Evet canim ben de senden sonraki hafta evlendim izmirden samsuna geldim. Yas 31 evlendigimizden beri bekliyoruz sayılır :) bekliyoruz bakalım. Bi de iyi bir doktor arayışı içindeyim. Burda tanıdığım kimse olmayınca zor oluyor. Ve Evet kız çocuğu çok değerli benim için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm hakkımızda hayırlısı olsun ya. Aslına bakarsan bnde bir kadın doğumcu arıyorum samsunda. Gecenlerde bir rahatszlıgmdan dolayı kadın doğma gitmek zorunda kaldım cevremin önerisiyle samsun merkezde özel liman hastanesi var yeni açıldı orda ipek bolat var ona gittim gayet iyi ilgilendi hatta internetten de arastırdım hastalarının yorumları gayet iyi. Kayınvalideminde kızkardesi zamanında ipek bolat hanıma ameliyat olmuş iyi diyo bu senin doktorun olsun gidio. O zaman gidişimde çocuk düşündgmü söledim alttan ultrasonla muayene etti inceledi hersey normal görünüo dedi reg oldgnda 3. günü gel hormonlarna bakalım dedi ve folik asit verdi gecen ay gitmem gerekiodu ama gitmedim hamile kalırım die. Ama bu ay hamile kalmazsam gitmeyi düşünüyorum yine ona mı gitsem kararsızım senin arastırdgn bi dr var mı ? senin regl ne zaman ? bnmki 6 nisan
istanbul çok güzel bir şehir hep severdim antalyadan gelin geldim tek zor yanı gurbetlik..seni cok iyi anlıyorum insan başkalrında görüp hevesleniyor en çok, aklında yokken birde bakmıssın ondan baska bişi düşünemez oluyosun.için rahat etsin baktır bakalım hormonlarına ben bişi çıkıcagını sanmıyorum bence herşeyin normal ,sabırsızlık bendede var ama nedense hayatımda herşeyi hep çok bekleyerek savasarak elde etmişimdir öyle zorki beklemek inan bana beklemeden gelen tek şey kızım oldu bitanem benim canım kızım..30gündeyse evet 6nisanda regl canım inş. müjdeli haberini alırız takibindeyim :)bebişin haberine ençok sevinenlerden olucam..benimde 5 günüm kaldı ama ben hamile degilim biliyorum tipik regl belirtilerim başladı bile..bir kere cok agresifim herşeye sinir oluyorum iştahım açıldı canım tatlı yemek istiyor bazen cok mutluyum bazan herseyden kaçmak istiyorum üzgünüm...kesin olucam yani...kıızmdan hatırlıyorum hiç regl belitileri olmamıştı sadece akıntım vardı moralim hep iyiydi neyse hayırlısı zaten bu ay gelmesin bebiş
üzülme ya hayırlısı olsun bak şöyle düşün senin en azından bir tane meleğin var hiç olmayan napsın :-( bnm eşimin kuzeninin 12 yıldır olmuo yapmadıkları şey kalmadı artık umutları tükenrti esimin kuzenin eşini görsen kadın günden güne gözümüzün önünde eriyo. Çok üzülüyorum onun için. Sosyal hayattan koptu kimseye gitmio evden çıkmıo çünkü gittigi evlerde çocuk sahibi insanlar var üzülüo. eve kapattı kendisini Allah kimsenin başına vermesin çok ama çok zor bir durum. bnde çok heyecanlıyım ya günler çabucak geçsede belli olsa. Ama günler geçtikçe ilk baslarda olan güçlü umudum tükeniyo sanki. Hayırlısı artık. Allah ım hayırlı olanı versin o zamanını bilir ama bn çok sabırsızım sorun orda
evet ama adetimin gecikmesini beklicem yada cesaret edebilirsem adetime bir gün kala yapcam yüreğim dayanmıyo korkuyorum
Hanifecim benimde sat 6 martti. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadim 5 nisanda test yapcam bakalim:)
sen kaç günde bir regl oluyosun canım ?
