mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Eheuhe. Hanifeciğim demek ki senle yoldaşıx gün konusunda. Ne zaman test yaptrmayı düşünyosun?

ya bazı arkadaslar adete iki gün kala yapıolar bnm cesaretim yok. adetim 3-4 gün geçsin ole yapmayı düşünüyorum çünkü bnm son iki aydır günüm hep geçio negaitif çıkıo üzülüyorum regl oluyorum beklicem reglden snra 3-4 gün. sen ne düşünüyosun

Ben sanırım pazartesi günü kan verebilirim. Salı günü de belli olur. Kanda çıkıyor zaten o tarihte yani eğer bebek varsa :)

Ben sanırım pazartesi günü kan verebilirim. Salı günü de belli olur. Kanda çıkıyor zaten o tarihte yani eğer bebek varsa :)

sen benden de sabırsızmışsın bn kendimi sabırsız bilirdim hdi hayırlısı bakalım hangimiz hamile kalcaz bekleyelm görelim kan tahlil sonucunu buraya yazmayı unutma oldu mu kaç yasndasın nerde oturuyosun ne zamandır evlisin ?

Yazarım. :) 28 yaşındayım. 9 aydır evliyiz ama ilk defa bu ay istemeye başladık. Mersindeyim. Sen?

Herkes hamile maşallah
Benim de bat 6 nisan. Heres güzel haberler olsun inş.

Yazarım. :) 28 yaşındayım. 9 aydır evliyiz ama ilk defa bu ay istemeye başladık. Mersindeyim. Sen?

ben hanife. samsunluyum samsunda oturuyorum 25 yasındayım 7.5 aylık evliyim son 3 aydır bu ayla 4 ay olcak bebek istiyoruz hayırlısı inş bi arkadasımızında regl 6 nisan. sennle 3 olduk bakalım hangimznki tutcak ))

Benim bat 6 nisan ama dün akşam leke gelmeye başladı ki böyle bir şey daha önce hiç başıma gelmedi, reglim de çok düzenlidir.. Bugün doktor kontrolüm vardı,yumurtlama belirtileri olabilir dedi.. Ama koyulaşırsa gebelik testi yaparsın dedi.. İnşallah bebeğim rahmime tutunmaya çalışıyordur inşallah regl olmuyorumdur çünkü regl oluyorsam 9 gün öne gelmiş olacak ki hamile değilsem bu bir problem olduğunu gösterecek.. Kafamda deli sorular ve korkular

Merhaba. sennde mi regl 6 nisan. ne kadar 6 nisan varmıs ya bnmde 30 günde bir oluo 30 günden sasmaz hatta 2-3 gün gecikir daha bir hafta var ama bnmde kasıklarım belim agrımaya basllamadımadı iki gündür böyle ya. Ve çok üşüyorum anlamadım gitti daha zamanı değil ki bregl belirtileri bu kadar erken belli olmazdı kafam karısık adet mi olcam acaba yıllardır hiç erken olmazdım bu agrılar neyin nesi anlamadım yaw.

leke gelmeden önce sennde agrıların var mıydı merak ettim. sennki büyük ihtimal tutnmaya çalısıo kendine dikkat et ağır kaldırma bir yerden atlayıp zıplama. Hayırlısıyla hamilesindir inş.

leke gelmeden önce sennde agrıların var mıydı merak ettim. sennki büyük ihtimal tutnmaya çalısıo kendine dikkat et ağır kaldırma bir yerden atlayıp zıplama. Hayırlısıyla hamilesindir inş.

Ağrı olmaz mı kasıklarımda ve göğüslerimde vardı 2 gündür bişey yok ya inşallah dediğin gibidir de kocamın da benim de içimiz rahatlar hayırlı haberi haykıranlardan oluruz inşallah

Ağrı olmaz mı kasıklarımda ve göğüslerimde vardı 2 gündür bişey yok ya inşallah dediğin gibidir de kocamın da benim de içimiz rahatlar hayırlı haberi haykıranlardan oluruz inşallah

inş inş bnmde belim ve kasıklarım 2-3 gündür agrıyo daha reglime 1 hafta var bide durmadan tuvalete çıkıyorum anlamadım gitti. bnmde 30 gün dolmadan olmaz kendimi bilmesem regl olcam dicem regl gibi sancılarım var birkaç gündür bugünde var kafam allak bullak.

Hamileyizdir inşallah allahım :) şimdi test yapsam çıkmaz, zaten negatif sonuç almaktan da aşırı yoruldum nasıl beklicem bilmiyorum

Hamileyizdir inşallah allahım :) şimdi test yapsam çıkmaz, zaten negatif sonuç almaktan da aşırı yoruldum nasıl beklicem bilmiyorum

hayırlısı ya inş ALLAH ım gönlümüze göre verir ben günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum sen yaparsan sonucu söylersn artık

annem aradı az önce kızım bebek falan var mı diye sordu durduk yere ..şaşırdım :26: 6. hissi kuvvetlidir genelde. inşallah içine doğmuştur da ondan sormuştur. benim batta 14 nisan

sizin ikinci gebelik olduğu için benden biraz daha rahatsınızdır :)
evet durumlar benziyor bakalım bu gebelikler normal seyrinde gider inşallah...
ben yarın tekrar vericem bakalım kaç çıkacak ve doktor ne diyecek
progesteron değeri rahimden embriyonun atılmasını engelleyen bir hormon yumurtalıklardan üretiliyor.
eğer düşükse bu değer takviye progestan veriliyor. doktora gittiğinizde isteyecektir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…