uygulamsında bir kez gitmiş hamile kalmış doğurmuş Delircem ben haaaaaaaaaaaa

sizi de tebrik ediyorum..
benimde sat 1 mart ancak aralık ayında kimyasal gebelik geçirip ocakta düşük yaptığım için adet döngüm bozuldu.
dolayısıyla son adet tarihime göre değil yumurtlama günüme göre hafta hesabı yapıyoruz.
ben predictor ovulasyon testi yapıp yumurtlamanın en elverişli gününü bulmuştum 14 mart. 26 martta yapılan kan testinde bhcg 45.91 çıkmıştı. iki gün sonra yani bugun 142.16 çıktı şükürler olsun.
bunu yapmayı doktor istiyor iki günde bir. çünkü normal gebeliği ancak bu şekilde kimyasal yada dış gebelik den ayırabiliyorlar. pazartesi tekrar vermemi istedi doktor. sizde progesteron değeri kaçtı acaba?

onu bende izledim Allah isteyince 1 defada da oluyor
gönlünüzü ferah tutun ve ovulasyon testi yapın cok basit aynı gebelik testi gibi. direkt günü gösteriyor size hergün ilişki yaşamak zorunluluğu stresini ortadan kaldırıyor hiç değilse. hayırlı haberlerinizi alırız inşallah...

Bu ay 14 cü günde yaptım testi çift çizgi çıktı bakalım ne olacak

Adetin 3. günü hormon testi için çağırmıştır. Muayene etmeyebilir. Etse bile sorun olmuyor rahat olun. Insan çekiniyor ama yapacak birşey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay 14 cü günde yaptım testi çift çizgi çıktı bakalım ne olacak

aaa ne güzel hamilesin demek . Hayırlı olsun tebrik ederim Sağlıkla kucağına al bebegini darısı başımıza inş.

hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ım. darısı bizim başımıza. bnm sat 6 mart. çok heyecanlıyım . :44:

çok teşekkürler. inşallah Allah'ım her isteyene nasip etsin. bugün tekrar kan verdim 142.16 cıktı. pazartesi tekrar vericem inşallah dengeli bir artış gösterir de keseyi görebiliriz...

hmm inş inş bnce hiçbir sorun olmayacak tadını çıkar

aramıza hoşgeldin silik çıkması çokta önemli değil hcg değerlerin önemli.Ama 10 dk snra çıkan çizgileri dikkate almayın diyolar Kan testi yaparak rahatlayabilirsin s Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inş.

Merhaba ikiz bebek öyle mi ne güzel ya tebrik ederim Hayırlı olsun. Darısı başımıza inş.

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
eger ovulasyon 14.ncü gün olduysa ayın 30unda kan testiyle çıkabilir

evet ama adetimin gecikmesini beklicem yada cesaret edebilirsem adetime bir gün kala yapcam yüreğim dayanmıyo korkuyorum

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım ecet sonradan çıkan ikinci çizginin bi öneminin olmadığı yazıyo prospektuste ama iste bir umut :)
Hayırlı olsun demişsin çok sağolasın insallah bebisler bizlerledir :)
Haftasonu kırmızı kart yemezsem ptesi test yaptiririm inşallah

inş inş haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim :)aa durumlarımız benziyor gibi. ben de 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. ama döngümde bir değişiklik olmadı. muhtemelen 12-13 mart gibi yumurtladım. teste silik çıkınca kan testiyle netleştireyim dedim ve 48.96 çıktı çok şükür. sonra idrar testinde baya bi koyulaştığı için içim rahatladı biraz.pazartesi bi daha yaptırmak istiyorum meraktan. benim 4 yaşında bir kızım var. onu öğrendiğimde de silik çıkmıştı 2 hafta sonra dr a gittim ve keseyi görmüştüm. kan testi falan hiç yaptırmadım. ama bu sefer kimyasal gebelikten dolayı biraz stresliyim. ama ben progesteron testi falan yaptırmadım. o ne çin gerekiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…