mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

evet ama adetimin gecikmesini beklicem yada cesaret edebilirsem adetime bir gün kala yapcam yüreğim dayanmıyo korkuyorum

Hanifecim benimde sat 6 martti. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadim 5 nisanda test yapcam bakalim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni bat 24 Nisan.Hersey nasip kısmet.Mart ayında hafta cektirmiştim bu ay olmadı ilk 6 ay hamilelik olasılığı artarmış

Hanifecim benimde sat 6 martti. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadim 5 nisanda test yapcam bakalim:)

sen kaç günde bir regl oluyosun canım ?

ne kadar güzel yaaa... ben adet olunca buraya ugramadım hiç bugün bi bakayım listeye dedim. hamileler ne kar cok artmıs listede :)) benim 12 nisan bat ama bu ay ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğümüzde cenazemiz oldu o yüzden bi kaç gün il dışına çıktık. o yüzden yumurtlama dönemi bu ay da kaçırdım ( yani nisanda kesin adet olcam. sonra yeni batımı yazarım size. her ay bi sebeple yumurtlama gününü kaçırıyorum herseyde vardır bi hayır diyorum. :44: :26:

sen kaç günde bir regl oluyosun canım ?

Canim 30-31 gunde ortalama suruyor. Kasiklarim belim agriyor. Goguslerim agrimaya basladi ama adet onceside oluyor bu belirtiler.
Ek olarak uyku istegi var sadece birde hafif mide bulantisi. Bu ay olsun artik ya biktim her ayin son 15 gununu beklemekten.
Hamile kalan arkadaslar akintiniz nasildi hafif kokulu muydu?

canım 30 günde bir oluyosan eğer bugün yarın regl dönemin değilki. benim gini 6 martta regl olduysan 6 nisanda regl olman gerekmez mi hanigimiz yanılıyoruz acaba ? bn 6 martta oldugum için ve 30 günde bir oldugmdan 6 nisanda regl olacağımı düşünüyorum. bu arada bnmde kasıklarımda belimde ağrı var anlamadım gitti akıntım yok şimdilik. ve inanır mısın uyku hali bnde de var ve bu belirtiler regl belirtilerine de benziyo kafam karışık.

Canim benim adetim 27 subatta basladi 6 martta bitti yani bitis olarak algiladim ben. Oyuzden bekliyorum bugun yarin insallah bos degildir bu ay.

Canim benim adetim 27 subatta basladi 6 martta bitti yani bitis olarak algiladim ben. Oyuzden bekliyorum bugun yarin insallah bos degildir bu ay.

hmmm öyle mi hayırlısı olsun sennki bugün yarın belli olur o zaman. günün de geçmiş

Slm arkadaşlar benim yeni bat 20 nisan ama bu ay çok degisikti 3-4 gün erken regl oldum 2 gün çok az ve kahverengi geldi 3. gün siyaha yakin daha sonra normale döndü

Slm arkadaşlar benim yeni bat 20 nisan ama bu ay çok degisikti 3-4 gün erken regl oldum 2 gün çok az ve kahverengi geldi 3. gün siyaha yakin daha sonra normale döndü

test yaptınız mı peki ?

test yaptınız mı peki ?

Adet olduğum gün yaptim canim negatifti sabaha kadar çok silik ikinci çizgi çıkmış tabi o gecerli olmuo belki kimyasal gebeliktir diye düşündüm 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanama bununla çok benzerdi pazartesi tekrar test yapcam kafamda soru işareti kalmasin

iyi aksamlar

topikleri gezerken buraya da baktim.ben de samsundayim.doktorum ercan demir

bncede test yapın ne olur ne olmaz. Tedbirli olursunuz . Hayırlısı olsun inş.

iyi aksamlar

topikleri gezerken buraya da baktim.ben de samsundayim.doktorum ercan demir

merhaba hosgeldiniz dr hangi hast. acaba ? bn bayan arıyorum ama var mı bildiginiz ? ipek bolat a gittim bir kez. soru sorunca cvplıo biraz soguk geldi bna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…