Canim 30-31 gunde ortalama suruyor. Kasiklarim belim agriyor. Goguslerim agrimaya basladi ama adet onceside oluyor bu belirtiler.
Ek olarak uyku istegi var sadece birde hafif mide bulantisi. Bu ay olsun artik yabiktim her ayin son 15 gununu beklemekten.
Hamile kalan arkadaslar akintiniz nasildi hafif kokulu muydu?
canım 30 günde bir oluyosan eğer bugün yarın regl dönemin değilki. benim gini 6 martta regl olduysan 6 nisanda regl olman gerekmez mi hanigimiz yanılıyoruz acaba ? bn 6 martta oldugum için ve 30 günde bir oldugmdan 6 nisanda regl olacağımı düşünüyorum. bu arada bnmde kasıklarımda belimde ağrı var anlamadım gitti akıntım yok şimdilik. ve inanır mısın uyku hali bnde de var ve bu belirtiler regl belirtilerine de benziyo kafam karışık.
Canim benim adetim 27 subatta basladi 6 martta bitti yani bitis olarak algiladim ben. Oyuzden bekliyorum bugun yarininsallah bos degildir bu ay.
hmm hakkımızda hayırlısı olsun ya. Aslına bakarsan bnde bir kadın doğumcu arıyorum samsunda. Gecenlerde bir rahatszlıgmdan dolayı kadın doğma gitmek zorunda kaldım cevremin önerisiyle samsun merkezde özel liman hastanesi var yeni açıldı orda ipek bolat var ona gittim gayet iyi ilgilendi hatta internetten de arastırdım hastalarının yorumları gayet iyi. Kayınvalideminde kızkardesi zamanında ipek bolat hanıma ameliyat olmuş iyi diyo bu senin doktorun olsun gidio. O zaman gidişimde çocuk düşündgmü söledim alttan ultrasonla muayene etti inceledi hersey normal görünüo dedi reg oldgnda 3. günü gel hormonlarna bakalım dedi ve folik asit verdi gecen ay gitmem gerekiodu ama gitmedim hamile kalırım die. Ama bu ay hamile kalmazsam gitmeyi düşünüyorum yine ona mı gitsem kararsızım senin arastırdgn bi dr var mı ? senin regl ne zaman ? bnmki 6 nisan
Ben atakumda oturuyorum burda medical deki 3 doktora gittim hepsi cok iyiydi aslında ama hic birine tamam bu diyemedim dogum hast.de bi bayana gitmistim ama asiri kalabalık Yakında bulamamak zor uzak ama Atasami deneyeyim diyorum bir de
Batlarimiz da yakinmis benim de 8 nisan inşaallah olmayız :) ben dişçiye gittim o da röntgen lazım deyince bu ay erken gebelik testi aldım haftaya yapıcam bakalım hayırlısı inşaallah
Batlarimiz da yakinmis benim de 8 nisan inşaallah olmayız :) ben dişçiye gittim o da röntgen lazım deyince bu ay erken gebelik testi aldım haftaya yapıcam bakalım hayırlısı inşaallah
hayırlısı olsun evet regl dönemlerimiz de çok yakın ortak noktamız çokhayırlısı olsun inş regl olmayız atakumda hangi mahallesin ? bnmde baba evi atakuma bağlı ama atakumun dısında vbiraz. Yeni otogarda babamların evi.
Slm arkadaşlar benim yeni bat 20 nisan ama bu ay çok degisikti 3-4 gün erken regl oldum 2 gün çok az ve kahverengi geldi 3. gün siyaha yakin daha sonra normale döndü
test yaptınız mı peki ?
Adet olduğum gün yaptim canim negatifti sabaha kadar çok silik ikinci çizgi çıkmış tabi o gecerli olmuo belki kimyasal gebeliktir diye düşündüm 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanama bununla çok benzerdi pazartesi tekrar test yapcam kafamda soru işareti kalmasin
iyi aksamlar
topikleri gezerken buraya da baktim.ben de samsundayim.doktorum ercan demir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?